Az, hogy hány dimenziós világban élünk, pusztán matematikai interpretáció kérdése?
Hát, ha nagyon gyorsan megtanulod a matematikát, akkor biztosan. :D (De a középiskolai alapoktól kezd, mert már ott gondok vannak! :D )
Az már tényleg komoly szövegértési nehézség, hogy nem érted meg, hogy 2*Sü 98. válasza:
1. Nem nekem szólt, nem az én válaszomra érzkezett.
2. Azt írta benne, hogy javította a te (a 89. válaszban leírt okok miatt használhatatlan) algoritmusodat.
3. Arról ír ismét, hogy az általad alkotott algoritmus nem bijektív.
Én matematikus végzettséggel rendelkezem, minden tanárom elismerte a képességeimet, még az is, aki - viccen kívül - átlag 10 vizsgázóból 7-et kivágott. És a kérdésed szerintem is idiótaság, pontosabban te nem vagy képe felfogni a válaszokat.
Szívesen elbeszélgetnék veled a vektorterekről, ugyanis a lineáris algebra volt az egyik kedvenc tárgyam. Bementem úgy vizsgára, hogy 1 bizonyítást sem tanultam meg, és kijöttem 5-össel, ugyanis az összeset tételt bebizonyítottam. És ezek csak tények.
De te az eddigi megnyilvánulásaiddal csak azt bizonyítottad, hogy imádsz okoskodni és mindenkit lehurrogni bármiféle mélyebb tudás nélkül.
Legalább neked a matematika része megvan a témának. Szaddám meg azt gondolja magáról, hogy ért a lineáris algebrához annak ellenére, hogy soha nem tanítottak neki olyat a biológia szakon.
Kérdező, te ász, te nagyon el vagy telve magadtól, az ilyen nagyképű senkiket hatásosan például ezzel lehet meggyőzni: 9M14M Малютка:
Sziasztok!
Tényleg nem kellene ennek az ökörnek válaszolni, akkor kötekedhetne saját magával. Az ilyen még az élő fába is beleköt. Tipikus példája a tuskónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!