Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljon egy magányos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljon egy magányos ember a mai világban?

Figyelt kérdés

látszólag dúskálunk a lehetőségekben,mégsem találják egymást a hasonló emberek. Itt is milliószor olvasom h majdnem mindenki otthon ül vagy magányos ,v tárasa magányban .

És már próbáltam annyi mindet ..elmenni szakköre ,táncórára ,akárhova ,és mikor az eseménynek vége lett mindenki ment vissza a saját kis világa, ilyen helyeken nem alakulnak ki barátságok .legalábbis nekem nem sikerült. a melóhely dettó.

van néhány ismeretségem ,de sokszor érzem addig vagyok jó amig megveszem, kifizetem, elviszem (pl koncertre ) de fordítva ez már nem működik mintha meg kéne vásárolni a mai világban még az emberi kapcsolatokat is. :(

Aztán még ha zajlik is az élet a maga egyhangú módján hazajövök az üres lakásba ,látom nem hív nem keres senki,és én se tudok felhívni senkit . :(

olyan kilátástalan néha ez az egész..

2011. aug. 29. 18:21
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

18:55 gratulálok ,te tényleg mindet tudsz az életről .

Melózok,ott van jelenleg 2 kollégám akiből az egyik külsős szóval nem túl gyakran látom a másik meg végzi a munkáját ,majd eldönthetem h este vágyom e társas magányra csak h elmondhassam h én ilyen meg olyan hobbit csinálok. Ami ok de amikor a sarki fűszeres őszintébben teszi fel a hogy vagy kérdést ,akkor azért elgondolkodik az ember.

Egyedül lenni pedig szeretek zenét hallgatni ,táncolni ,olvasni .

DE EZEK A DOLGOK NEM ADNAK tapasztalást és EBEREKET .

A magány a fájdalmas.és a kilátástalanság..

szóval erről ennyit.

2011. aug. 29. 19:07
 22/29 anonim ***** válasza:
fiú vagy lány vagy?
2011. aug. 29. 19:11
 23/29 Walk With Me ***** válasza:
59%

18:55

Évek óta magányos vagyok, de attól még ugyanannyira zavar. Az más, hogy technikailag életben tud maradni így az ember, de kb olyan, mintha egész életedben vajaskenyéren és vízen élnél. Így nem az igazi. Az ember társas lény, még akkor is, ha nem "szereti" igazán az embertársait. Én sem szeretek emberek között lenni, mert valamiért nem érzem jól magam közöttük, de attól még nagyon hiányzik egy társ, akivel megoszthatom az életem. A legtöbb amit egy ilyen magányos ember megtehet, az az, hogy fejleszti önmagát (testét/lelkét). Sokat olvasok, nemrég nekiálltam bringázni, rajzolni, gitározni, néha eljárok sétálni is. A lényeg, hogy próbáljuk meg elvonni a figyelmünkket a magányról. Le kell foglalni magunkkat. Egy idő után persze ebbe is beleununk, de addig is élünk és nem csak létezünk.

2011. aug. 29. 19:20
 24/29 anonim ***** válasza:
Mi lehet csinálni manapság egy magányos embernek? Egyszerű a válasz: Bele kell merülni a virtuális világ végtelen lehetőségeibe!! Itt kell hagyni ezt a nyomorult árnyékvilágot és kész!!
2011. aug. 29. 19:22
 25/29 anonim ***** válasza:
59%

Hé, fel a fejjel!! Előtted az élet :)) Beszélgess, ismerkedj, ha visszautasítanak vagy hanyagolnak, tedd azt te is, ki érdekel!?!! Csinálj olyan dolgokat amiket szeretsz és ne bánkódj soha! Majd eljön a Te időd is:)))

24L

2011. aug. 29. 19:23
 26/29 anonim ***** válasza:
44%

Ismerkedjen, menjen emberek közé, neki is vannak értékes

tulajdonságai amit talán sokra értékel valaki.

Több önbizalom kell !!!

Ez nem duma, nem a gép előtt kell ülni egész nap.

2011. aug. 29. 19:41
 27/29 anonim ***** válasza:
59%
19:07 Gratulálok, te aztán kened vágod az élet dolgait!
2011. aug. 29. 19:51
 28/29 anonim ***** válasza:

Sokan nem tudják itt mi az igazi Magány!

én tudom mi már 20éve abban élek fiú létemre és azt kérdezik miért vsgy ilyen miért vagy olyan....

Én se szeretek sok ember között lenni de jó lenne egy társ a mindennapokban a sok emereket azért nem szeretem mert nem érzem biztonságban magam mellettük nem ismerem őket és bármelyik percben kigúnyolhatnak, kinevethettnek és ez az álláspontom sokszor igsznak bizonyul, megnyiltam az ofi-m előtt és az galádul elárult hátba szúrt....

2015. márc. 25. 20:23
 29/29 anonim válasza:

én is elég magányos és zárkózott vagyok néha utálom az olyan embereket/diákokat aki úgy tesz mintha hülye lenne

de nem az csak poénkodik de legalább elmegy az idő za órából , inkább zavar az ilyen:(

2016. júl. 8. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!