Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi tévő legyek? Jelöljem be...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek? Jelöljem be fészen, vagy várjak a legközelebbi alkalomra?

Figyelt kérdés

Reggelente mindig ugyanazzal a busszal járok suliba, és van egy lány (egy megállóval utánam), aki néha szintén ugyanazzal megy, és poén a dologban, hogy ráadásul egy gimibe járunk. Párszor már láttuk egymást, de eddig még nem nagyon éreztem azt, hogy az esetem lenne. Ráadásul nem is vártam meg leszállás után se, mert hamarabb elmentem, és így azt hiszi, hogy nem jön be nekem.

Ugye mindig oda ülök, ahol van hely (2 ülés közt variálok, tehát sok lehetőség nincs). És az utóbbi időben feltűnt, hogy (ha egy busszal megyünk), mindig ahol én ülök, a folyosó másik oldalára, a hozzám legközelebbi helyre ül. Gondoltam rá, hogy ez véltetlen lehet, de szerintem nem az. Ez utalhat arra, hogy próbált a közelemben lenni, csak nem jött oda hozzám, mert fülessel zenét hallgattam.

Az elmúlt héten viszont valahogy az az érzés fogott el, hogy mégiscsak adnék neki egy esélyt, ki tudja. Csak ugye Muprhy törvénye, ezen a héten pont nem tudtunk egy busszal menni, bent meg nem találkoztam vele. Elhatároztam tehát hogy ha legözelebb találkozok vele, mindenképp beszélek vele.

Facebookon ismerősöm ismerősei közt már láttam, tehát már a nevét tudom, viszont erről ő nem tud. Érdemes lenne bejelölni, vagy várjak hátha hétfőn megint összefutunk?

2022. nov. 12. 15:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/131 A kérdező kommentje:
Instán nincs róla kép, üres profil, 0 ismerős, de azért bejelöltem, hátha... És sztm a Fb ot se gyakran használja, mert még nincs válasz.
2022. nov. 18. 17:32
 22/131 anonim ***** válasza:
100%
Mi a helyzet azóta?
2022. dec. 5. 17:13
 23/131 A kérdező kommentje:

Azóta 1x sem láttam buszon, suliban 2x köszöntünk, ennyi. Ma reggel láttam mikor megérkezett és kiszámoltam hogy melyik busszal ment, holnap meglátjuk hogy megint azzal megy-e.

Kb ennyi.

2022. dec. 5. 17:24
 24/131 A kérdező kommentje:

Hát gyerekek, ekkora baklövést...

Ma reggel végre minden úgy alakult, ahogyan elterveztem. Egy busszal mentünk, leszálltunk, én pedig elhatároztam magam, és odamentem. Úgy voltam vele, hogy nincs veszteni valóm. Elkezdtem a beszélgetést. Minden jól alakult, ameddig nem kérdeztem rá a korára. Én ugye 10-es vagyok, őt pedig 9-esnek néztem. Majd kiderült, hogy 12-es! Hihetetlen... Gondolom így már nem is lehetne semmi ebből a dologból. Na mindegy is, egy próbát megért :D

2022. dec. 6. 07:20
 25/131 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne? Szerintem simán
2022. dec. 6. 18:22
 26/131 A kérdező kommentje:

Kösz a támogatást :)

Nem tudom mi tévő legyek. Szüleim is azt mondják hogy ez nem lehet gond, de nem tudom. Bizonytalan vagyok.

2022. dec. 6. 18:41
 27/131 anonim ***** válasza:
100%
Na sikerült valamit azóta?
2022. dec. 13. 11:25
 28/131 A kérdező kommentje:
Csütörtökön megint beszéltem vele, elkértem az elérhetőségét (örült neki), aztán suli után találkoztunk és együtt mentünk (mint mondtam, 1 megállóra lakunk egymástól). Most viszont kórházban van műtéten, és hetekig nem fogunk találkozni, szóval írásban kommunikálunk. Kb ennyi.
2022. dec. 13. 12:13
 29/131 anonim ***** válasza:

Ez jó hír, alakul!

Kórház után beszélj vele még.

2022. dec. 13. 13:29
 30/131 A kérdező kommentje:
Ma már túl van a műtéten, de még 1 hét kórház, 1-másfél hónap otthon. Addig meg írogatunk meg fel akarom majd hívni. De majd meglátom hogy alakul.
2022. dec. 13. 14:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!