Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek? Jelöljem be fészen, vagy várjak a legközelebbi alkalomra?
Reggelente mindig ugyanazzal a busszal járok suliba, és van egy lány (egy megállóval utánam), aki néha szintén ugyanazzal megy, és poén a dologban, hogy ráadásul egy gimibe járunk. Párszor már láttuk egymást, de eddig még nem nagyon éreztem azt, hogy az esetem lenne. Ráadásul nem is vártam meg leszállás után se, mert hamarabb elmentem, és így azt hiszi, hogy nem jön be nekem.
Ugye mindig oda ülök, ahol van hely (2 ülés közt variálok, tehát sok lehetőség nincs). És az utóbbi időben feltűnt, hogy (ha egy busszal megyünk), mindig ahol én ülök, a folyosó másik oldalára, a hozzám legközelebbi helyre ül. Gondoltam rá, hogy ez véltetlen lehet, de szerintem nem az. Ez utalhat arra, hogy próbált a közelemben lenni, csak nem jött oda hozzám, mert fülessel zenét hallgattam.
Az elmúlt héten viszont valahogy az az érzés fogott el, hogy mégiscsak adnék neki egy esélyt, ki tudja. Csak ugye Muprhy törvénye, ezen a héten pont nem tudtunk egy busszal menni, bent meg nem találkoztam vele. Elhatároztam tehát hogy ha legözelebb találkozok vele, mindenképp beszélek vele.
Facebookon ismerősöm ismerősei közt már láttam, tehát már a nevét tudom, viszont erről ő nem tud. Érdemes lenne bejelölni, vagy várjak hátha hétfőn megint összefutunk?
#9 Ment a jelölés. Ha visszaigazol, és addig nem látjuk egymást, írok. Már csak azt nem tudom, hogy mit.
#10 Már hogy megszólítani? Élőben furcsa lenne jelölés után, mondjuk nem hiszem hogy látja majd mert nem nagyon használja. De már értem mit mondasz.
Nem tudom írta e màr valaki (lusta vagyok végig olvasni a többit..), de ha tudod, hogy hol száll le és nem is fényévekre tőled, akkor fogod magad leszállsz ott ahol Ő (előre engeded persze..) aztán nagy levegő, szólsz neki, hogy “Szia, bocsi, de nagyon ismerős vagy, nem egy suliba járunk?”
Aztán a többi meg majd jön.
Hagyd a facet ha közel van, max beégsz ott és elküldi a barátnőinek..
Szerintem ne suliba menet, hanem hazafelé.
Ha nem úgy alakul mint gondolod elbassza a napod és inkább otthon töprengj, mint mindneki előtt, hogy lássák.
Várj még pár napot.. ha egy hét múlva se kerül elő akkor írj csak neki sztm.
És akkor suliba menet ha látom, akkor menjek el mintha ott se lenne? :D
Már bejelöltem Fb on, de nem nagyon használja sztm, szóval egy darabig nem fogja látni.
Hát, őszintén szólva én már lélekben feladtam, hogy ebből bármikor is lehet bármi.
Viszont! Ma újra találkoztunk. Mentem suli után a buszhoz, a megállóban vártam mikor jött. Mivel már (lassan több, mint) 1 hete nem láttam, így eléggé meglepődtem, és nem is tudtam hirtelen mit mondhatnék neki. Még a fülest is kivettem, hogy tudjak vele beszélni, de 1 perc múlva már jött is a busz, és addig nem tudtam magam összeszedni. A buszon meg leült valaki mellé, felrakta a fülest és onnantól kezdve gyakorta esélyem nem volt.
És igen, busz után még leszállhattam volna ott ahol ő, de pont ma másfelé volt dolgom és nem tudtam vele menni.
Egy lehetőségem volt, és ezt is kihagytam. Tudom, nem jó ok az, hogy 1 perc nem volt elég felkészülésre, mert a spontán megszólalások a legjobbak. Nem tudok magammal mit kezdeni. Egy önbizalom hiányos és tehetetlen fsz vagyok, aki egymás után hagyja ki a jobbnál jobb lehetőségeket. Csak azzal vigasztalom magam, hogy valamiért így kellett lennie.
Csak azt nem tudom, hogy ezek után még tudna e komolyan venni, vagy már azt hiszi hogy abszolút nem érdekel engem ez az egész. Pedig de. Csak ezek alapján már biztos furcsa lenne, ha legközelebb úgy mennék oda mintha ma semmi nem történt volna. De lehet már csak én gondolom túl.
Vélemény? Végleg elbasztam a helyzetet, vagy nagy szerencsével még menthető? Természetesen ha holnap valami csoda folytán látom a buszon, odafelé beszélek vele. És tudom, nem a legközelebbi alkalmakat kell várni, hanem az adott pillanatot kihasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!