Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy bunkóság volt, hogy randi után letöröltem az egyik közösségi portálon az ismerőseim közül a srácot?
Mindenkinek rosszul esne. Nekem is. Neked is. Nyilván belegondoltál az ő helyzetébe azért tetted fel ezt a kérdést.
Ha törölted is, egy utólagos magyarázatot megérdemelne szerintem, amiben nem kell kedveskedni, nem szemétkedni, csak a tényeket kell közölni, oszt kész.
Ne haragudj, de a legtöbb srácnak tényleg az ilyen dolgok miatt megy el a kedvük a randizástól, meg a csajok leszólításától. Legyetek egyenesek, és mondjátok meg, hogy bocs, de nem tetszel.
Ezek a sunyi megoldások ugyan jelzésértékűek, de a másiknak rosszul esnek.
Amúgy áruld el mi volt a baj a sráccal? Kíváncsi vagyok :). Ha b*nkó volt akkor teljesen jogos amit tettél.
Pár napja a srác tette fel a kérdést, keress vissza.
Nem tudjuk a részleteket, de feltételezzük, hogy rosszul sikerült a randi. És ahelyett, hogy ezt a szemébe mondanád, ilyen gyáva módszert választasz. Biztos rosszul esett neki, de legalább rájött, hogy egy éretlen hülye p.csa vagy, akivel nem éri meg foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!