Jézuska - probléma... Ki mit mond erre ha felvetődik?
51-re:
Igen, a használt dolgokat is érdemes megnézni.
Pl. én rengeteg könyvet veszek használtan, jó állapotban. De vettem már biciklit, babakocsit és még ezer más dolgot (meg persze autót és házat is). Negyedáron-tizedáron megkapod szinte újszerűen.
54-re:
Akkor viszont az anyagiak helyett jogos ellenérv, hogy miért hozzon a Jézuska ilyet neki, ha a tavalyi ajándékkal se játszik.
5/55
De hülye vagy Jézusom
Szóval ha nincs letéve 50 millióm gyerekre akkor ne is legyen babám ?Ilyen felfogással kihalna az emberiség!
Egy gyereknek lehet olyan betegsége is aminek a gyógyítása 2-3 millió forintba kerülhet ,mindenre nem lehet felkészülve egy ember te sík idióta .
Nagyon traumatizált lehetsz .
Amugy meg egy gyermek legjobban a vele eltöltött időt tudja értékelni !
Van jogsim ,autóm ,én fizettem !Külföldön fotozok ,pedig nem kaptam drága ajándékokat mert nem teheték meg de szerettek és gyönyörű gyerekkorom volt .Ez a nyomás meg amit kitaláltak karácsonnyal egy nagy hülyeség az egésznek semmi köze már Jézushoz csak a pénzhez ,minél drágább ajándékokhoz.
Sőt, itt mindenki úgy vállal gyereket, hogy ha holnap a férje meghal egy balesetben, akkor is meg tudja venni az 1 millás kütyüt a gyereknek, ezt ne hagyd ki.
Mindenki a jövőbe lát, (háború, infláció, recesszió, energiaválság, egyes adónemek eltörlése egy tollvonással máról holnapra), ezt mindet, mindenki látta előre, és ennek tudatában vállalt gyereket.
#59 így van, bocsánat, ezt kihagytam :D.
Mindenki így csinálta pedig rajtam kívül... :D
Amúgy azon gondolkodtam, hogy az lenne a durva ha tényleg mindenki 1 milliós telefont venne a gyerekének, mert amikor összeszedjük a suliban reggel a diákoktól, csak egy osztály telefon-adagja kb 22-25 millió forintot érne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!