Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Jézuska - probléma... Ki mit...

Jézuska - probléma... Ki mit mond erre ha felvetődik?

Figyelt kérdés
5 és fél éves kisfiam egy 40ezer forintos Playmobil lovagvárra vágyik, nemrég volt a szülinapja, mondtam, hogy sajnos nem fogjuk tudni megvenni neki, mert nagyon drága. Végül megegyeztünk más ajándékban, viszont egyik este előállt a megoldással: nyugodjak meg, nem kéri többet tőlem a várat, ugyanis a Jézuskától fogja kérni, így nem kell nekünk kifizetni apával. Próbálkoztam,hogy majd megbeszéljük, de nagyon elégedettnek tűnt, hogy meglesz a vára és még nekünk is megmarad a pénzünk, milyen jól kitalálta... Na most karácsonykor sem lesz annyi plusz pénzünk jelen helyzetben hogy ekkora ajándékot vegyünk, ráadásul testvére is van, biztosan nem fog beleférni. Ki mit mond erre, amikor a gyerek előáll azzal, hogy "dehát nem neked kell kifizetni, a Jézuskától kérem"? Már gondoltam arra is, hogy azt mondom, hogy ki kell fizetni amit a Jézuska hoz, de ez elég hülyén hangzik.... Még teljesen a csodák világában él, hisz a Mikulásban, Jézuskában, nem szeretném ebből kizökkenteni egyelőre, addig szép a gyerekkor , amíg ezek a varázslatok megvannak... De nincs ötletem, hogy mit lehet erre mondani...
2022. szept. 11. 00:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/84 anonim ***** válasza:
59%
Mondd meg neki, hogy Jézi elvesztette az állását, neki sincs pénze ilyesmire.
2022. szept. 14. 10:25
 82/84 A kérdező kommentje:
Ha már ilyen sokan írtatok leírom a fejleményeket. Van egy jó ismerősünk, aki asztalos és az ár töredékéért elvállalta, hogy készít egy várat maradék faanyagból. Ezt majd én szépen kifestem, és veszek bele katonákat, lovakat, ágyukat, stb. Így a probléma megoldódott. Köszönöm nagyon azoknak akik segíteni próbáltak, a Ti ötleteitek is hozzájarultak ahhoz, hogy eszembe jutott ez a lehetőség.
2022. szept. 14. 11:20
 83/84 anonim válasza:
100%
Ezt tutira imádni fogja:)
2022. szept. 14. 16:16
 84/84 NTBS ***** válasza:
65%
Akkor megoldódott, ennek örülők. A sok jól kereső miatt ne aggódj. Én is mindig leírom küldjenek már egy bérlapot ezekről a hatalmas jövedelmekről, de még egyet sem kaptam. Ennek is oka van.
2022. okt. 3. 13:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!