Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek? Jelöljem be fészen, vagy várjak a legközelebbi alkalomra?
Reggelente mindig ugyanazzal a busszal járok suliba, és van egy lány (egy megállóval utánam), aki néha szintén ugyanazzal megy, és poén a dologban, hogy ráadásul egy gimibe járunk. Párszor már láttuk egymást, de eddig még nem nagyon éreztem azt, hogy az esetem lenne. Ráadásul nem is vártam meg leszállás után se, mert hamarabb elmentem, és így azt hiszi, hogy nem jön be nekem.
Ugye mindig oda ülök, ahol van hely (2 ülés közt variálok, tehát sok lehetőség nincs). És az utóbbi időben feltűnt, hogy (ha egy busszal megyünk), mindig ahol én ülök, a folyosó másik oldalára, a hozzám legközelebbi helyre ül. Gondoltam rá, hogy ez véltetlen lehet, de szerintem nem az. Ez utalhat arra, hogy próbált a közelemben lenni, csak nem jött oda hozzám, mert fülessel zenét hallgattam.
Az elmúlt héten viszont valahogy az az érzés fogott el, hogy mégiscsak adnék neki egy esélyt, ki tudja. Csak ugye Muprhy törvénye, ezen a héten pont nem tudtunk egy busszal menni, bent meg nem találkoztam vele. Elhatároztam tehát hogy ha legözelebb találkozok vele, mindenképp beszélek vele.
Facebookon ismerősöm ismerősei közt már láttam, tehát már a nevét tudom, viszont erről ő nem tud. Érdemes lenne bejelölni, vagy várjak hátha hétfőn megint összefutunk?
Hidd el, tudom követni 😉
Egyrészt a válasz hasznossági mutató alapján (mindketten 90% körül vagyunk), másrészt az utóbbi időben csak te vagy aktív a többi "követő" közül, szóval ja.
Lassan én is kezdem magam úgy érezni, mintha valami Netflix sorozatban lennék. Ma bejelölt egy random lány Fb on. Oké mondom, jó fej leszek és rányomok a megerősítésre.
Viszont nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy vajon ki lehet ő. Közös ismerős nem volt, képet nem rakott ki magáról, úgyhogy nem tudtam beazonosítani, a neve pedig nem volt ismerős. Gondoltam ráírok. Olyan sokszor csináltam már hülyét magamból, hogy ez már fel se fog tűnni.
Megkérdeztem ismerjük-e egymást, majd kisült, hogy volt évfolyamtársam. Írtam neki, hogy abszolút nincs emlékem róla. Azt mondja nem baj, de attól még lehetünk-e barátok? Dikk mondom, az igen! Kértem tőle képet, hogy legalább lássam ki lesz az égből pottyant megváltás. Kövezzetek meg, de őszintén szólva így kép alapján annyira nem az esetem.
Tudom, nem a külső számít, de azért meg kell lennie a kémiának, hogy az ember jól érezze magát a másikkal. Így nem tudom lesz-e belőle bármi is, mindenesetre megpróbálok leszervezni egy talit (mint kiderült elég közel lakik), csak sajna volt egy balesete és több helyen törve van szegény. Na mindegy, majd ha lesz valami továbbítom.
Őszintén szólva elfelejtettem írni.
Az lett az új helyzet kimenetele, hogy leráztam, mivel egy 10-12 éves lány lehetett, aki próbát velem egykorúnak tűnni. Küldött magáról képet, azon 10-12nek nézett ki. Megkérdeztem mennyi idős, mondta 20. Mondom az nem lehet, nem adja ki a matek (már amennyiben évftársak voltunk), és inkább 16-17nek kéne lennie. Ekkor hirtelen azt mondta, véletlenül írta a 20at és amúgy 17.
Ja, és mikor (még a legelején) megkérdeztem hol és mikor futunk össze, azt mondta el van törve a keze meg a bokája. Ehhez képest 2 óra inaktivitás után 2 percen belül válaszol. Ezek után inkább elengedtem ezt a témát, semmi jó nem sült volna ki belőle.
Egyszerűen túl szép volt ahhoz, hogy igaz legyen 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!