Bécsbe mennénk a Karácsonyi Vásárra? Mennyibe kerül a vízum, lehet-e Forintban fizetni, és az osztrák határon visszaküldenek-e az osztrákok, ha a kocsi műszaki állapota nem a legjobb?
Figyelt kérdés
2014. dec. 1. 16:39
1/10 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom hogy viccelsz-e...?(!)
Bécsbe nem kell vízum,a határ nyitott nincs határőr,megállás és fennakadás nélkül tudsz áthajtani Ausztriába.
Nem tudsz forintban fizetni csak EURO-t fogadnak el.
2/10 anonim válasza:
...a Kártya alapú Személyi Igazolvány legyen nálatok...
3/10 anonim válasza:
Jézusom!!!!!
Te melyik bolygóról jöttél?
4/10 anonim válasza:
Szia én pénteken voltam , szerintem nagy jó ! Inkább ilyen kis apróságokat lehet kapni kulcstartó karkötő nyaklánc ,meg persze csomó nasit ételt italt ! Ha mész ne hagyd ki a csokiba mártott epret,almát !
5/10 anonim válasza:
Szia #4!
Nem nézted véletlenül hogy mennyi idén a forralt bor+ bögre...?
7/10 anonim válasza:
Te a Holdról jöttél, vagy alapból ilyen os.oba vagy?
Vízum > személyi!!! kell
Mr hogy lehetne Ft-ban fizetni?
És nem küldenek vissza.
8/10 anonim válasza:
Bécsbe nem vízum kell, hanem ideiglenes tartozkodási engedélyt kell igényelned, aminek az elbírálása 90 nap, és az arra jogosít fel hogy átlépd a határt, ha tovább akarsz menni a határon túl letelepedési engedélyre lesz szükséged, azzal már mehetsz a bécsi útakon is, ha a vásárolni akarsz a karácsonyi vásárba akkor állampolgársági kérelmet kell benyújtanod.
10/10 anonim válasza:
Dehogy kamu.
Csak valamelyik sokdiplomás érdeklődik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!