Angol útlevél intézése újszülöttnek?
Annak már utána néztem, hogy lehetséges. Egy-két dolog nem világos csak. Kérdeztem őket, de mondták, hogy adjam meg a telefonszámom és majd visszahívnak. Épp most hívtam őket harmadjára, szóval nem tudom, hogy egyáltalán valaha fel fog e hívni valaki. Az elküldendő plusz dokumentumok nem világosak, hogy mit küldjek.
Azt írja, hogy a szülők személyazonosságát bizonyító dokumentumokat is el kell küldeni. Útlevelet és házassági anyakönyvi kivonatot kér, de zárójelbe odaírja, hogy utóbbi nem vonatkozik azokra, akik 2006 júli 1 után születtek. Szóval elméletileg az nem kell. Írja, hogy csak eredeti dokumentumokat fogadnak el, fénymásolatot nem. De most kérhetik az útlevelünket? Ezt egy kicsit furcsálom.
Oké, kösz, akkor az lesz, hogy először megkérdi a céget-mert most néztem online, mit ajánl, ha elveszett, hogyan lehet pótolni a p60-at és azt írja, hogy először a céget kell kérdezni, hátha van nekik másolat, vagy a tax office-t kell felhívni. Ha most visszafele számolunk, akkor pont az első hiányzik- megvan a 14, 13, 12, 11, de a 2010 hiányzik, majd a 2009, 2008 megvan. Mikor észrevettem pár éve, hogy eltűnt éreztem, hogy baj lesz még belőle....grr.
Nagyon köszi a türelmet és a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!