Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Az evolúció hogyan alakítja...

Az evolúció hogyan alakítja át az élőlényeket?

Figyelt kérdés
Mik a szakaszai, hogy egy állatból egy másik lesz?
2023. máj. 9. 15:21
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/239 Pombe ***** válasza:
100%

[link]

No, itt asszem' félreérthetetlenül igazolható, hogy nálad a pont. :)

2023. máj. 30. 23:54
 82/239 Pombe ***** válasza:
100%

@Tevenyereggyarto

#70: "Ugye nem fogjátok megint száz oldalon keresztül etetni ezt a másfélpipás trollt?"

Na, nekem már csak azért is megérte, ami most sadam segítségével tisztázódott. Ráadásul nekem a fórumozás kikapcsolódás is. :)

2023. máj. 30. 23:58
 83/239 Tevenyereggyarto ***** válasza:
100%

#82 Pombe

Igen, ezért írtam ,hogy én is szeretem olvasni a válaszaitokat mert szinte mindig tanulok valami újat. Csak azért írtam ,hogy tartsuk szem előtt ha esetleg megint papagájmódban kell ismételgetni ugyan azt akkor nem éri meg. Bár úgy látom most csak illendően megköszönte (#74) amin kicsit meg is lepődtem 😳 Ritka eset az ilyen, lehet megérné bekarikázni a naptárban ,hogy legalább ennyire megemlékezzünk. De azért még pezsgőt nem bontanék, nehogy elkiabáljam 😁

2023. máj. 31. 06:35
 84/239 Pombe ***** válasza:
100%

#83: "Bár úgy látom most csak illendően megköszönte..."

Szvsz. ő nem a másfélpipás muszlim, csak véletlenül szintén másfélpipás.

2023. máj. 31. 13:01
 85/239 Tevenyereggyarto ***** válasza:
100%

#84 Pombe

És véletlenül betűre ugyan azzal a zsiráfos dologgal jött 😁 Igen, ez átfutott az én fejemen is ,hogy ő egy teljesen másik ember. De na, nem akartam azzal jönni ,hogy ha nem trollkodik tovább akkor biztos nem is ő. Mindegy, a lényeg ,hogy megköszönte s remélhetőleg bővült a tudástára aminek hasznát veheti a jövőben.

2023. máj. 31. 13:55
 86/239 Pombe ***** válasza:
100%

#85: "És véletlenül betűre ugyan azzal a zsiráfos dologgal jött"

A zsiráfügy csaknem minden kreacos krédónak a része. Volt egy régi időszak, amikor még nem találtak egy zsiráf átmeneti formát se, és azóta... Hiába változott meg közben a helyzet, erről a kreacosok egyszerűen nem vesznek tudomást. Kb. ugyanaz a helyzet a kambriumi robbanás előtt nem volt előzmény-, meg a nem léteznek átmeneti formák litániával, meg még néhány ilyesmi örökzöld-zöldség tétellel is...

A kreacosok érvelése kb. 100 éve ugyanaz, mintha megállt volna velük az idő... :D

[link]

2023. máj. 31. 15:32
 87/239 Pombe ***** válasza:
100%

Ja...

Vagy inkább 110-120 éve ugyanaz...

Ráadásul a ma is még élő okapit csak a 19 sz. végén, 20 sz. legelején fedezték fel, és akkoriban azonosították be úgy a koponyája és egyebek alapján, hogy az inkább egy erdei zsiráf, rövid nyakkal. Az 1900-as évektől kezdődően is alig szerzett tudomást erről az állatról a jónép, és a mai napig alig változott a helyzet.

Persze azok a hívek, akik csak a kreacos és/vagy ID irodalomból "tanulnak" biológiát és genetikát, sose fognak megtudni semmit se az okapiról, nagyon sok másról már nem is beszélve...

2023. máj. 31. 15:53
 88/239 anonim ***** válasza:
96%
Atgondolom az eddigi nézeteimet, látom nagyon sokat tudtok az evolúcióról. Köszi
2023. jún. 1. 10:42
 89/239 Pombe ***** válasza:
100%

@88

Miva'??? :)

Ilyet még nem pipáltam (főleg nem másfélszereset...:)).... Hogy szinte egy időben két ilyen visszajelzés...???

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..

Ebben a topikban is egy tök hasonló következtetésre jut a #14, mint Te... De ő sem lehet Te, mert neki 2,5 pipája van, nem 1,5.

Amit ott a #14-nek a #15-ben válaszoltam, rád is vonatkozik természetesen...

Más... @Tevenyereggyarto

Na ugye, hogy ő nem az 1,5 pipás muszlim... Már csak azért se, mert ő határozottan azt vallotta - szemben a jelen 1,5 pipás vitapartnerünkkel - hogy Isten és evolúció együtt létezik, csak Isten tudatosan irányította-, vagy pontosabb, előre megtervezte az evolúció minden egyes lépését (sőt, minden részecske mozgását is, kezdve az ősrobbanástól...stb.) - már ha jól értettem a fickót, mert elég zavaros volt végig... de mindenesetre tök mást vallott, mint a jelen vitapartner.

2023. jún. 1. 13:02
 90/239 Tevenyereggyarto ***** válasza:
100%

#89 Pombe

Hát már szinte biztos ,hogy ő nem ő… vagymi 😁 Mindegy, végső ítéletet (nicknév híján) ebben csak ő tud mondani.

Egyébként a pipák száma kicsit félrevezető tud lenni mert HA! nem tévedek akkor azok főkategóriánként változnak. A “toplistás helyezéseid” fülnél tudod megnézni. Nyilván csak így van értelmük mert ugye az az ember hasznosságát jelzi s ugye nincs sok értelme annak ha valaki másfeles a Tudományokban akkor viszi ugyan azokat a pipákat a Kultúra és közösségbe.

Persze meglehet a két fickó ugyan az és nem azonos a másfélpipás muszlimmal. Valami ilyesmi lehet a helyzet. Mondjuk nem mintha olyan gyakran térnének észhez kreacosok ami miatt ne lehetne kicsit nyomon követni. 🤷

2023. jún. 1. 14:02
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!