Egy német állampolgárnak kell útlevél hogy Romániába utazhasson?
Figyelt kérdés
Vagy mik kellenek?2015. jan. 15. 22:15
2/9 anonim válasza:
Román turistavízum kell, "Touristvisa für Bürger der BRD" a hivatalos megnevezése, a román követségen lehet váltani Berlinben.
3/9 anonim válasza:
Vízum uniós tagállamok között ? Uramisten...
4/9 anonim válasza:
Elvileg lehet szemelyivel utazni, de az utlevel soha nem art.
5/9 talor válasza:
Nem hinném, szerintem egy személyi elég. Ami engem illet, nem vagyok német állampolgár, de Unión belül elég a személyi igazolvány. Ahányszor eddig utaztam Romániába, nem volt vele gond.
6/9 anonim válasza:
Akkor van gond ha tortenik valami es hivatalos ugyet kell intezni, azt meg sohasem tudja elore az ember.
7/9 anonim válasza:
Elég az személyi. Nem tudok olyan szituációt elképzelni (turistaként), hogy útlevél kéne bármilyen probléma esetén.
#6 Írhatnál egy példát.
8/9 anonim válasza:
barmilyen hivatalos ugyet kell intezni (bank, hivatalok, ) utlevelet kernek.
9/9 anonim válasza:
Ez igaz, de turistaként nem nyit az ember bankszámlát stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!