Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben egy ilyen randi után?
Az a helyzet, hogy van egy csaj, akivel már 2 hónapja ismerkedtünk és skypeoltunk is többször és megtetszett, ahogy mosolyog meg minden. Aztán most találkoztunk, de nem olyan amilyennek a kamon láttam. Mondta már többször, hogy nem vékony, meg már láttam kamon is, de nem gondoltam, hogy ennyire "kerek"....
Egyébként jófej csaj sokat röhögtünk, jól csókol, de nem tudom, hogy legyen-e folytatás...
Nemet és kort is
29/F
Ha nem tetszik, ha nem akarsz tőle semmit akkor ne hitegesd! Ez nagyon rossz opció, tapasztalatból mondom. De semmiképp ne bántsd meg. És minél hamarabb döntsd hogy mit fogsz tenni, mert minél tovább húzod annál rosszabb lesz neki.í
18/L
Lehet, hogy maradi vagyok, de minek kellett csókolózni már az első randin? Főleg, hogy nem is vagy oda érte.
Lehetőleg ne neten ismerkedj, a kémia csak személyesen dől el úgyis. Sok kényelmetlen helyzet elkerülhető ha olyannal kezdesz, akit előbb semleges terepen megismerhetsz. Innen kezdve már csak megbánthatod őt. Még az is lehet, hogy te se jöttél be neki.
Szerintem se erőltesd. Ha nem jön be már most, ha nincs meg az elemi vonzalom, akkor nem érdemes próbálkozni. Ha rád van izgulva, akkor építsd le, de ne bántóan, hanem őszintén, hogy nem az eseted, hogy más típus jön be neked. Ha ő sem izgult rád, akkor maradjatok barátok.
Az egyenesség szerintem itt a legegyszerűbb, látszólag a legnehezebb, de egyúttal a legrövidebb út is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!