Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes társkeresőn mit írsz egy elutasító válaszlevélben?
A bunkó puncik nem szoktak válaszolni. Egyébként ez a nagy többség.
Ha már annyit válaszolsz amit az előttem szóló javasolt akkor már jobb vagy náluk.
Ha valaki nagyon nem felel meg a kiírt elvárásaimnak, akkor nem írok vissza. Ha két centivel magasabb, 5 kilóval nehezebb és valamivel rövidebb a haja, mint amit elképzeltem, akkor semmi gond. De ha 10 centivel magasabb és 25 kilóval nehezebb nálam, akkor el sem olvasta az adatlapomat. Akkor, ugye miről beszélünk?
De a legegyszerűbb válaszolni. 95% hogy pár levél után kiderül, nem egymást kerestük. Ha mégis, akkor viszont megér egy személyes találkozót. (Ott szintén jön a 95%-os szabály.)
Leírom újra. :-)
Ha nagyon nem felel meg, akkor vagy nem írsz vagy leírod, hogy más típust keresel.
Ha egy kicsit nem felel meg, akkor érdemes elkezdeni az ismerkedést. Sosem lehet tudni/úgysem lesz belőle semmi.
Ne feledd, hogy a valóságban nincs ráírva senkire, hogy pl. mennyi idős. Én 25-30 közötti lányokat kerestem, de a valóságban szinte pont ez a korosztály maradt ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!