Pszichológiailag mi az oka annak, hogy kevesen oltatják be magukat? (világszerte)
Világszerte úgy kell ösztönözni, zsarolni őket.
Azt értem, ha a tűtől félnek, de a betegség nem rosszabb?
Vagy hogy ismeretlen anyag kerül a szervezetükbe? Nade a többi gyógyszer nem ismeretlen anyag? A virsli nem ismeretlen anyag?
Egyik évben ingyen influenzaoltást biztosított az akkori munkáltatóm. Csak én éltem vele. Azt sem értettem.
Szándékosan ebbe a kategóriába teszem a kérdést! Tudományos szempontból érdekel, hogy pszichológiailag mi állhat a jelenség mögött.
Ezen már sokat gondolkoztam (autista szemüveggel) és nem jövök rá.
#70 Nem csak Pfizer és Moderna van a világon.
Ne fórumok és facebook csoportok legyenek már feltüntetve forrásként. Van ismerősöm aki 1 hónappal az oltás után berekedt és képes volt az oltásra fogni... Néhány ember már mindent az oltásra fog.
Ami a tüske fehérje átadást illeti...
"A másik dolog, hogy bizonyos gének megvédenek a Covid-tól, tehát nem ártana bevizsgálni mielőtt valaki felesleges kockázatnak teszi ki magát."
És hol lehet ilyet tesztelni plusz mennyibe kerül?
"Génterápia - Gyógyító kulcstechnológia, vagy veszélyes biológiai fegyver? - Dr. Bardócz Zsuzsanna"
Viva Natura Televízió?? Most megint komolyan milyen forrás ez? Ezen a csatornán már évekkel a Covid előtt is ezerrel ment az antitudományos oltásellenesség tehát No Comment. Konkrétan van videójuk arról ahol egy egri orvos az 5G-t köti a Covidhoz az ég szerelmére. Ez már már laposföldes kategória.
"HIÁBA VANNAK EGYESEK BEOLTVA ÉS MAGAS AZ ANTITEST SZINTJÜK MÉGIS KÓRHÁZBA KERÜLTEK! AZ ANTITEST VIZSGÁLAT FELESLEGES!"
Szerintem itt a lényeg hogy EGYESEK. Ez olyan mint hogy én is ismerek látszólag tök egészséges embert akit mégis olyan komolyan érintett a korona hogy kórházba kellett vinni. Ebből nem lehet levonni hogy felesleges az antitest vizsgálat és az egész oltás is. Ha így lenne a történelem eddigi oltásai is tök feleslegesek lettek volna holott empirikus bizonyíték van rá hogy a vakcináknak hála szabadult meg a Föld jó néhány problémás kórokozótól.
Én csak leírtam, hogy miért nem oltatnak sokan. Engem nem kell meggyőzni, mert úgy sem lehet!
Majd az idő eldönti, hogy ki mond igazat, és ki nem!
Ahol már zsarolják a népet az már réges-régen rossz! Ráadásként még a Pfizer sem vállal egyedül felelősséget az oltásokért, ugyanis az Eu-val közösen fogják az esetleges pereket állni.
Ne érdekeljen a genetikai teszt, ha úgy sem hiszel el semmit! Te csak csináltasd a semmit nem érő antitested, ami a gyógyszergyáraknak milliárdokat hoz!
69: "És egyébként is szerinted mi a franc történne a világgal ha 10-20 év múlva több milliárd ember halna meg? Mert az ugye megvan hogy már most jóval több mint 3 milliárd ember be van oltva? 3-4 év múlva ez jó eséllyel az 5 milliárdot is eléri ha nem 6-ot?"
Tanulj populációgenetikát, de akár a google-ba is beírhatod, hogy a Föld ideális összlakossága kb. 1 milliárd lenne. Most vagyunk 7 milliárdan.
Covidban elhunytak száma: 4,5 millió
Beoltottak száma: 3 milliárd.
Szerinted melyik fog hamarabb elvezetni az 1 milliárdhoz? 4 millió ember halála vagy 3 milliárd ember halála?
Valójában meg nem.
A hülye konteókból meg már elegünk van.
Gondolod, hogy ennyi millió beoltott ember után nem tűnne fel?
https://www.youtube.com/watch?v=On5RYFbcxWY
Ezt egy szakember mondja.
"De tény hogy az antitestek többet érnek a vakcinánál"
Csak ahhoz először egy covid fertőzést túl kell élni.
Érdekes, hogy angol nyelvű fórumokon teljesen más a jellemző vélemény.
Amúgy megvan a 3. oltás, egyelőre élek, sőt, csak a vállam fáj, de az se erősen.
Továbbra is, illetve MEGINT érdekel ez a kérdéskör.
Egész biztos vagyok benne, hogy ez egy pszichológiai viselkedésmintázat, amit a tömegek mutatnak. Nagyon veszélyes és egyre terjed.
Most tudtam meg, hogy egy volt osztálytársam majdnem lélegeztetőgépre került. Félek, féltem magamat (a harmadik oltás nálam olyan, mintha az első lett volna) és természetesen a családomat, a barátaimat is.
Felfoghatatlan, hogy emberek tömegei - állítólag tanult emberek is - mennek szembe nemcsak tudósok, szakemberek millióival, hanem a logikával és a középiskolás tananyaggal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!