Pszichológiailag mi az oka annak, hogy kevesen oltatják be magukat? (világszerte)
Világszerte úgy kell ösztönözni, zsarolni őket.
Azt értem, ha a tűtől félnek, de a betegség nem rosszabb?
Vagy hogy ismeretlen anyag kerül a szervezetükbe? Nade a többi gyógyszer nem ismeretlen anyag? A virsli nem ismeretlen anyag?
Egyik évben ingyen influenzaoltást biztosított az akkori munkáltatóm. Csak én éltem vele. Azt sem értettem.
Szándékosan ebbe a kategóriába teszem a kérdést! Tudományos szempontból érdekel, hogy pszichológiailag mi állhat a jelenség mögött.
Ezen már sokat gondolkoztam (autista szemüveggel) és nem jövök rá.
Tudod, kérdező: egyetlen fajnak sem kötelező fennmaradni.
"Egész biztos vagyok benne, hogy ez egy pszichológiai viselkedésmintázat, amit a tömegek mutatnak. Nagyon veszélyes és egyre terjed."
Én pedig ezen a ponton egész biztos vagyok benne hogy egy troll vagy. A Tudományokban szokott írni egy rakás nagy koponya de még ők se ismerték fel hogy játszol velük.
"a középiskolás tananyaggal is"
Nagyon sokan nem tanultak bioszt középiskolában még akkor sem, ha egyáltalán jártak oda, sőt, akkor sem, ha le is érettségiztek. Pl. közgazdasági szakközépben nem volt (biosz régebben legalábbis), és ha onnan pl. bölcsészkarra ment valaki, akkor annyi bioszt tanult, amennyit 8.-ig...
Amrikaiaknál érthető, hogy bizalmatlanok a gyógyszergyártókkal szemben. Lásd "Opioid epidemic" "OxyContin".
Németeknél meg volt Contergan.
Adjuk még hozzá azt amikor az afroamerikaiakat szándékosan szifilisszel fertőzték meg, mindjárt érthető hogy miért olyan kevés köztük az oltott.
84:
Ehhez képest a legnagyobb gyógyszerfogyasztók közt vannak a világon, szóval sántít a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!