Pszichológiailag mi az oka annak, hogy kevesen oltatják be magukat? (világszerte)
Világszerte úgy kell ösztönözni, zsarolni őket.
Azt értem, ha a tűtől félnek, de a betegség nem rosszabb?
Vagy hogy ismeretlen anyag kerül a szervezetükbe? Nade a többi gyógyszer nem ismeretlen anyag? A virsli nem ismeretlen anyag?
Egyik évben ingyen influenzaoltást biztosított az akkori munkáltatóm. Csak én éltem vele. Azt sem értettem.
Szándékosan ebbe a kategóriába teszem a kérdést! Tudományos szempontból érdekel, hogy pszichológiailag mi állhat a jelenség mögött.
Ezen már sokat gondolkoztam (autista szemüveggel) és nem jövök rá.
Hát, kedves kérdező, akkor neked bizony nagyon sok töltény van az orosz rulettes pisztolyban. Itt bizony az oltásnál biztosabb nyugalom nincs.
"A kínaitól alig lett antitestem."
Könnyen lehet, hogy nálad csak az mRNS oltások tudnak igazi hatékony eredményt hozni. Esetleg dokidat megkérdezhetnéd, mi a véleménye, leeht, hogy ami másnál emlékeztető oltás, ott nálad oltástípus váltás kéne.
A háziorvosom olyan, hogy el kellene venni tőle a diplomáját.
mRNS-t szeretnék harmadikként.
A napokban Szlovénia felfüggesztette a Janssen egyadagos oltóanyagának alkalmazását.
Az elhunyt fiatal lány két héttel korábban kapta meg a Janssen-féle oltást, néhány napja pedig agyvérzéssel szállították kórházba, de már nem tudták megmenteni az életét.
Boys more at risk from Pfizer jab side-effect than Covid, suggests study
Hogyan lehet hosszútávú mellékhatása valaminek, ami mondjuk háromszor kerül a szervezetedbe, önmagában ártalmatlan fehérjét tartalmaz és pár nap alatt lebomlik?
Tanulj már, olvass utána a dolgoknak és gondolkozzm
Úgy emlékszem, ezzel a Janssen oltással már voltak vérrög-problémák közvetlenül a bevezetés után.
Gondolom ezért is hozták most automatikusan kapcsolatba a halálesettel, de a kivizsgálás még ott nem zárult le.
Ha az ok az oltás, a 120000-ből egy halál azért sok.
Annál a pfizeres tanulmánynál meg kéne várni a peer-review-t.
"majd 5-10-20 év múlva visszatérünk rá ugyanitt"
Majd ha hozol EGYETLEN példát a történelemből, amikor egy gyógyszer, oltás nem állandó, hanem ilyen alkalmi bevetésénél voltak 5-10-20 év múlva bármilyen következmények.
#67 Ezt ugye magad sem gondolod okoska hogy 15 20 év múlva bármilyen bizonyíték lehet majd arra hogy előtte 3-4 ne adj úristen 5 adag
(tudom oltás ellenesek számára valamiért exponenciálisan nagyobbnak tűnik a veszély minél többször adtak be valakinek egy oltást)
oltást kapott valaki és pont attól lett valami komoly baja.
Ez még viccnek is rossz. Én azokat is kiröhögtem eddig akik ilyen 3-4 éves komoly mellékhatásokkal jönnek de ez q 10 20 év már kabaré.
Komolyan nem értem miért gondolják most azt hogy ez az oltás annyival rosszabb mint előtte mások.
Ha valaki fél az mRNS-től ott az ezer éves módszerrel kifejlesztett kínai vagy a vektoros Astra és Sputnyik.
Hogy tudnának ezek ilyen sokára komoly mellékhatást kifejteni?
És egyébként is szerinted mi a franc történne a világgal ha 10-20 év múlva több milliárd ember halna meg?
Mert az ugye megvan hogy már most jóval több mint 3 milliárd ember be van oltva?
3-4 év múlva ez jó eséllyel az 5 milliárdot is eléri ha nem 6-ot?
Még a menstruációs zavarok pontos okát sem ismerik. Hogy később miben nyilvánul meg ezen mellékhatás, arra majd az idő ad választ. Akár születési rendellenességek is lehetnek stb...
És a szívizomgyulladás a fiatal fiúkban sem nyomtalanul múlik el!
A GBS is kijöhet akár később, a vérrögök sem feltétlenül néhány héten belül.
Több ismerősöm kapott Pfizert, egy részének fáj a lába már több hónapja, de van akinél menstruációs problémák vannak.
Tehát buta, aki csak a halára gondol, ugyanis a halálnál van rosszabb, egy fájdalommal, betegségekkel teli élet!
A másik dolog, hogy bizonyos gének megvédenek a Covid-tól, tehát nem ártana bevizsgálni mielőtt valaki felesleges kockázatnak teszi ki magát.
A kérdezőnek is videó, mert szerinte 3 nap alatt lebomlik….
Génterápia - Gyógyító kulcstechnológia, vagy veszélyes biológiai fegyver? - Dr. Bardócz Zsuzsanna
És meg egy vidi, ahol Dr. Szlávik János elmondja 4:30-nál, hogy HIÁBA VANNAK EGYESEK BEOLTVA ÉS MAGAS AZ ANTITEST SZINTJÜK MÉGIS KÓRHÁZBA KERÜLTEK! AZ ANTITEST VIZSGÁLAT FELESLEGES!
Érdekes oldalak még:
Mellékhatás fórumok:
Szóval ennyit erről….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!