Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tennétek a helyemben egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben egy ilyen randi után?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy van egy csaj, akivel már 2 hónapja ismerkedtünk és skypeoltunk is többször és megtetszett, ahogy mosolyog meg minden. Aztán most találkoztunk, de nem olyan amilyennek a kamon láttam. Mondta már többször, hogy nem vékony, meg már láttam kamon is, de nem gondoltam, hogy ennyire "kerek"....

Egyébként jófej csaj sokat röhögtünk, jól csókol, de nem tudom, hogy legyen-e folytatás...

Nemet és kort is

29/F

2011. okt. 24. 20:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Már a leírásodban is benne van,hogy 1.az ennyire kerek csajok neked nem jönnek be 2.ha ő mégis bejönne,sem éreznéd magad 100%-kig felemelően.

Ezeket tartsd szemmel.

Sajnos akármilyen is,te leírtad már őt...A csók miatt valószínűleg ő már hiú ábrándokat kerget irántad.Jól gondold meg mit lépsz...

2011. okt. 24. 20:55
 12/15 anonim ***** válasza:
78%

Hát,ha csak az a baj,hogy duci,akkor már ott baj van.Inkább most mondd meg neki a tutit,persze csak finoman,hogy ne sértsd meg és inkább keress magadnak egy vékony lányt,és kész.Én a sportos programokat nem ajánlanám,mert lehet megsértődik,vagy csak nem fog tetszeni neki,hogy meg akarod változtatni.

16l

2011. okt. 24. 20:55
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj, két lehetőség van. Vagy jobban megismered és hátha jobban megtetszik neked később, vagy már most befejezed neki és megmondod, h nem nyerő nálad. Az első választási lehetőség valamilyen szinten megalkuvást is jelent. Nem tudom mennyi vasat tartasz a tűzben...de ugyanakkor ha már csók is volt a lánnyal, hát én tuti nem csókolóznék olyan valakivel, aki nem olyan volt élőben, mint elképzeltem.

29/F

2011. okt. 24. 20:56
 14/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2011. okt. 24. 21:03
 15/15 anonim ***** válasza:
mit csináltál?
2017. febr. 7. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!