Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Valaki le tudná nekem irni...

Valaki le tudná nekem irni úgy a belső fül felépitését és működését, hogy meg is értsem?

Figyelt kérdés

A külső és középfület értem. De a belső fülnél mindig elvesztem a fonalat.

Előre is köszi a válaszokat.

2013. szept. 10. 14:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Én csak úgy tudnám leírni, ahogy a Donáth féle anatómia könyvben van! Milyen könyvből tanulsz?
2013. szept. 10. 14:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Két féléből, de mindkettőt Romániában szerkesztették, és magyar forditással vannak. Szóval ezek nagy valószinüséggel nem a Donath félék(amúgyse ismerem azt)
2013. szept. 11. 15:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Keress rá a neten Derényi Imre előadására: Akusztikai illúziók, avagy a hallás biofizikája. Az első találat pont az előadás bemutatója, de nézz szét, hátha van felvétel is. Én meghallgattam egy ilyen előadást, nem konkrétan arról szól amit kértél, de magába foglalja, és nagyon jól magyarázott. Írj rám priviben, és még ajánlok valamit hozzá. (egy hontársad ;))
2013. szept. 13. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!