A majmoktól származunk? Vagy Isten teremtett?
Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy a majmoktól származunk. Máshol azt mondják, hogy Isten teremtette Ádámot és Évát és tőlük származunk. Valójában mi az igaz? Vagy ez csak embertől függ hogy ki miben hisz? De mégis melyik a legvalószínűbb?2010. júl. 30. 09:33
1/59 anonim válasza:
"Azt mondják, hogy a majmoktól származunk."
- Ki mond ilyen baromságot?
2/59 anonim válasza:
Ez nem vagy-vagy kérdés.a kettő nem zárja ki egymást.
(ádám-Éva pedig szép mese a bibliában)
3/59 anonim válasza:
Az evolúcióra már találtak bizonyítékot.
Istenre még nem.
Lehet Istenben hinni, de az evolúció, az hogy a majmoktól származik az ember, bizonyított tény. (Persze, abban lehet vitatkozni, hogy hogyan, de tény.)
5/59 anonim válasza:
Evolúció.
Pl hol van az a bibliában, hogy Isten megteremté a dinoszauruszokat?
6/59 anonim válasza:
Charlie Majom a családban -bol a majomtól származok ^^
7/59 anonim válasza:
Az is lehet,hogy Adam es Eva majom volt,csak ezt a biblia nem irta;-)
8/59 anonim válasza:
Szerintem ezt te sem gondoltad komolyan: tudomány témakörben senki nem fogja azt írni, hogy isten teremtett, ezotériában meg senki, hogy evolúció.
Különben én az evolúció híve vagyok. És nem a majmoktól származunk, hanem közös az ősünk.
9/59 anonim válasza:
Láttad a Majmok bolygóját? Olyan majmok voltak Ádám és Éva is, akiket az isten megteremtett, majd őtőlük alakult ki az ember. :PP
10/59 anonim válasza:
Igazából a ma élő többi főemlőssel legkésőbbi közös ősünk is kétségkívül majom volt a köznapi értelemben (mi más lett volna?), nem tudom miért kell a dolgon mindig azzal szépítgetni, hogy "nem a majmoktól származunk, csak közösek voltak az őseink". Elvégre az összes főemlős makiszerű jószágokból fejlődhetett ki, mint amilyen a legutóbb talált Darwinius masillae is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!