Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek? Jelöljem be fészen, vagy várjak a legközelebbi alkalomra?
Reggelente mindig ugyanazzal a busszal járok suliba, és van egy lány (egy megállóval utánam), aki néha szintén ugyanazzal megy, és poén a dologban, hogy ráadásul egy gimibe járunk. Párszor már láttuk egymást, de eddig még nem nagyon éreztem azt, hogy az esetem lenne. Ráadásul nem is vártam meg leszállás után se, mert hamarabb elmentem, és így azt hiszi, hogy nem jön be nekem.
Ugye mindig oda ülök, ahol van hely (2 ülés közt variálok, tehát sok lehetőség nincs). És az utóbbi időben feltűnt, hogy (ha egy busszal megyünk), mindig ahol én ülök, a folyosó másik oldalára, a hozzám legközelebbi helyre ül. Gondoltam rá, hogy ez véltetlen lehet, de szerintem nem az. Ez utalhat arra, hogy próbált a közelemben lenni, csak nem jött oda hozzám, mert fülessel zenét hallgattam.
Az elmúlt héten viszont valahogy az az érzés fogott el, hogy mégiscsak adnék neki egy esélyt, ki tudja. Csak ugye Muprhy törvénye, ezen a héten pont nem tudtunk egy busszal menni, bent meg nem találkoztam vele. Elhatároztam tehát hogy ha legözelebb találkozok vele, mindenképp beszélek vele.
Facebookon ismerősöm ismerősei közt már láttam, tehát már a nevét tudom, viszont erről ő nem tud. Érdemes lenne bejelölni, vagy várjak hátha hétfőn megint összefutunk?
Ma hazafelé a villamoson felszállt két lány. Fogalmam sincs melyik helyen, azt viszont igen hol szálltak le. Egyidősnek tűntek, az egyik kicsit nagyobb darab (nekem kevésbé szimpatikus).
Felszálláskor a nagyobb darab elég feltűnően rámnézett, és meglehetősen sokáig néztünk egymás szemébe, nem is tudom mi vett rá engem. Ekkor elfordult, elkezdett sugdolózni a másiknak (aki nekem háttal állt), gondolom rólam, mert ekkor ő is félvállról hátranézett. Ezután akárhányszor láttam szemem sarkából h engem néz, direkt én is (félig feltűnően) ránéztem, egyenesen a szemébe.
Félre ne értsetek, nincs semmi csattanója a dolognak, csak a semmitől talán ez is kicsit több :D
Már várom az ide kiírt újabb kérdést:
"Úristen kétszer egymás szemébe néztünk egy fiúval a villamoson, de megijedtem és a barátnőm mögé bújtam. Szerintetek még lesz köztünk valami??"
Napi szinten használom a FBot és instát, de ennek ellenére nagyon ritkán posztolok. Régen mikor a szüleimmel jártunk így túrázgatni még csak-csak kiraktam pár képet (néha csak az ő kérésükre), azóta viszont az utóbbi években alig tettem ki bármit. FBon semmi, mert azt a szüleim látják (sőt kamu profilom is van a kommenteléshez h ne ismerjenek meg), instán is csak 3 kép van.
Az egyik életem legszebb képe ami egy naplemente (érdekessége, hogy össz 2 színből áll), emellett egy virág fotó és egy Teslás gyorsulós videó. Utóbbi nekem meghatározó része volt az életemnek, ezért osztottam meg emléknek.
Lényeg, h elég ritkán rakok fel bármit is, csak ha nagyon érdekes vagy nekem meghatározó emlék.
Ma viszont a Rádió 1 Balázsékkal az utolsó roadshow helyszínen, itt nálunk Miskolcon voltak. Viszonylag nagy Rádió 1-es vagyok, szvl én is kimentem reggel nézelődni a kitelepült média sztárok közé.
Úgy voltam vele, ez már megér annyit h feltegyem social médiára, úgyhogy lőttem 1 képet, két selfit meg egy videót és hajrá. Tettem is fel őket.
Nem sokkal később láttam h FBon bekövetett valami Boriska nevű női személy. Elég kamu profilnak tűnt, főleg az alapján h a követés után tette csak be a profil képét. Úgy voltam vele, inkább nem szaladok mégegyszer tátott szájjal a f@szerdőnek és hanyagolom ezt a szalon qrvát.
Tudom, nincs különösebb összefüggés a poszt és a FB jelölés között, de valamit muszáj voltam írni, ha már ennyi ideje áll az élet.
Veletek mi újság, nincs valami jó sztoritok?
"Veletek mi újság, nincs valami jó sztoritok?"
Nincsen valami izgalmas életem, ez tény, de a napokban történt velem egy érdekes dolog.
Még kb szeptemberben leszólított a buszon egy fiú, akit visszautasítottam, mert nem vágytam (és jelenleg sem vágyom) párkapcsolatra.
Most nem rég, megint leszólított egy másik fiú, szintén a buszon. A különbség viszont az volt, hogy ő azt kérdezte, hogy melyik suliba járok, mert mint kiderült, amikor egyszer ott járt az épületben, akkor látott engem, és felismert. Az is kiderült hogy van egy közös ismerősünk. Szerintem szimpi lehettem neki, mert miután leszáltam a buszról, és hazaértem nagyjából 10 perccel később jött instán a jelölés tőle...
Erre ráírtam, hogy te vagy az XY a buszról? Erre válaszként mindössze két betűt kaptam; ja.
Ennyit írt...xddd
Ez után nem is beszéltünk mást.
Egy héttel később megint a buszon ültem, és külön angol tanárhoz mentem, de ez amúgy lényegtelen.
És most jön a vicces rész, mert oda felé a szeptemberi palival utaztam, visszafelé pedig a múltkorival. Picit sem volt kínos...
Hát, ez gyönyörű történet 😂
Azért halkan megjegyzem, te se lehetsz valami rossz kisugárzású csajszi, ha ennyi jelentkező van (lenne) rád. Kár, hogy nem akarsz élni a lehetőséggel.
Amúgy én lassan már ott tartok, hogy talán azért nem jön össze most nekem semmi, mert az égiek nem akarják, hogy legyen valakim. Szóval az én sorsom, hogy most egy darabig egyedül leszek még. Na mindegy is, én ezt már elengedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!