Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek? Jelöljem be fészen, vagy várjak a legközelebbi alkalomra?
Reggelente mindig ugyanazzal a busszal járok suliba, és van egy lány (egy megállóval utánam), aki néha szintén ugyanazzal megy, és poén a dologban, hogy ráadásul egy gimibe járunk. Párszor már láttuk egymást, de eddig még nem nagyon éreztem azt, hogy az esetem lenne. Ráadásul nem is vártam meg leszállás után se, mert hamarabb elmentem, és így azt hiszi, hogy nem jön be nekem.
Ugye mindig oda ülök, ahol van hely (2 ülés közt variálok, tehát sok lehetőség nincs). És az utóbbi időben feltűnt, hogy (ha egy busszal megyünk), mindig ahol én ülök, a folyosó másik oldalára, a hozzám legközelebbi helyre ül. Gondoltam rá, hogy ez véltetlen lehet, de szerintem nem az. Ez utalhat arra, hogy próbált a közelemben lenni, csak nem jött oda hozzám, mert fülessel zenét hallgattam.
Az elmúlt héten viszont valahogy az az érzés fogott el, hogy mégiscsak adnék neki egy esélyt, ki tudja. Csak ugye Muprhy törvénye, ezen a héten pont nem tudtunk egy busszal menni, bent meg nem találkoztam vele. Elhatároztam tehát hogy ha legözelebb találkozok vele, mindenképp beszélek vele.
Facebookon ismerősöm ismerősei közt már láttam, tehát már a nevét tudom, viszont erről ő nem tud. Érdemes lenne bejelölni, vagy várjak hátha hétfőn megint összefutunk?
Ki hogy nézi, szerintem nem kár. Mármint tudom magamról, hogy még nem állok készen, és nem vagyok érett egy párkapcsolatra.
Éppenséggel lehetnék egyben, de tudom hogy nem tartana sokáig, plusz az én korosztályomban nem igazán vannak olyan emberek, akikre azt mondanám hogy velük akár lehetne kialakítani egy egészséges kapcsolatot.
Most inkább fókuszálok a barátaimra, magamra és arra hogy minél több embert ismerjek meg.
Egyébként Kérdező, ki tudja... Lehet hogy akkor lép majd be az életében az a bizonyos nagy Ő, amikor a legkevésbé számítasz rá:)
Nos igen, általában így szokott lenni. Egyébként a te gondolatmeneted a lehető legszerencsésebb. Kár, hogy én nem tudok így gondolkodni. Mármint hogy nekem ugye kimaradtak az életemből az ilyen gyerekkori nagy barátságok. És sajnos már nem is nagyon tudnék lányra úgy tekinteni, mint lány barát, csak mint barátnő. Nem tudom érted e a lényeget. Mindegy, lényeg h elég szar helyzet ez így, de ez van, ezt dobta a gép 😏🤷
Persze ennek is megvan az oka, hogy mi miért alakult ki, és az a legszebb mikor valaki úgy alkot másról véleményt, hogy valójában fogalma sincs h az illető min ment keresztül. Na mindegy is, lényeg hogy mindenki élje a saját életét a saját belátása szerint és majd lesz valahogy.
Hosszabb kihagyás után most megint van (illetve volt) történés. Bár az eddigiek után már szerintem nem lesz meglepő, hogy ismét csak hülyét csináltam magamból.
Itt a gyk-n elkezdtem nézelődni az ismerkedés kategóriában, hátha van valami érdekes. Találkoztam is egy 18 éves lánnyal (legalábbis leírás szerint 18L). Gondoltam írok neki, hisz anonim oldal, ergo sok veszíteni valóm nincs. Válaszolt, kérdezte mit lehet tudni rólam. Ilyenkor már csak simán elküldöm azt a kérdést, amit még egyszer én írtam ki ide ismerkedésből, hogy az már ugye meg van fogalmazva.
Válasz alapján úgy véltem, hogy érdekelheti a dolog, ezért próbáltam vele érdeklődően írni, minél jobb viszonyt kialakítani így anonim. Ja, és már rögtön a legelején kiderült, hogy mindketten miskolciak vagyunk. Na, itt én már erőltettem, hogy térjünk át Messengerre és beszéljünk le valami talit.
Ez viszont nem ment könnyen, mert állítása szerint járt már pórul, és ezért nehezen bízik meg bárkiben is. Én voltam olyan hülye, hogy megadtam a saját FBomat, amit ő szépen végignézett, és így már nagyjából mindent tudott is rólam. Ezt onnan tudom, hogy konkrétan rákérdezett egy ismerősömre, hogy honnan ismerem.
Ekkor kisült, hogy egy környéken lakunk (mivel az ismerős tanár volt, és ugye a suli az környékhez köt), és így nekem már evidens lett volna, hogy minél hamarabb összefussunk valahol, hogy legalább az első benyomás legyen már meg.
Ekkor viszont eltűnt. Közel 1 hétig vártam a válaszára, közben 3x írtam neki hátha az segít (nyilván nem, de hátha), naponta legalább 1x felnéztem az oldalra, és már kezdtem feladni mikor végre válaszolt. Ekkor poénkodott vele, hogy hát ő szereti a kitartó fiúkat. Legszívesebben az anyjába küldtem volna, de higgadtan leírtam, hogy vagy most tali, vagy egy életre elfelejtjük egymást. Ekkor még ő volt megsértődve, hogy feltételeket szabok neki. Ő, aki 1 hétig várakoztatott annak ellenére, hogy egy városban, sőt egy környéken lakunk és elvileg ismerkedni akarunk.
Végül nagy nehezen sikerült normál helyszínt és időpontot lebeszélni. Legutóbb fél éve voltam ilyen izgatottságtók ideges, mikor az ide először kiírt kérdésemben szereplő lányhoz mentem oda. Nyilván 10 perccel hamarabb ott voltam, leültem egy padra és vártam. Közben néha ránéztem a gyk privire, hátha közbejött valami és akkor tudjak róla. De nem jött semmi. Közben írogattam más ismerősökkel (2 volt aki tudott erről a dologról), hogy teljen az idő.
Végül 1 óra várakozás után úgy döntöttem, hogy részemről ez eddig tartott, és hazamentem. Mondanom sem kell, azóta se jött semmi üzenet. De ha jönne is csak elküldeném az anyjába. Vagy letiltanám.
Úgyhogy most kérnélek titeket, kedves lányok (nyilván fiúk is, de elsősorban lányokra jellemző, nem diszkrimináció!), akik találkozót szerveztek fiúval, hogy ha van egy megbeszélt hely és idő, legalább méltassátok annyira, hogy elmentek. Persze mindenkinek vérciki, ha élőben nem szimpi az illető, de még mindig egyszerűbb és gerincesebb valakinek megmondani, finoman közölni, mint egyszerűen el se menni és eltűnni.
Nos, kb ennyi. Vélemény?
"azért nem jön össze most nekem semmi, mert az égiek nem akarják, hogy legyen valakim."
50%-ban TE nem akarod, nem az égiek!
Mindennek a fele rajtad múlik!
Kérdés hány évesen esik majd le ez neked!
Láttad már az "Igenembert" ? (film).
Köszönöm, hogy érdeklődsz 😊
Igazság szerint nem sok minden, de azért így is volt egy kevés történés. Ismerősömmel szervezni akartunk egy ismerkedős rendezvényt. Sok kavarás volt vele, de végülis sikerült úgy ahogy összehozni. Igaz, a 16ból csak 5en mentünk el rá, de így is én voltam egyedül fiú, szóval nem volt okom panaszra 😀
Megismertem 2 új lányt, akik most jönnek a mi évfolyamunkra, és reméltem hogy ki tudok majd alakítani az egyikőjükkel egy közelebbi viszonyt. Próbáltam a nagy találkozó után elhívni kettesben. Bele is ment volna, de leszögezte, hogy csakis barátilag. Erre úgy óvatosan rákérdeztem, hogy ez kinek mit is jelent. Majd ezután egy hosszabb üziben összefoglaltam a saját álláspontomat, hogy egyelőre én is csak ismerkedni szeretnék, viszont később több is lehet benne egyszerű barátságnál, és ha ez már neki nem férne bele, akkor inkább ne is erőltessük, mert még mindig jobb most elengedni az egészet.
Nyilván nemet mondott, és így nem is lett belőle semmi. Hát sajnálom amúgy, de talán tényleg jobb így. Ez nekem egyértelműen friendzone lett volna, amit mindenképp el szerettem volna kerülni. Szerencsére még nem volt részem benne, de nem is akartam volna, nem olvastam túl sok jót róla. Igazából fogalmam sincs, hogy jó döntést hoztam e, és hogy hogy működött volna, de gyanítom valakinek szar lett volna, és gyanítom én lettem volna az. Ki tudja... 🤷♂️
Hát, kb ennyi 🥲
Szerintem kicsit túl hamar lerohanod a lányokat ezzel az ismerkedős témával. Mármint nekem ez lányként nem lenne annyira szimpi, hogy első tali és utána már rögtön arról faggat, hogy akarok e többet mint barátság. Honnan tudjam ? Nem is ismerem.
Szerintem ne ronts be ajtóstul a házba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!