Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi az amit NE csináljon egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az amit NE csináljon egy nö az elsö randin?

Figyelt kérdés
Van egy csomó olyan könyv, hogy "hogyan legyél jó pasi", "hogy csajozz sikeresen", "mit akarnak a nők" stb. Viszont nincs olyan blog, vagy könyv, hogy "mit ne csináljanak a csajok", "mi kell a pasinak" stb Ezt a hiányt szeretném betölteni. Szeretném ha leírnátok elsőrandis rossz és jó tapasztalataitokat pasi szemszögből!
2011. jún. 26. 11:01
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

1. Ne késs el. 5 percnél többet végképp ne késs.

2. Ne hívasd meg magad sok drága helyre, ahol aztán elvárod, hogy majd a férfi fizet.

3. Ne öltözz túl kihívóan, inkább legyél visszafogottan szexi és csinos.

4. Ne hozd szóba az előző párjaidat, főleg ne becsméreld őket.

5. Ne emlegess közös jövőt a jelenlegi randipartnerrel.

6. Ne káromkodj, ne panaszkodj, ne bonyolódj panaszáradatokba.

7. Ne ülj sokáig szótlanul, hanem érdeklődj, akard megismerni a másikat.

8. Ne legyél figyelmetlen, és ne vágj unott arcot, ha a férfi magáról beszél.

2011. jún. 29. 16:58
 22/28 anonim ***** válasza:
Ne szexelj. :)
2011. jún. 29. 17:11
 23/28 anonim ***** válasza:
ne túrja az orrát
2011. jún. 29. 17:15
 24/28 anonim ***** válasza:

Szőrös csaj tényleg gáz.

21/F

2011. jún. 29. 17:30
 25/28 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem, hogy: ne mutassa ki ha unja! Már miért ne, ha egyszer unalmas vagy!? Inkább hazudja az érdeklődést, úgysem látod többet ez esetben! Ezen is kivagyok, "ne nézzen másfelé!" ???:D kéész! Az meg elég elszomorító, hogy egy kávéra is nehéz meghívni egy nőt! Szerencsémre ezek szerint én eddig csak FÉRFIAKKAL randiztam. És félreértés ne essék, nagy ívben lesza.rom az anyagiakat! De akkor is!
2011. jún. 30. 18:09
 26/28 A kérdező kommentje:
Hát ha leszarnád az anyagiakat, akkor nem zavarna. Egyébként én úgy gondolom, hogy egy csaj ajánlja fel hogy felesben fizessenek, amit természetesen a "férfi" visszautasít. A dolog másik része, hogy persze a férfi fizet, de ugye a randit megszervezni a pasi dolga, tehát ha ő válassza a helyet, akkor az nem Gundel lesz. Hanem ami a pénztárcájához fekszik. Ha a pasi olyan tutyimutyi vagy lusta, hogy a nőre bízza, hogy hol legyen a randi, akkor magára vessen.
2011. jún. 30. 21:15
 27/28 A kérdező kommentje:
Ja, ne mutassa ki ha unja, hát ok, ha első randi, és némely téma tényleg unalmas a nő számára, akkor ne mutassa ki, feltéve hogy akar második randit. Mert ugye a nőknek is van pár a pasik számára unalmas dolga, pl.: táskák, cipők, stb Na most, ha ti nők, megteszitek a gesztust, hogy a pasi amikor a star wars-ról, az autókról, horgászatról, sportról beszél, akkor figyeltek, annak az lesz a következménye, hogy amikor ti nők az érzelmekről, a családról, meg a gyerekekről, vagy arról a ribancról a munkahelyen, aki ki akar fúrni stb beszéltek, akkor jogosan várhatjátok el a férfi figyelmét. Ellenkező esetben viszont nem.
2011. jún. 30. 21:21
 28/28 anonim ***** válasza:

"Ezt nem értem, hogy: ne mutassa ki ha unja! Már miért ne, ha egyszer unalmas vagy!? Inkább hazudja az érdeklődést, úgysem látod többet ez esetben! Ezen is kivagyok, "ne nézzen másfelé!" ???:D kéész! Az meg elég elszomorító, hogy egy kávéra is nehéz meghívni egy nőt! Szerencsémre ezek szerint én eddig csak FÉRFIAKKAL randiztam. És félreértés ne essék, nagy ívben lesza.rom az anyagiakat! De akkor is!"

Ez már megint egy női ellentmondás. Elvárjátok az őszinteséget, de azért ne kelljen kimutatni, hogy unja. Bezzeg, ha egy férfi közölné, hogy "te egy baromi unalmas csaj vagy, nem hiszem, hogy ennek lesz folytatása", akkor persze meg lennél sértődve, hogy hú ezek a mocsok férfiak igaz. Leszarod az anyagiakat, de azért szenvedsz, hogy még egy kávéra sem hívnak meg. Ez megint egy ellentmondás. De gondolom, te is az a fajta nő vagy, aki szívességnek tekinti a randit, ahol a férfinak vért kell izzadnia a legkisebb figyelemért is.

2011. júl. 1. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!