Hiszel abban, hogy a majmoktól származunk mi emberek?
#308: "Hétköznapi szóhasználattal igen."
Milyen a nem hétköznapi "majom" szó?
Kérlek olvass vissza, számos angol nyelvű tudományos értekezést idézünk az ember kialakulásáról, és kivétel nélkül minden szakember a legősibb őseinket is mind egyszerűen majomnak nevezi. Miért kellene máskép nevezni??? És mi lenne az a más?
@312
Én bizony a majomtól származom hosszú átmeneti láncon át, mert ezt is mondom. És te kitől/mitől származol le? Mert azt elfelejtetted leírni.
Te is a majomtól?
Amúgy, képzeld el, vannak még olyan emberek, akik tagadják a majomszármazásukat, és önmagukat az univerzum csodalényének tartják nyilván, és úgy gondolják, hogy nekik ezért joguk van majmokat ölni, kínozni, rabláncon tartani minden élőlényt...stbstb.
Netán te is ez a fajta vagy? Vidáman összedörzsölöd a markod, ha ilyet látsz?
Neked is otthon a hamutartód levágott gorilla-mancsból van?
Ja, hogy te ebbe az iskolába jártál...
Azért ne büszkélkedj vele...
:D
@316
Ja...
Mellesleg a #315-ben a #316-odra beszúrhattam volna kb. 100 db. az isteni teremtést kigúnyoló animációt, de azért nem tettem, mert egyszerűen szánalmasnak tartottam volna ilyen kisstílű és pitiáner húzásokkal manipulálni a vitapartnereim érzelmeit.
Persze egy igazi vallási fanatikusnak az erkölcsi gátlások nem jelentenek legyőzhetetlen akadályokat, nemde? :D
Jaj... az előzőmben mindenhol a '316'-ot képzeletben írjuk át '314'-re...
:D
Nem hit kérdése.
Lehetett egy közös ős, melynek egyik ágazása a majomfélék.
Freund, agykutató, neurológus, az MTA elnöke a teremtésben hisz, és abban, hogy az ne zárja ki az evolúciót sem.
"#318: Hogy jön ide egy random másodvonalbeli agykutató személyes hite és véleménye? Aki mellesleg Fidesz-káder, tehát elhinni se érdemes, amit mond, nemhogy készpénznek venni."
Megvetem a Fideszt, de releváns információ, hogy Fidesz-káder?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!