Ez most randi vagy mi?
Film,vacsi,borozgatás
A kapcsolat szexkapcsolatnak indult,volt egy durva összeveszés benne,mikor is majdnem 2 évig nem is beszéltünk egymással. (összeveszés: kijelentette h csak arra vagyok jó,és nem érek a szemében semmit). A napokban elkezdtünk beszélgetni skype-n,és én megkérdeztem tőle nincs e kedve inni velem,mert van egy üveg borom és már hetek óta nézegetem de senki nem akarja velem meginni. Ő mondta h benne van,és össze üt vmi kaját,én vigyek filmet meg a bort.
Izgulok és félek. Én nem akarok csalódni,és h megint megalázzon.
Szerintetek mit akar? Leszögezzem h én nem akarom folytatni az annak idején elkezdett kapcsolatot,és csak mint két barát találkozunk?
oh,és ha számít vmit én 24 éves vagyok,ő pedig 30.
3 éve ismerjük egymást,egy évig rendszeresen összejártunk,majd 2 évig nem is beszéltünk,semmit nem tudtam róla
szerintem ja, randi. de ne várj tőle sokat, ne éld bele magad, mert nem tudni mi lesz.. :)
amúgy szurkolok nektek, hogy jó legyen (:
Nehéz kérdés. Igazából erre Te jobban tudhatod a választ, hiszen Te beszéltél vele skype-on.
Egyébként az nem derült ki számomra 100%-ban, hogy te a lány vagy-e. :)
Szerintem bármi lehet belőle. De ne add könnyen magad, mert akkor nem fog becsülni!
eléggé félek tőle...
Én az alatt az egy év alatt beleszerettem :S és rendesen padlóra küldött mikor kijelentette h csak arra vagyok jó. Nemrég kapartam össze magam csak.
lány vagyok :)
én sem tudom igazából h mi lesz... Félek h ő ezt ilyen előjáték szerüségnek veszi,és azt fogja gondolni h azért mondtam h rúgjunk be folytatni akarom azt a kapcsolatot. De én csak azért mondtam neki,mertnem akartam péntek este itthon unatkozni
azt mondta anno, hogy csak arra vagy jó és nem érsz semmit??
hu ez számomra annyira durva!!!
soha nem kezdenék többet ezzel az idiótával
26 N
Ha nekem valaki ilyet mondana, azt soha a büdös életben nem akarnám látni se, se skypolni vele!
Ez egy szexrandi akar lenni a részéről..most éppen nincsen senkije, akit d ughatna és hirtelen az eszébe jutottál, ne legyél h ülye, én a helyedben megszopatnám!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!