Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Az evolúció hogyan alakítja...

Az evolúció hogyan alakítja át az élőlényeket?

Figyelt kérdés
Mik a szakaszai, hogy egy állatból egy másik lesz?
2023. máj. 9. 15:21
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/239 Pombe ***** válasza:
100%

#90: "Mondjuk nem mintha olyan gyakran térnének észhez kreacosok..."

Há'már magam se tudom... Mintha valami jó ragály terjedne...

Ez sem olyan régi... és az illető sok pipás...

https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__12136336-kut..

Onnan idézve(#46): "Pombe. Minden tiszteletem a tiéd, hogy az egész napodat erre áldoztad. Köszönöm, meggyőző volt."

Azért ezeket össze kellene gyűjteni, bizonyítékként. Kb. ezerszer olvasom, hogy minek erőlködünk, a hitével szemben úgyse lehet senkit meggyőzni, és különben is, a hülyék nem képesek észrevenni, hogy hülyék... stbstb.

Ha már itt tartunk, tőled is(#70) :)... : "Ugye nem fogjátok megint száz oldalon keresztül etetni ezt a másfélpipás trollt?"

#90: "Egyébként a pipák száma kicsit félrevezető tud lenni mert HA! nem tévedek akkor azok főkategóriánként változnak."

Hááát, én aszittem, hogy a megjegyzés feletti pipák száma az átlagot mutatja minden témakörben, de úgy tűnik, igazad lehet, mert ez a "humor" szekció, és itt a pipamennyiségem 5,5...

https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__100009..

A jelen topikban meg csak 5. Ez a természettudomány rovat...

https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomany..

Ellenben ez a vallás rovat, ahol megint 5,5-ös vagyok...

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..

Szóval értékelhetőbbeket írok a vallásba, mint a természettudományba??? :D - hát ez kissé meglepő... :D

Amúgy igazad lehet, hogy tévedtem (abban nem hiszem, hogy ő a muszlim lenne), és az eltérő pipaszám dacára az itt megdicsért vitapartnerünk ugyanaz lehet a két különböző topikban, hiszen mind a kettő Kristóf Lajos kreacos előadóra hivatkozott. Ez azért nyomósabb "bélyeg" az azonosításra, mint a zsiráf (ugyebár szinte mindegyik kreacos előbb vagy utóbb előrántja a maga zsiráfját, és nem fél használni...). No, ettől még a kétszeres dicséretet is megérdemelte a vitapartnerünk.

2023. jún. 1. 14:59
 92/239 Pombe ***** válasza:
100%

Előzőre(#91)...

Elnézést, nem 5,akármennyik, hanem csak 4,akármennyik... na. :(

Akkor ezt is javítanám(#91):"abban nem hiszem, hogy ő a muszlim lenne"

Helyesen: abban nem hiszem, hogy ő nem a muszlim... na. :(

2023. jún. 1. 15:47
 93/239 Tevenyereggyarto ***** válasza:
100%

“Há'már magam se tudom... Mintha valami jó ragály terjedne...”

Szokták mondani ,hogy jelenleg is terjed egy mutáció ami miatt “5%-al okosabbak” leszünk. Lehet ez érte el őket. Mégis csak 160 év alatt volt néhány generációváltás. A sors iróniája ,hogy a kreacosok SAJÁT MAGUKON tapasztalhatják az evolúciót 😁

Aztán persze majd kérni fogják az átmeneteket ,hogy ugyan hol van a csak 1%-al okosabb kreacos, meg utána a 2% s így tovább. Szóval rakjuk jó helyre az ilyen válaszokat mint a másfélpipásé mert még később nagyobb szerepük lehet.

“Ha már itt tartunk, tőled is(#70) :)... : "Ugye nem fogjátok megint száz oldalon keresztül etetni ezt a másfélpipás trollt?"”

Nana, írtam ,hogy csak akkor kár a szóért ha nem maradt más csak az ismételgetés. Viszont addig a pontig nagyon is megéri, ezt nem vitatom. A hülyeség ellen való felszólalást nem ellenzem, viszont a trolletetés nem mindig fekszik. Akkor már inkább galambot etetek mintsem sakkozzak vele.

2023. jún. 1. 18:04
 94/239 Pombe ***** válasza:
100%
Oké... elnézést...
2023. jún. 1. 18:50
 95/239 anonim ***** válasza:
96%

Nem tudom, valaki már írta-e, mert rég nem néztem rá erre a kérdésre, de legegyszerűbb példa erre az állatok színe.

Én gyerekként a nyulak színét nézegettem ilyen téren. Simán húsért tartottuk őket, de egy idő után, mikor lassan kezdett mindenki mindenkivel rokon lenni, olyan minták jöttek ki, amelyek nincsenek.

Az egyiket direkt hagytuk kisnyulat csinálni, mert menő mintája lett.

2023. jún. 2. 10:00
 96/239 anonim ***** válasza:
100%
2023. jún. 2. 18:35
 97/239 A kérdező kommentje:
És vigye vissza magával a 17 millió vallásos terroristát.
2023. jún. 3. 17:05
 98/239 anonim ***** válasza:
2023. jún. 3. 17:09
 99/239 anonim ***** válasza:
91%
Ez a zállatorvos videó szenzációs! Gyakorlatilag meg lehet tanulni belőle az egész genetikat, akár egyetemi szinten is!
2023. jún. 7. 09:11
 100/239 anonim ***** válasza:
0%

"Az evolúció" sehogy se alakítja át az élőlényeket, annak ellenére, hogy az egyik legjobb evodefi pont az átalakulásról szól:

"A biológiai evolúció az élőlények egymást követő generációinak, leszármazási vonalainak genetikai átalakulása." (Vida Gábor)

Élőlény-átalakító evolúció nincs, így szakaszai sincsenek, "egy állatból egy másik" nem lesz - jelentsen ez bármit... :)

2023. dec. 23. 23:11
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!