Pszichológiailag mi az oka annak, hogy kevesen oltatják be magukat? (világszerte)
Világszerte úgy kell ösztönözni, zsarolni őket.
Azt értem, ha a tűtől félnek, de a betegség nem rosszabb?
Vagy hogy ismeretlen anyag kerül a szervezetükbe? Nade a többi gyógyszer nem ismeretlen anyag? A virsli nem ismeretlen anyag?
Egyik évben ingyen influenzaoltást biztosított az akkori munkáltatóm. Csak én éltem vele. Azt sem értettem.
Szándékosan ebbe a kategóriába teszem a kérdést! Tudományos szempontból érdekel, hogy pszichológiailag mi állhat a jelenség mögött.
Ezen már sokat gondolkoztam (autista szemüveggel) és nem jövök rá.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-ferto..
Biztos itt is a lefizetett emberek hazudnak.
Akkor mire, te szerencsétlen?
Amúgy te vagy a kezeletlen autoimmun beteg, aki nem jár utána fél év köhögésnek (ami lehet asztma, lehet belőle tüdőgyulladás, lehet a szövődménye COPD, lehet szintán autoimmun), és aki szerint mindenki hipochonder, aki a tüneteivel elmegy orvoshoz?
" Az nem oltásellenes propaganda hogy észben tartjuk a kockázatokat és a mellékhatásokat."
Ahha. Úgy érted, hogy elhazudjátok, a valós, hiteles, elérhető statisztikai adatok ellenére.
Látod, kedves kérdező, kérdésedre, EZÉRT.
Pontosan, amit az elején leírtam. Pontról pontra pontosan.
44.
Statisztika:)
45.
Ki hazudta el?
Pont ez az, hogy végig a statisztikra hivatkoztam, erre elkezdtél sírni.
#44! Nem ő, mert az én vagyok. De köszönöm, hogy újra megszólítottál, miután már elzavartál. Tudtam én, hogy hiányozni fogok😂
Amúgy nem írtam, hogy mindenki hipochonder, csak rád. Ha már emlegetsz, legalább pontosan.
De tényleg 4, azaz négy darab gyikes szavazatból akartál valami egyetemes igazságot levonni???Vicc kategória.
47
Ja, hogy csak bizonyos emberek hipochonderek azok közül, akik kezelni akarják a betegségeiket.
Nem hiányzol te sehonnan és nem lettél megszólítva sem. Pá.
"hogy végig a statisztikra hivatkoztam"
Idézném az első kommentemből:
" nem értik a statisztikai kockázatokat, azt, hogy mi veszélyesebb rájuk."
"széles körű utánanézést igényel, statisztikák pontos megértését, összevetését,....Az emberek túlnyomó többsége erre nem szán ídőt vagy nem is értené meg az egész komplex szituációt."
És aki meg azt mondja, hogy nem próbálok meg okosabb lenni a komplett világ vírusszakértőinél, orvosainál, katasztrófa-kazelőinél, hanem azt teszem, amit a SZAKEMBEREK ajánlanak, akkor hülye agymosott birka vagyok, meg orbánseggnyaló meg minden, csak ember nem.
Na ez a legundorítóbb.
Érdekes mód a wadmalac nem hívja fel a figyelmet, hogy 4 komment alapján nem kellene megítélni a dolgokat.
Máskor már okoskodott volna:D
Ezt a pofáraesést:D
49.
A statisztikát te nem érted, mert nem is akarod.
Fáj az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!