Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi tévő legyek? Jelöljem be...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek? Jelöljem be fészen, vagy várjak a legközelebbi alkalomra?

Figyelt kérdés

Reggelente mindig ugyanazzal a busszal járok suliba, és van egy lány (egy megállóval utánam), aki néha szintén ugyanazzal megy, és poén a dologban, hogy ráadásul egy gimibe járunk. Párszor már láttuk egymást, de eddig még nem nagyon éreztem azt, hogy az esetem lenne. Ráadásul nem is vártam meg leszállás után se, mert hamarabb elmentem, és így azt hiszi, hogy nem jön be nekem.

Ugye mindig oda ülök, ahol van hely (2 ülés közt variálok, tehát sok lehetőség nincs). És az utóbbi időben feltűnt, hogy (ha egy busszal megyünk), mindig ahol én ülök, a folyosó másik oldalára, a hozzám legközelebbi helyre ül. Gondoltam rá, hogy ez véltetlen lehet, de szerintem nem az. Ez utalhat arra, hogy próbált a közelemben lenni, csak nem jött oda hozzám, mert fülessel zenét hallgattam.

Az elmúlt héten viszont valahogy az az érzés fogott el, hogy mégiscsak adnék neki egy esélyt, ki tudja. Csak ugye Muprhy törvénye, ezen a héten pont nem tudtunk egy busszal menni, bent meg nem találkoztam vele. Elhatároztam tehát hogy ha legözelebb találkozok vele, mindenképp beszélek vele.

Facebookon ismerősöm ismerősei közt már láttam, tehát már a nevét tudom, viszont erről ő nem tud. Érdemes lenne bejelölni, vagy várjak hátha hétfőn megint összefutunk?

2022. nov. 12. 15:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/131 anonim ***** válasza:
100%
nyiltan aszexuális vagy neked mondta?
2023. márc. 13. 19:15
 42/131 A kérdező kommentje:
Elég egyértelmű. Kiderült már a pár hónap alatt. Egyébként miért mondaná, ha nem. Mindegy, ez van.
2023. márc. 13. 19:52
 43/131 anonim ***** válasza:
100%

Attól még, hogy esetleg feléd nem nyit szexuálisan, nem biztos, hogy aszexuális...

lehet, még nem érzi, hogy eljött az idő, hogy lefeküdjön valakivel, esetleg a megfelelő személyre vár, stb.

2023. márc. 13. 22:43
 44/131 A kérdező kommentje:

"Attól még, hogy esetleg feléd nem nyit szexuálisan, nem biztos, hogy aszexuális..."

Látszik rajta, a viselkedésén is. Nem nézném ki belőle, hogy ilyet hazudna.

"nem érzi, hogy eljött az idő, hogy lefeküdjön valakivel"

Én se tartok még ott, de vele az alapokig is alig jutottunk el.

2023. márc. 14. 07:10
 45/131 anonim ***** válasza:
73%

Rendes tőled, hogy segíteni akartál neki meg elfogadni úgy ahogy van.. de idővel elkezdett volna tönkretenni téged teljesen. Az ilyen “beteg” emberrel nem szabad kezdenie egy normálisnak. Ez ugyan olyan mint amikor egy erős depressziós személynek próbálnál segíteni de mégis ő nyom bele téged a depresszióba. Ne bánd, hogy ez kapufa lett. Jön a kövi és sokkal jobb lessz.

Szép lassan kezd el vele leépíteni ezt a kapcsolatot, ne pedig egyik napról a másikra legyen off a dolog.

2023. márc. 14. 12:20
 46/131 A kérdező kommentje:

"idővel elkezdett volna tönkretenni téged teljesen"

Valahogy én is így látom. De idáig már nem fogunk eljutni, szerencsére.

"Szép lassan kezd el vele leépíteni ezt a kapcsolatot, ne pedig egyik napról a másikra legyen off a dolog."

Igen, én is valahogy így tervezem. Csütörtökön fogom vele ezt megbeszélni.

2023. márc. 14. 15:18
 47/131 A kérdező kommentje:

Na hát ma is megvolt a szokásos szünet + busszal haza forgatókönyv, és el is mondtam neki a véleményem. Nyilván élőben máshogy fogalmaztam, mint ahogy magamban kigondoltam, de a lényeg benne volt. Elmondta, hogy részben azért nem akart elmélyülni a kapcsolatban, hogy utána ne legyen nehéz, mikor elválnak útjaink. Teljesen megértem, azt mondta hogy ha hamarabb kezdjük, jobban kihasználtuk volna, de nekem így is megérte, mert (tény, hogy egyikünknek sem alakult ki a klasszikus értelemben vett "szerelem, rózsaszín köd és társai" érzés, de) egyrészt így is azért elég jól éreztük magunkat egymással (bátran merek többesszámban írni), másrészt én is elég sokat változtam, főleg önbizalom terén.

Így utólag elmondtam neki néhány apróságot, hogy én hogyan éltem meg az első időszakot, pl mit és hogyan csináltam azért, hogy "véletlenül" találkozzunk a buszon, mennyi időbe telt felkészülnöm és mennyire nagy dolog ez, hogy idáig eljutottam, illetve eljutottunk.

Ja, és a végén kijelentette, hogy nekem is sok sikert/szerencsét a továbbiakban. Igen, ez alatt a következő kapcsolatra gondolt :D Persze én is mondtam neki, hogy ha majd az egyetemen összejön valakivel, próbáljon megnyílni előtte és kihasználni a lehetőséget (ne járjon úgy, mint velem). De tudom, hogy nálunk is csak az idő befolyása volt a negatívum. Meg hát persze első kapcsolat. Egyébként se egyszerű, főleg ha valaki ilyen és ehhez hasonló problémákkal küzd.

Hogy újrakezdeném-e vele? Persze, annyi különbséggel, hogy sokkal hamarabb, esetleg még tavaly valamikor, hogy több időnk legyen.

Hogy megvan-e már a következő jelölt? Persze, már csak a nevét nem tudom, de majd FB-on kikeresem, tudjátok abban nagy mester vagyok XD

Hogy ő tud-e erről az újról? Még nem, de szerintem sejti, hogy nem fogok még hónapokig ölbetett kézzel várni, amíg elmegy egyetemre. Tudom, g€ciség a részemről, de hát ez van, az élet megy tovább...

Nektek meg köszi a segítséget, a támogatást meg a mindent IS, nem tudom nélkületek eljutottam volna-e idáig. A továbbiakban, ha valakinek kérdése van barát(nő) ügyben, keressen nyugodtan, mostmár az elmélet mellett (ami a gyk-nak hála 100%-ban megvolt) a gyakorlat is megvan :D

2023. márc. 16. 18:26
 48/131 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a következő jelölttel. Eskü jobb a sztorid, mint egy sorozat. XD
2023. márc. 17. 11:40
 49/131 A kérdező kommentje:

Köszi 😂

Ígérem, lesz majd folytatás, írok mindent, folytatom a történetet. Tény, hogy már semmi köze nem lesz az alap kérdéshez, de azért majd adom a kontentet 😉

2023. márc. 17. 13:33
 50/131 A kérdező kommentje:

Nos hát a helyzet az, hogy mindent elrontottam. Szóval az új jelöltet így buktam.

Lényegében az lehetett a baj, hogy amit ezzel a lánnyal kiépítettem 2 hónap alatt kapcsolatot, azt akartam minél gyorsabban átvinni valaki másra (akiről 47-es pontban írtam), és valszeg a sietség miatt nem (sem) sikerült. Szóval ezt buktam, elég keményen. Úgy érzem, most egy darabig talán leállok csajok terén, aztán majd ha lesz valami történés, ígérem jelentkezek.

2023. márc. 26. 08:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!