Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova menjunk legközelebb?
Figyelt kérdés
Van egy lány akibe nagyon szerelmes vagyok. Eddig ketszer taliztunk egyszer moziba egyszer karacsonyi vasarba. Most hova menjunk? Cukraszdaba nem akarok. Nem nagyon volt még alkalom rá h elmondjan neki hogy mit érzek iránta. Elszeretnem mondani h belészerettem. De ilyesmit jobb élőben elmondani nem? Csak rá gondolok mostanában. Kolcsönös a szimpátia mondta is.:) írjatok kort nemet2016. dec. 4. 01:13
1/2 anonim válasza:
Kort, nem. De nem tudom neked mivel lett jobb, hogy kort és nemet írtam. :/
2/2 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy hova mentek, ha együtt jól érzitek magatokat. És NYILVÁN, hogy személyesen kell elmondani az ilyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!