Pszichológiailag mi az oka annak, hogy kevesen oltatják be magukat? (világszerte)
Világszerte úgy kell ösztönözni, zsarolni őket.
Azt értem, ha a tűtől félnek, de a betegség nem rosszabb?
Vagy hogy ismeretlen anyag kerül a szervezetükbe? Nade a többi gyógyszer nem ismeretlen anyag? A virsli nem ismeretlen anyag?
Egyik évben ingyen influenzaoltást biztosított az akkori munkáltatóm. Csak én éltem vele. Azt sem értettem.
Szándékosan ebbe a kategóriába teszem a kérdést! Tudományos szempontból érdekel, hogy pszichológiailag mi állhat a jelenség mögött.
Ezen már sokat gondolkoztam (autista szemüveggel) és nem jövök rá.
Nézd, kedves Kérdező, előre jelzem, hogy az autisták jó közelítéssel tudják modellálni a neurotipikusok gondolkodásmódját, de megérteni -hát, azt nem teljesen.
A nemoltakozás emberi dolog (ezt ne úgy értsd, hogy autistának lenni nem az! Értsd jól.) Sok minden rejlik mögötte:
-alulinformáltság,
-a veszélyek alulbecslése,
-bizalmatlanság a vezető elit kompetenciáját illetően,
-bizalmatlanság a vakcinák iránt,
-fatalizmus,
-felelőtlenség.
Külön köszönöm a "A virsli nem ismeretlen anyag?" beszólást! Engedelmeddel használni fogom.
Hát, nem tudom, de engem még sose zsaroltak meg azzal, mi lesz, ha nem fogadom el a virslit🙄
Talán ezért.
Pont azért zsarolnak a kormányok, mert sajnos a kötelezővé tétel nem olyan egyszerű, de valahogy el kell érni a minél nagyobb átoltottságot.
Tényleg érdekelne, pszichológiailag, "embertudományilag" mi az oka annak, hogy a többség tart a vakcinától, de a lélegeztetőgéptől és a poszt-COVID-tól nem.
Nem kell csak a COVID-ra gondolni.
A munkáltató ingyenesen rendelkezésre bocsátja az influ oltást (2017).
A 95% inkább megkockáztatja az 1 hét rosszullétet és a táppénz miatt alacsonyabb fizut, minthogy kibír egy szúrást és ennyi.
Viszont ha objektív hírekből is azt hallod, hogy ez jóval veszélyesebb az eddigi vírusoknál és tudod, hogyan működik egy védőoltás, tudod, hogy oltások miatt éljük meg a felnőttkort és hogy nem ártanak, akkor sem kell?
A védőoltástól miért fél az ember, ha amúgy általánosságban a legtöbb dologtól nem, amíg nem tapasztal rosszat?
Nem kell messzire menni...
Nem is kell rögtön halálról, poszt-COVID-ról beszélni.
Adott egy ingyenes szuri, ami megvéd 1-2 hét szenvedéstől és a táppénztől.
Az emberek inkább szeretnek szenvedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!