Randi után miért nem hív?
:// ha nem ír és nem hív akkor szerintem füst...mondjuk egy választ igazán megereszthetne.Azt mondják egyébként vannak ilyen pasik akiknek szinte hobbijuk a randizgatást nem tudom mire várhatnak talán csodára..vagy ez a szórakozások.
Lényeg a lényeg szerintem tévedtél vele kapcs.ban.
Persze lehetnek más okok is én biztos nem léptem volna a pasi helyett.Ha ő nem válaszol akkor már van valami.Persze még csak 2 nap..
Elkövetted azt az egy hibát, amit ilyenkor egy nő el tud követni: előbb kerested, mint ő téged. Most már tudja, hogy tetszettél neki, nála van a labda. Látod, ő nem ír, de te nyüszítesz, hogy miért nem.
A férfiak szeretik, ha teperhetnek a préda után, és utálják, ha a préda odaszalad hozzájuk pitizni.
Szerintem - ha továbbra sem méltat válaszra - akkor valószínű, hogy annyira mégsem tetszel neki, mint gondolod. De persze az is lehet, hogy valami halaszthatatlan elfoglaltsága akadt.
(Mellesleg egy választ valóban megereszthetne!)
Te meg biztosan találsz mást. :)
"Ne a játékost utáld, hanem a játékot."
Egyszerűen ezek a szabályok. Aki kezdeményez, mindig az kerül alárendelt pozícióba. Ez egy teszt a nő számára, hogy az adott férfi feladja -e a büszkeségét, és alárendeli -e magát neki, hogy cserébe megkapja őt. Az első randi utáni legelső teszt. Ilyenkor megy a játék, hogy a férfi mennyi idő után hívja, várassa -e, kockáztasson -e, rögtön hívja -e.. De nem szokás, hogy a nő hívja a férfit, mert annak rossz az üzenete. Még egy kapcsolatom sem alakult jól, ahol a nő kezdeményezett, mert úgy éreztem, nekem már nem is kell tennem a dologért, ha már ilyen könnyen odaadta magát nekem az illető. Nem volt meg a bizsergés, hogy vajon most mit gondolhat a nő.. Tudtam, mert elmondta, oké, odavan értem. És ennyi. Izgalom, bizsergés nulla.
Na ezt nem szabad elvenni a férfitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!