Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi tévő legyek? Jelöljem be...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek? Jelöljem be fészen, vagy várjak a legközelebbi alkalomra?

Figyelt kérdés

Reggelente mindig ugyanazzal a busszal járok suliba, és van egy lány (egy megállóval utánam), aki néha szintén ugyanazzal megy, és poén a dologban, hogy ráadásul egy gimibe járunk. Párszor már láttuk egymást, de eddig még nem nagyon éreztem azt, hogy az esetem lenne. Ráadásul nem is vártam meg leszállás után se, mert hamarabb elmentem, és így azt hiszi, hogy nem jön be nekem.

Ugye mindig oda ülök, ahol van hely (2 ülés közt variálok, tehát sok lehetőség nincs). És az utóbbi időben feltűnt, hogy (ha egy busszal megyünk), mindig ahol én ülök, a folyosó másik oldalára, a hozzám legközelebbi helyre ül. Gondoltam rá, hogy ez véltetlen lehet, de szerintem nem az. Ez utalhat arra, hogy próbált a közelemben lenni, csak nem jött oda hozzám, mert fülessel zenét hallgattam.

Az elmúlt héten viszont valahogy az az érzés fogott el, hogy mégiscsak adnék neki egy esélyt, ki tudja. Csak ugye Muprhy törvénye, ezen a héten pont nem tudtunk egy busszal menni, bent meg nem találkoztam vele. Elhatároztam tehát hogy ha legözelebb találkozok vele, mindenképp beszélek vele.

Facebookon ismerősöm ismerősei közt már láttam, tehát már a nevét tudom, viszont erről ő nem tud. Érdemes lenne bejelölni, vagy várjak hátha hétfőn megint összefutunk?

2022. nov. 12. 15:44
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/131 anonim ***** válasza:
100%
Na, mi történt, hogy ennyire meg akarsz hátrálni?
2023. márc. 26. 10:04
 52/131 A kérdező kommentje:
Kicsit talán elsiettem a dolgot, nem úgy sikerült ahogyan elképzeltem, és sajnos túl hamar beleéltem magam, ezért nagy csalódás lett a vége, pedig szinte semmilyen eredményt nem értem el. Mindegy, majd jön a következő.
2023. márc. 26. 13:58
 53/131 A kérdező kommentje:

"Úgy érzem, most egy darabig talán leállok csajok terén"

Nos, eddig tartott :D

Sztori a következő:

Már bő másfél éve vagyunk összevonva egy angol csoportban, ahol ugye két osztályból vagyunk. És hát gondolom ebből már mindenki rájött a lényegre. Igen, van egy évfolymtársam (ő már fixen 10-es XD), akivel vannak közös óráim. És hát az utóbbi időben mintha lettek volna arra utaló jelek, hogy talán szimpatizálunk egymással.

Viszont több buktatója is van a dolognak:

1. Mi van, ha csak én látom így, és valójában csak túlgondolom a dolgot, ami nem lenne szerencsés.

2. Nem vall rám, hogy másfél év után kelti fel valaki az érdeklődésem. Nálam ez mindig hamarabb előjön, még ha idő kell hozzá, akkor is. Furcsálom, hogy ennyi idő után.

3. Van egy belső megérzésem, ami valamiért nem jót sugall. Nehéz ezt így megfogalmazni, de valahogy azt érzem, nem kéne belekezdeni.

Na de mostmár mindegy is, mivel lebeszéltem vele, hogy ma nagyszünetben segít elmagyarázni a kémiát (mivel ő kémia szakos). A végén és elmondtam neki, hogy szeretném ha az összevont órákon kívül kicsit jobban megismerhetnénk egymást. Erre azt mondta átgondolja, mert sok dolga van sulin kívül.

Próbáltam a reakciójából leszűrni, hogy mennyire fogadta + vagy - an, de nem sikerült megállapítanom :/

Mindenesetre várom a válaszát, hogy átgondolja, és írok majd ha lesz eredmény.

Egyébként a jelek amikről beszéltem:

- az utóbbi időben *mintha* lett volna több ilyen összenézésünk - pont egymással szemben ülünk a terem két végén, és mikor random felnézek, pont őt veszem észre leghamarabb, és mostanság többször így összenéztünk

- tudom, nem a telefonos világban kell élni, de van egy közös csoport, ahol ha írok valamit és csak egy ember szívezi be, akkor az ő

Igen, tudom, nagyon túlgondolós típus vagyok, de na. Ki nem az? :D

Őszintén nem tudom jól tettem-e, de meglátjuk. Nem akarok már új kérdést kiírni, mert közel 1 éve használom intenzíven az oldalt és majdnem minden helyzetre tudom a megoldást, ezért csak nektek írok, hogy ezzel folytassam a sorozatot :)

Remélem lesz még mivel, majd írok ha megvan a döntés.

2023. ápr. 4. 17:46
 54/131 anonim ***** válasza:
11%
Vér ciki ami itt megy már komolyan mondom. 😅 Mi ez itt szerinted kiscsoport, hogy be kell számolni mindenről?
2023. ápr. 4. 17:50
 55/131 anonim ***** válasza:
89%

#54 Ha ennyire nem érdekel a téma minek vagy még itt?

Minek követed a kérdést? Inkább te vagy a vérciki...

2023. ápr. 4. 18:11
 56/131 anonim ***** válasza:
100%
Várjuk a fejleményeket :)
2023. ápr. 5. 19:05
 57/131 A kérdező kommentje:

Ha nem tetszik valami, továbbgörgetsz. Nem kötelező mindenről véleményt alkotni, mert csak lepontoznak és romlik az átlagod.

Azoknak, akiket érdekel a folytatás, régóta gondolkodtam már rajta, hogy lehetne csinálni pl Messengeren egy privát csoportot, hogy egyszerűbben tudjuk követni a dolgokat. Legalábbis nekem egyszerűbb volna így, mint ez alá a kérdés alá írni folyton. De ahogy gondoljátok. Ha valakit érdekel, privátban küldje a Facebook elérhetőségét és megcsinálom a csoportot! :D

2023. ápr. 5. 21:30
 58/131 A kérdező kommentje:

Na mivan skacok, ennyire gajra vágott a locsolkodás, vagy mi? Teljesen meghalt az oldal. Mi történt? Én itt adom a kontentet és semmi reakció?

(viccnek szántam, félre ne értsetek)

Na jól van, tudom mindenkinek van jobb dolga, mint ezt a hitvány oldalt görgetni, térjünk a tárgyra.

Arról a lányról, akiről legutoljára írtam, akivel hetente 4 órában vagyunk együtt. Nos, azóta annyi újdonság, hogy múlt héten segített nekem egy tantárgyban, amit ő emelt szinten tanul nekem meg úgymond ilyen töltelék hülyeség. Nyilván én is tudtam mindent, csak arra kellett, hogy találkozzunk. A végén szóvá tettem, hogy örülnék ha jobban megismerhetnénk egymást, és abban állapodtunk meg, hogy még átgondolja, mert sok dolga van.

Azóta már próbáltam leszervezni egy talit hasonló módon, de nem ér rá, a héten pedig többet nem lesz, szóval bukta. Várom a jövő hetet.

Viszont azóta bejelöltem instán, visszaigazolt, majd néhány nap után ma bejelölt a privát fiókjával, amiről én kb nem is tudtam hogy létezik. Ja, és jóval szűkebb a követői tábor. Viszonyítás képen, a rendes fiókjánál olyan 800-900 között van a followes and followers, a privátban meg olyan 90-150 között. Remélem érzitek.

Na mindegy, a remény hal meg utoljára, addig is majd írom a fejleményeket.

Ja és az ötletemhez mit szóltok, a Messenger csoporthoz? Szerintem egyszerűbb lenne, de döntsétek el ti.

#57-esben írtam róla.

2023. ápr. 12. 21:44
 59/131 anonim ***** válasza:
100%
Ez jobb mint a Netflix. Várom a következő részt:D
2023. ápr. 13. 19:14
 60/131 A kérdező kommentje:

Nem túl kecsegtetőek a hírek, de hát ilyen is kell néha.

#53-as pontra visszautalva

Abban állapodtunk meg, hogy még eldönti, van-e kedve úgymond ismerkedni. Ma találkoztunk még nap elején, és hát rákérdeztem mi a szitu. A válaszból azt szűrtem le, hogy se kedve, se ideje nincs most ismerkedni és kapcsolatot kezdeni.

Hogy konkrétan velem volt-e baja, vagy úgy általánosságban nem akart azt nem tudom, de mindegy is, a lényegen sokat nem vátloztat.

Amúgy nem ütött annyira szíven a dolog, mert nagyjából fel voltam készülve rá, tudjátok volt az a tipikus rossz megérzésem. És hát sajnos be is jött.

Na mindegy, ez van. Amúgy amit a Messenger csoportról írtam #57-es végén, arról mit gondoltok? Érdekel titeket és csináljuk, vagy inkább hanyagoljuk?

2023. ápr. 17. 20:24
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!