Pszichológiailag mi az oka annak, hogy kevesen oltatják be magukat? (világszerte)
Világszerte úgy kell ösztönözni, zsarolni őket.
Azt értem, ha a tűtől félnek, de a betegség nem rosszabb?
Vagy hogy ismeretlen anyag kerül a szervezetükbe? Nade a többi gyógyszer nem ismeretlen anyag? A virsli nem ismeretlen anyag?
Egyik évben ingyen influenzaoltást biztosított az akkori munkáltatóm. Csak én éltem vele. Azt sem értettem.
Szándékosan ebbe a kategóriába teszem a kérdést! Tudományos szempontból érdekel, hogy pszichológiailag mi állhat a jelenség mögött.
Ezen már sokat gondolkoztam (autista szemüveggel) és nem jövök rá.
Jaj, már megjött a főokos.
Nézd már meg az utolsó 20 halottat.
70+ átlagéletkor, a medián se sokkal alacsonyabb és a fele rákos volt.
Hűha!!!!!!
Adminoknak javaslom külön ban kategória létrehozását az ÖSSZES covid témára, amint elkezdődik az oltásellenes propaganda.
A kérdezőknek meg javaslom a téma komplett kerülését, mert tök mindegy, mi a kérdés tartalma, mindig az oltottakat birkázó, hülyéző szemétdombbá fajul.
És ezzel kifejezetten oltásellenes propagandát SEGÍT.
Wadmalac
Mondjuk ez igaz.
Csak az a baj, hogy van, akit érdekel a téma kifejezetten.
Mi az igaz?
Az, hogy be akarja tiltani az igazságot?
Mi lesz a következő, leáll az elhunytak oldal?
Ott van leírva, tények, ezzel mit akar vitatkozni?
Azon az elhunytak oldalon sok az egészséges fiatal is. Ha lezárások nélkül ötször ennyi beteg lett volna egyszerre mondjuk tavasszal, ötször ekkora terhelés a kórházaknak, ötször ennyi fiatal, egészséges elhunyt.
A poszt-COVID-ról nem is beszélve!!!!!
"Adminoknak javaslom külön ban kategória létrehozását az ÖSSZES covid témára, amint elkezdődik az oltásellenes propaganda."
1. Mi lenne ha akkor TE elkerülnéd az ilyen kérdéseket?
2. Az nem oltásellenes propaganda hogy észben tartjuk a kockázatokat és a mellékhatásokat. Az RÉGEN rossz ha egy gyógyszer stb. esetében még meg se lehet említeni ezeket.
3. Ha megnézed jobban akkor pont ez a kérdés sértegeti az oltatlanokat, és a legtöbben lepontozzák azt aki nem kér a vakcinából. De ez se elég, te megmondanád miről lehet kérdést és választ írni meg miről nem.
A hülyegyerekezést és a másik szidását meg én is elítélem.
Ugyanakkor amit felvetettél az igencsak túllőne a célon. Nagyon.
Nem sok az egészséges fiatal, ne hazudj!
Alig találni.
Nézd vissza nyugodtan!
Szar ügy, amikor a számok nem hazudnak.
De igen, a kelleténél több egészséges fiatal van ott, vagy totál irreleváns alapbetegségű.
Az egyikük egy jó barátnőm ismerőse, 31 éves volt. A másikuk kerületi politikus, 28 éves volt.
Az oltás kockázata nagyságrendekkel kisebb, mint a poszt-COVID kockázata.
39.
Semmi nem jelent, hogy neked meghalt pár ismerősöd.
Nekem egyse és ezt támasztja alá az oldal is.
Nem tudom miért nem tudod elfogadni??!!
Mi kell ahhoz, hogy veszélyesnek tartsd?
Influenzánál, náthánál nulla fiatal hal bele!!
Itt elég sok és a többszöröse lenne a járványgörbe ellaposítása nélkül.
Nem akarsz amúgy ellátogatni egy poszt-COVID ambulanciára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!