Belső-Föld, igaz vagy Fikció?
Nagyon kíváncsi lennék rá,kinek mi a véleménye erről!
Sokat olvastam a témáról és vannak elég hihetetlen és elég hihető írások és beszámolók a témáról!
Hátha van olyan ember aki többet is tud!
2xSü Mit mondjak Te engem is túl írtál. Válaszolni egyrészt ha van időm.- igyekszem sorban valamiképp.
Mint írtam előzőkben, igyekeztem időnként, ismételten ellenőrizni a valóságban megtörtént-e az, amit kilépéskor láttam. Ott voltam-e valójában azon a helyen? Vagy csak a tudatom valamiféle rafinációja? Egyébként épp emiatt buktam le a férjem előtt 24 éves koromban. 24 éves voltam és Szegeden éltünk a férjemmel és két kicsi gyerekemmel. A kislányom még pici 7-8 hónapos volt, amikor én fel akartam utazni mindenáron Anyámhoz Budapestre, ráadásul az Amerikai úti tüdő osztályra, a picivel együtt természetesen, hisz etetnem kellett.
Mikor már mind ketten robbantunk és férjem dühödten kulcsra zárta az ajtót,- innen sehova nem mész!- Akkor kénytelen voltam bevallani Neki mindent önmagamról. Hisz ha senki nem értesített, ráadásul évek óta nem tartottam velük a kapcsolatot se, akkor honnan tudom azt, hogy Anyám olyan rossz állapotban van, hogy pár nap múlva elhalálozik?
Igaz, ami igaz majd nem kikészült, a vallomásomtól, hát még attól, amikor viccesen megjegyeztem, hogy -- azt is megérezném, ha megcsalnál. - A lényeg kivitt bennünket a vonathoz. S én leszálltam az Amerikai útnál. Kint maradtam a kicsivel az udvaron, Anyámat pedig kitolták hozzánk, tisztes távolságra tőlünk. Nagyon boldog volt, hogy láthatott engem és a kicsit. Anyám két hét múlva halt meg.
Közelítsük meg ezoterikus oldalról a képességeim magyarázatát? Hát ez az, amit elvetek és elvetettem mindig. Valamikor, amikor benőtt a fejem lágya és már nem valami érdekes játékként éltem meg a képességemet, félelemmel töltött el minden furcsaságom, akkor notórius könyvtárlátogató lettem. Az ókori filozófiáktól a különböző vallások hitelméletéig, a keleti gyógyászat különböző változatait és ehhez tartozó elméleteket mind átolvastam és átszűrtem a magam módján. Ami után, bizony nem sok maradt a szűrő alján. Egy-két fogalom, mert közismert mindenki számára, és a kínai gyógyászat. Az egyéb hindu vagy más keleti fogalmakat pedig elvetettem eleve.
Pránikus jelleg? Mi a fenének?- élet energia, amely maga a lélek.- és már az ókorban meghatározták filozófiailag.
asztrális jelleg? – talán inkább érzelmi élet, psziché, lelki élet.- ez érti a magyar
Miképp lehet kategorizálni az életműködést és elnevezni? Inkább hagyjuk meg az orvosi elnevezéseket; vegetatív, szomatikus, pszichés, pszichoszomatikus, vagy épp személyiség stb.
Pl. szerelmes vagy. Ez kategorizálva,- ösztönélet, és érzelmi élet.
Nos akkor az asztrálutazásról… kezdjük, azzal hogy szó sincs semmiféle utazásról. Se ébren, se álom alatt. Az álom az- a mágneses energia állandó mozgásának köszönhetően agyi-neuronok feszültségének a letisztítása, illetve a lélek-energiának az alvás alatt, agykérget ért működése. A gondolat-energiának a játéka, miközben ellenőrzi az agysejtek egészségét, miközben különböző színjátékot fogalmaz meg és elevenít meg, kisugározva a behunyt szemhéjra, ezért látjuk valójában. Amikor nincs álom, akkor a testben játszik és szerveket gyógyít, működésüket irányítja.
***** amit pedig leírtak vagy meséltek, mert átélni vélt az asztrálutazó, az nem is létezik,…- Nem hogy nem létezik, hanem vagy hazugságok, vagy hallucinációk. Az összes meditációval vagy éhezéssel elért történetek elmesélése, vagy hallucináció, vagy hazugság, vagy éhezés okozta beteg elmének téveszméi, amit a keletiektől olvashatunk.
***** az asztrálvilágnak is megvannak a maguk szereplői. Vannak szűrők, amik eldöntik, hogy mi az, amit áthozhatsz az asztrális világból és mi az, amit nem. Vannak kártevők, amelyek hamis képzetekkel fertőzik meg az áthozott asztrális élményt, hogy ezt saját céllal használják fel. Sokszor nem is asztrális jellegű tudást kell áthoznod, az asztrálisan áthozott tapasztalat nem egzakt, lehet, hogy csak egy irányt akar mutatni. ****** Ezt pedig sürgősen felejtsd is el! akkora baromság!!!
Szóval azt gondolom, amit keleten összehordtak, azt tartsák meg maguknak. Különösen az indiai és tibeti. Emiatt nem kultiválom az ezo dumákat se, mert összeseperték egész kelet minden sóderját, és ezt tálalják a magyaroknak kiegészítve egy csomó féleszű jenki sóderjával, na és egyre több szkeptikus fénydumával és vallásoktól lopott ál-szentséggel. A legnagyobb baj az, hogy a nem értő emberek, tátott szájjal hallgatják, hisz olyan jól hangzik ez az idegen szöveg, s valami misztikusi csodát, vélnek benne. Azóta már vannak olyan emberek is, aki fénylényekkel találkoztak itt Szegeden is, embertestet öltve…
Ez olyasmi, mint a vallások félrevezető tanításai- az angyalok és az ördög mesék, Jézus eljövetele és feltámadás, a rontás és a holtak idézése, vagy épp a magyar tátosunk” aki a tv. ben látta üldögélni a holt lelkeket. Ezek számomra undorítóak, mert hazugságok. Félrevezetései az egyszerű embereknek.
A krisnásoknak volt egy előadásuk Pesten pár évvel ezelött. Lét konferencia címmel. Nem tudtam megállni, és oda utaztam, és egy részét meghallgattam, aztán felálltam és eljöttem, mert annál több bődületes marhaságot már nem vett be a gyomrom. A halál meghatározása egy sóderhalmaz volt, aztán az újra leszületés mindenáron való elmagyarázása, miképp történik és miképp gyömöszölte bele (ábrákon mutogatva!) egy felnőtt lelkét egy újszülött testébe, az már kiverte nálam a biztosítékot.
***folytatás.
De így ellenőriztem eleinte a gyógyítókat is, aztán belefáradtam az ő sóderúkba is, amit tanítottak a jelentkezőknek. Miközben egyértelműen kiderült,
(volt aki meg is ijedt tőlem, amikor rábizonyítottam) hogy semmi képessége nincs és azt amit tanít, azt összeszedte innen –onnan, de mind abból semmit nem ért, de nincs is sok értelme, de nem is érzékel. Volt, aki mindjárt felkínált egy gyógyító posztot házon belül, hogy a saját hiányosságairól hallgassak. Persze én abba hagytam mindent 91-ben. De ha nem, akkor se álltam volna be közéjük.
Igaz pár éve egy fiatalembert gyógyítottam, mert az orvosa küldte hozzám. Neki nem tudtam nemet mondani, mikor a szomorú szemébe néztem. Egyetemista volt, aki autóbaleset következtében nyaktól lebénult és emelővel emelte ki az apja a furgonból, amivel idejöttek az ország másik feléből. Csak háromszor kezeltem sajnos, mert a férjem őrjöngött miatta. Annyira féltett, hogy a szívem leállhat. Kétszer voltak itt nálunk, másodszor már elment itthonról a férjem, mert nem volt hajlandó segíteni, behozni a házba. Ezt az apa észre is vette. S többet nem hozta a fiát sajnos, ostoba módon megsértődött.- egyszer odautaztam hozzájuk így derült ki. Remélem nem Ő lett öngyilkos és köszönt el. Ma se tudom ki köszönt el tőlem…
Tulajdonképpen annyira rendbe hoztam, hogy öngyilkosságot el tudott volna már követni, ha nem lett volna képes elfogadni az állapotát. A karját megmozdítottam, a számgépen már írni tudott, ülni egyenesen, enni, ellátni magát kézzel. Pedig az volt a legnehezebb gyógyítani, mert a nyakcsigolyákat két fémlemezzel fogták össze és szegecselték, hogy ne essen szét. A fém pedig szinte nyelte, zabálta az erőmet miközben áthúztam rajta a karokat, és újakat mozgató idegi energiákat a gerincből a karba és kézbe.
S tulajdonképpen ez a példa is arra mutathat rá, hogy mit is jelent az érzékelő képesség és elméleti ismerete a test-elektromágneses rendszerének. Nem úgy van az, hogy valami… elektromosságot, vagy melegséget érzünk, az nulla érzékelés és nulla ismeret. Ráadásul azt sóderolják, hogy az univerzum energiáját hozzák le és adják át, amikor ráteszik a testre a kezüket, vagy épp felette balettoznak.
Akinek életében volt valóban, ilyen test-elhagyásos képessége, az olvasottakból azt vettem ki, hogy nem is feltételezték önmaguk képességét teljes mértékben, hanem valamiféle szellemek segítségének vették és ehhez találtak ki hívogató segítséget kérő rituálékat. Aztán voltak olyan látomások is, amelyet a valóságban is látni lehetett ritkán, különleges képességgel rendelkező embereknek. Igy keletkezhetett a halál szelleme vagy az ördög meséje is, de bizonyos ételemben talán az angyalnak elnevezett alak-látások is. De úgy vettem ki a könyvekből és a fennmaradt írásokból, hogy nem értették, nem fogták fel, a kilépésük megtörténtét—így nem is használták ki azt.
Egyetlen kőtáblára írt szöveg maradt fent a múltból, állítólag vagy a pápaság vagy Egyiptomban őrzik. Aki ezt a szöveget véste, szintén lement a Földünk közepéig és az akkori kor nyelvezetével és stílusával fogalmazta meg, mit jelent számunkra a Földünk, és mi van a közepén. Hogy aztán igaz vagy se nem tudom, mindenesetre ha nem is a szíve, szószerint a MAG, de az egyik éltető energiája áramlik ki onnan és borul fölénk.
> Pránikus jelleg? Mi a fenének?- élet energia, amely maga a lélek.- és már az ókorban meghatározták filozófiailag.
> asztrális jelleg? – talán inkább érzelmi élet, psziché, lelki élet.- ez érti a magyar
Akkor lehet, hogy túl felületesen tanulmányoztad a fogalmakat. Ma a keresztény kultúrkörben úgy az emberek többsége a kettős felépítést ismeri: test-lélek. A görögök ennél kissé tovább mentek, megkülönböztetik a testet (szóma), a szellemet (psziché) és az lelket (ego). (A általad kínált orvosi elnevezések is innen erednek, bár mára egészen mást értünk alattuk.) Az általam leírt rendszer, ami a legtöbb ezoterikus tanításban részben vagy egészben ott van, és egyébként tényleg keleti hatásra került be, ennél több szintet különböztet meg.
De ezek a szintek nagyjából megfeleltethetők egymásnak. Az asztrál nem egyenlő a pszichével. Ha megfelelően akarod megfeleltetni egymásnak, akkor az psziché az asztrált, és a vágyakat is magukba foglalja. A szóma sem egyenlő a keleti fizikai szinttel. A szóma a fizikai és a pránikus szint együttese. Miért kell tovább bontani? Nem kell, csak lehetőség. Mivel ezoterikus fogalmakat használtál itt-ott, ezért gondoltam, hogy valahonnan te is csak megismerted ezeket a fogalmakat. A** az, ami egy növényben benne van, de egy kődarabban, vagy egy vízesésben nincs. Ezt persze lehet pedzegetni, meg addig vizsgálni, míg teljesen homályos lesz a különbség, vagy látszólag meg is szűnik, de alapvetően mégis látjuk a kettő között a különbséget. Az asztrál az, ami a növényekben nincs, de az állatokban igen. A vágyak mentális szintje meg az, ami az emberben van, az állatban viszont nincs. Mint írtam, lehet ezeket a különbségeket addig elemezni, míg eltűnnek, de alapvetően a különbségek első blikkre is ott vannak, pontosan lehet érteni, hogy mi mit takar.
> Nos akkor az asztrálutazásról… kezdjük, azzal hogy szó sincs semmiféle utazásról.
Ez lovaglás a szavakon. Te test!elhagyásnak! hívod. Magyarán a test és valami (nevezd, ahogy akarod) elválik egymástól, és míg a test ott marad, ahol van, addig te átélsz olyan dolgot, ahol nincs ott a tested. Elhagyás? Utazás? Projekció? Mindegyik elnevezés lefedi a lényeget. Nem a testeddel tapasztalsz és nem ott, ahol a tested van. A lényegen ez nem változtat.
> Nem hogy nem létezik, hanem vagy hazugságok, vagy hallucinációk.
Ha nem hazugság, hanem hallucináció, akkor ez olyan hallucináció, amit az azt megélők igaznak élnek meg. Honnan tudod, hogy amit te átélsz, az nem hallucináció? Oké, hogy megérzed mások betegségét, történéseit, az egy dolog. De jelen esetben a Föld szerkezete a kérdéskör, ami meg egy egészen más dolog. Én szembesültem már azzal, hogy egy gyerekkori emlékemről kiderült, hogy valójában abban a formában, ahogy én emlékeztem rá, meg sem történt. Nálad is simán előfordulhat, hogy nemes egyszerűséggel meg sem történt az a bizonyos megtapasztalásod, csak utólag rakódott össze, soha meg nem történt emlékként, amit aztán addig hangoztattál, míg végül teljesen meg vagy győződve róla, hogy igaz. Vagy egyszerűen csak magadban felnagyítod az egybeeséseket, és eltörpíted azokat az eseteket, mikor valamit megéreztél, aztán mégsem történt semmi. Nem biztos, hogy az ember észreveszi ezeket, pont ezért nem szoktuk mások emlékeit, tapasztalatait minden esetben fenntartások nélkül kezelni. Pont ezért ragaszkodunk ahhoz, hogy ha valaki valamit állít, aminek súlya van, az adjon már valami olyan bizonyságot róla, amit én is átélhetek, akkor és annyiszor, ahányszor módomban áll, de legalább egyszer.
De ha jól értem, akkor a tudomány számodra hülyeség, hazugság. Az ezoterikus tanok is hülyeségek, vagy hazugságok. A vallások is hülyeségek, vagy hazugságok. Már elnézést, de erre szokták viccesen azt mondani, hogy „mindenki hülye, csak én vagyok helikopter”. Ezek után fura, hogy elvárod, hogy bárki is megértsen. Nem fog. Nem beszélünk egy nyelvet, nem csak részleteiben, de semmilyen szinten nem.
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
***folytatás
Ezt írtad, gondolom az olvasottakból tanultad-
****Oké, nézzük azt, amit leírtál, hogy milyen betegségeket éreztél meg. Most fogadjuk el, hogy tényleg „áthoztál” olyan asztrális információkat, amelyek pránikus jellegűek. De nem pránikus élmény ért, hanem asztrális. Nem azt a tapasztalatot hoztad át, hogy valaki beteg, hanem azt, amiben ez a betegség asztrálisan megmutatkozik. Mondhatni nem a jelenséget, hanem annak az árnyékát, vagy visszhangját élted meg.****
Látod ez az, amit összehordtak anélkül, hogy bármit is komolyabban éreznének, vagy ismernének, hisz te is ezt olvastad és sajnos így is, értelmezted. Aztán azt írtad pont Nekem!!.—hogy érdemes lenne vissza mennem az alapokhoz elméletileg.
Tudod 2xSü ezzel a tanácsoddal, elkéstél 52 évet. Ezért bujkáltam a könyvtárakban, ezért lett egy rahedli ehhez tartozó témájú könyvem a nappaliban. S ezért álltam fel az íróasztalomtól,29 éves fejjel, férjem legnagyobb megdöbbenésére, és a még itthon élő,majd később egyetemre járó járó fiam mélységes lenézését megélve; —hogy miképp vagy képes kimosni egy eszméletlen beteget a saját szar*ból- ez undorító! - volt a véleménye, mert felváltottam a könyvelői munkámat és ismét tanultam egészségügyi szakon, amíg el nem értem, hogy általános intenzív és osztályos ápoló nem lettem.S bizony a komában fekvőket vagy a bénákat bizony mosdatni is kellett
Miért? Mert nem elégített ki az, amit érzékeltem és mind az-az ismeret, amit magamtól magtanultam a kinai akupunktúra elméletéből. Kevés volt még mindig, ismernem kellett az emberi testnek minden működését orvosi oldalról is.
Tehát volt egy érzékelő képességem, ami a testre és a testben érzékelhető elektromosságra vonatkozott és a szervek egyenkénti energetikai kisugárzására. Aztán adva volt a kínai gyógyászat ismerete, ráadásul érzékelem is és bizony nem tűket használtam, hanem az ujjamból fókuszáltan engedtem ki az energiámat vagy a pontokra, vagy be a testbe a szervekhez,- és ehhez hozzá jött a nyugati orvoslás elméleti és gyakorlati ismerete.
Mind ehhez pedig maga a beteg emberek, akik megfordultak a klinikán, akik nem neveztek másképp, mint a Mosolygós, akit meg kell várni az új betegnek, mert ő mindig éjszakás, és megismernie, mert ha bármi baj van ő valami furcsa módon, de segíteni tud, akiket így ellát azok gyorsabban gyógyulnak, aki viszont romlik azok miatt mindenképp szólni kell a Mosolygósnak, mert ő lehet megtudja állítani a romlást és gyógyulni fogsz meglátod. S néha így történt (a betegek szerint csodák) egyetlen éjszaka alatt, hogy meggyógyult egy-egy nagyon súlyos beteg is. S mind ezt amit a betegek egymás közt meséltek és tartottak rólam, csak utólag tudtam meg, mielőtt kiléptem a klinikáról.
Majd évek teltek el, és ott kellett hagynom a klinikai munkámat, visszaültem könyvelni, mert rájöttem közben, hogy a betegek között maradok és naponta foglalkozom velük, én elpusztulok. Ebben az időben, már nagyon ritka volt a test-elhagyásom. Én nem akartam megtenni, de a lelkem se volt kíváncsi sokáig semmire! Mert akkor is gyógyítottam, ha csak hozzájuk értem. De ez történt az irodában is miután visszaültem, mindenki gyógyult körülöttem, és elmúltak a különböző fájdalmaik pedig semmit nem tudtak rólam, amíg el nem vitt a mentő, házon belül, a János korházban, majd átvittek a szívsebészetre, mert nem akart verni a szívem csak LÖTYÖGÖTT.
De az orvosok legnagyobb megdöbbenésére nem volt mit megműteni, mert egészséges volt a szívizom és hatalmasak az ereim. Tanácstalanul kiengedtek valami gyógyszerfélékkel, próbálkoztak és leszázalékoltak. Akkor mi eladtuk a házunkat és elköltöztünk mindenkitől távol egy tanyára, amit erdőség vett körül és messze voltak a szomszédok. A gyógyszeriemet kidobtam, a leszázalékolásomat visszaadtam, és önmagamat kezdtem gyógyítani. A saját kezemmel, a saját gondolati energiámmal és sajátos ételekkel..
Olyan gyenge voltam hogy nehezemre esett átmenni egyik helységből a másikba. Eltelt egy év és felerősödtem, eltelt még egy és ismét kiléptem—akkor az állatokat vizsgáltam, de csak azért mert az egyik lebénult és az állatorvos menthetetlennek mondta-dobják oda a kutyának!- Egy süldő malacka volt. Akkor én félre rakattam és elkezdtem érzékelni, és hasonló gyógymóddal, mint az embereket meggyógyítottam- először csak bizonytalanul de járt, - az állatorvos teljesen kibukott, amikor meglátta. Aztán már futott a többivel együtt.
Magam részéről szívesen ott maradtam volna a tanyán, amíg csak élek, de a férjem az inkább aszfalt szülötte így sajnos, amikor elértük a nyugdíjas kort elköltöztünk ismét városba. De amíg ott éltem rengeteg képet festette olajjal, élveztem a szabadságot, a természet suttogását, az állatok őszinteségét és azt kérdeztem magamtól Hogy születhetett az élet? És kiléptem újra, meg újra bejárva a világot ismét és végül 1991 tavaszán utoljára a Földünk belsejébe zúgtam le. A szilárdon valószínűleg fénysebességgel, mert semmit nem láttam. A láva tömegén pedig lassítva, de csak annyira, hogy lássak, halljak, de még se semmisüljek meg—ezt viszont maga a LELKEM is tudta! Mint ahogy azt is, honnan induljon le a Föld gyomrába. Fogalmam sincs, hogy honnan tud ennyit a lelkünk, és amit ráadásul Mi az ÉN,- nem is tudunk, úgy kell kikutatnunk a természet törvényeit!?
Pl. honnan tudta a lekem azt, hogy ha kilépünk, akkor mindig topognia kell, mert ha az ÉN-em (amely mint halk jelenlét ott van) meg akart állni mindenáron valahol, akkor bizony eltűntünk sok emelet mélységben, vagy barlangban. Vagy honnan tudta hogy bármin áthatolni képes egy földi szilárd rétegen is, és mekkora sebességgel képes?
Szóval a természet, a természet alkotta energiák képességei valami fantasztikus!
Mint ahogy a Földünk is Kérdező, de a belsejében nincs más csak anyag -tér- és energia.
Tévedsz Sű, az hogy valaki sok mindent megért,amit más addig félreértett, félre értelmeztek vagy megtalál vagy megtapasztalásaival másképp értelmez dolgokat, mint az előtte való időkben tették az mások, az nem jelenti azt hogy lenézem a régi dolgokat, csupán azért haragszom, ha mint hazánkban is elkezdték terjeszteni, ráadásul összekeverve sokféle elméletet- még hozzá egytől egyig, szinte ókori, vagy középkori.
Egyébként nagyon jól tudom hogy a téma itt a Föld belső szerkezete volt.... Te kérted még is, a sok beírásodra a reagálásomat. Ha nem tévedek. Sőt a többiek felé ki is hangsúlyoztad hogy itt kívánsz csak szót váltani velem.
A válaszodból ítélve hagyjuk egymást..rendben?
Még valami amire nem válaszoltam. A testből való kilépés képessége az vagy genetikai hiba, vagy egy átélt trauma válthatja ki. pl ha egy gyermek többször menekülni szeretne a félelem miatt, vagy ha egy gyermek meghal és újraélesztik. Az a pár percnyi távolléte a léleknek, elegendő ahhoz, hogy a lélek felerősödjön és fellazuljon.
pl egyetlen régi írás vagy tanítás, nem határozta meg eddig mi a lélek.egyetlen régi de még mai megállapítás nem történt arról, hogy a gondolati- lélek-energia oda van "fércelődve a testhez" Ha ez a fércelődés valamilyen oknál fogva fellazul, akkor képessé válik az ember a mágneses lélek-energia hálózattal kiszakadni a testéből. Minél többet ez megismétlődik gyermekkorban, annál lazábbá válik és annál gyorsabban képes eltávozni a testből, mindenféle trükközés, meditáció vagy ami még rosszabb éhezéses butasággal elérni-- mint valamikor Buddha tette és bizony megbetegedett a leírások szerint.
Ami pedig a lélek meghatározást illeti-- van a test-lélek energia hálózat, ez az idegrendszer.Szigetelt vezetékben futkos.
Aztán van a mágneses lélek-energia hálózat, ezen születik az érzelmi feszültségű gondolat. szigetelés nélkül, szabadon hálózza be a testet belül és kívül.
Aztán van egy csodálatos vezérlő központ az agy és itt keletkezik a két lélek energia is.
A három együtt teremti meg a valóságban élő ÉN-ünket.
> A válaszodból ítélve hagyjuk egymást..rendben?
Szerintem is ez lenne a célszerű. Nem akarom megítélni azt, amit leírtál, de elolvastam. Nem érzem úgy, hogy a további beszélgetésnek bármiféle haszna lenne, egyikünk számára sem. (És ez nem értékítélet az általad leírtakra.) Én is a megfelelő helyre tudom tenni az én világképemben azt, amiről írsz, és gondolom ugyanez áll viszont. A kérdező, vagy a válaszolók is így vannak ezzel. Úgy érzem lehetne évekig folytatni ezt a vitának látszó dolgot, de nincs értelme.
Igazad van, mi aligha fogjuk megérteni egymást. Aki azt vallja, hogy azért van szükség vallásra, mert az erkölcsre is nevel, az eleve egy félre vezetett valaki.
az emberek nem a vallások alkotta isteneket keresik, hanem az értelmesebb, biztonságot nyújtó életet első sorban. Nem csodákat teremtő hitet kell adni, ami csak mese, hanem tisztességes megélhetést, és igazságot teremteni e földön. Amig egyetlen pap is teli hassal döglik le az ágyában, biztos mese egzisztenciájának köszönhetően, miközben ugyan azon este több milliárd gyermek éhezik és alultáplált e világon.
A dumájuk álszent volt mindig és álszent ma is, állam volt mindig az államban és állammá akar válni most is. Ezért vezetik be a hitoktatást az iskolákba-- holott ott az értelmesebb dolgokra az életre kellene felkészíteni a gyermekeket. Erkölcsöt, helyes viselkedést, egymás emberikénti elfogadását, a hitelméletek nélkül is lehet tanítani.
Olyan szörnyű nyomorúságot láttam a világunkban, hogy magam részéről megvetek minden vallást, minden politikust minden államférfit, minden nagyobb tőkést és bankárt akik ide juttatták a világot, mert soha nem tanultak se a múltból se abból, amit a gazemberségük, kapzsiságuk, hazaloméhségük diktált nekik!
Még az a szerencse, hogy a kisebbik unokám már nem tartozik e korosztályba, mert akkor ki kellene hangosabban is fejteni a nemtetszésemet.
A tudományt, a tudásokat pedig, mindig tiszteltem, de ez nem jelenti azt, hogy ne mondjam ki ha tévednek, vagy ha egyes tudósok átgondolatlanul cselekszenek valamiben, mert csak a siker az, amit leszeretnének aratni na és a velejáró pénz, miközben elfelejtik, hogy az egész életnek ártanak a találmányukkal a legmodernebb fegyverarzenáljukkal, a lézer és biológiai, kémiai fegyvereikkel, amit fizikusok, kémikusok kísérleteztek ki.
ámen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!