De hogyha tényleg Isten teremtette a Földet. Akkor mi a helyzet a dínókkal, vagy hogy a majmoktól származunk?
Lelke minden élőlénynek van. Sőt, egyes vallások szerint a kőzetnek is. A teremtést ne úgy képzeld el hogy hókusz-pókusz, és már kész is. Hosszú éveken keresztül jött létre az emberi faj, a Darwin elmélet szerint. A teremtés mivoltja abban van, hogy pl egy mutáció sem véletlenül jön létre. Amiről azt hiszed, hogy véletlen, az az isteni közbeszólás miatt van.
Ez az én verzióm, más biztos mást ír, de mindenki találja meg a maga igazát. Nem nyitok vitát.
Nekem a dinoszauruszokról mindig az jut eszembe hogy a tetemeik figyelmeztetik az embert: ha ezek a hatalmas és erős lények nyom nélkül kipusztultak a földről akkor saját magától az ember se fog sokra jutni.
Tudom, persze az ember intelligensebb. De tényleg intelligensebbek vagyunk? (atombomba, világháborúk)
"Dínók pedig voltak, a leletek korát radiókarbonos vizsgálatok igazolják."
Ha már kiigazítod az evolúcióval kapcsolatos tévedést, én kiigazítom a tiédet.
Radiokarbonos kormeghatározást nem használnak ilyen régi leleten, a módszer csak maximum 50-60 ezer éves leletekig használható, a dinoszauruszok ennél ezerszer régebben pusztultak ki.
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:27
Kösz szépen.
ma 18:14:
Miért, neked nem a testvéreid a szüleid? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!