Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi tévő legyek? Jelöljem be...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek? Jelöljem be fészen, vagy várjak a legközelebbi alkalomra?

Figyelt kérdés

Reggelente mindig ugyanazzal a busszal járok suliba, és van egy lány (egy megállóval utánam), aki néha szintén ugyanazzal megy, és poén a dologban, hogy ráadásul egy gimibe járunk. Párszor már láttuk egymást, de eddig még nem nagyon éreztem azt, hogy az esetem lenne. Ráadásul nem is vártam meg leszállás után se, mert hamarabb elmentem, és így azt hiszi, hogy nem jön be nekem.

Ugye mindig oda ülök, ahol van hely (2 ülés közt variálok, tehát sok lehetőség nincs). És az utóbbi időben feltűnt, hogy (ha egy busszal megyünk), mindig ahol én ülök, a folyosó másik oldalára, a hozzám legközelebbi helyre ül. Gondoltam rá, hogy ez véltetlen lehet, de szerintem nem az. Ez utalhat arra, hogy próbált a közelemben lenni, csak nem jött oda hozzám, mert fülessel zenét hallgattam.

Az elmúlt héten viszont valahogy az az érzés fogott el, hogy mégiscsak adnék neki egy esélyt, ki tudja. Csak ugye Muprhy törvénye, ezen a héten pont nem tudtunk egy busszal menni, bent meg nem találkoztam vele. Elhatároztam tehát hogy ha legözelebb találkozok vele, mindenképp beszélek vele.

Facebookon ismerősöm ismerősei közt már láttam, tehát már a nevét tudom, viszont erről ő nem tud. Érdemes lenne bejelölni, vagy várjak hátha hétfőn megint összefutunk?

2022. nov. 12. 15:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/131 anonim ***** válasza:
100%
Na gratulálok! :) Várom a fejleményeket!
2022. dec. 14. 18:48
 32/131 A kérdező kommentje:
Bocsánat hogy 40 napja nem írtam az eseményekről, de az a helyzet, hogy igazából nincsenek nagy fejlemények. Ezen a héten már végre elkezdett járni suliba, ilyen napi 2-3 órákra beült. Állítólag egész jól bírta eddig, holnap viszont próba érettségit fog írni, ami 3 óra egyhuzamban, szvl az elég megterhelő lesz a hátának. Egyébként minden nap összefutottunk a folyosón 5-10 percekre, egyszer még egy öleléssel is bepróbálkoztam, de nem volt rá felkészülve és spontán akartam, ezért nem sikerült a legjobban. Emellett azt vettem észre, hogy a 1,5-2 kimaradt hét pótlása és az érettségire készülés elég sok idejét felemészti, ezért nem sok energiája marad például egy első kapcsolatra, ami azért érződik. Nem volt még időnk és lehetőségünk beszélni ilyen témáról, hogy kinek mik a tervei kapcsolat terén, de én már talán nem is várok nagy csodákat az előttünk álló (számára utolsó) fél évtől. Aztán majd kiderül, hogy hogy hozzá a sors.
2023. jan. 22. 21:17
 33/131 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem próbálkozz tovább, ne add fel.
2023. jan. 27. 16:50
 34/131 A kérdező kommentje:
#33 Igen, azóta már bevattam a saját dolgaimba is, és elmondtam neki olyan személyes dolgokat, amikről nagyon kevesen tudnak, és amiért olyan nagy dolog hogy őt megismertem. Nagyon megértő volt, és ő is elmondta hogy neki se volt még hasonló, szóval igen, kölcsönös. Nem, nem fogom feladni! Mostmár biztosan nem!
2023. jan. 27. 17:34
 35/131 anonim ***** válasza:
100%
Na az szuper, majd várjuk a fejleményeket 😊
2023. jan. 27. 22:23
 36/131 A kérdező kommentje:

Azt már szinte a megismerkedésünk előtt is láttam, hogy ez a lány nem az osztály legnépszerűbb csaja. Nemrég megtudtam, hogy konkrétan 8 éve jár iskolába abban a tudatban, hogy ő ki van közösítve a osztályából. Emellett még van neki egy alap szociális problémája, hogy csak bizonyos emberek mellett érzi jól magát és csak akkor, ha pontosan tudja és fel tud készülni rá, hogy mikor mi fog történni vele és kikkel fog találkozni. Ma elmodta nekem azt is, hogy nagy ritkán van az életében 1-1 olyan nagyon stresszes időszak, amikor tényleg csak az általa legjobban szeretett emberek társaságában érzi jól magát, pl a legjobb barátai/barátnői, közvetlen családtagjai és az utóbbi időben én. És mégegyszer, ezt egy nagyon antiszociális lány mondta, aki elég komoly pszichés gondokkal küzd ilyen téren, szóval nagyon sokat jelentünk egymásnak. És már elhatároztam, hogy segítek neki ebben, ahogy tudok.

A másik pedig, hogy én is valamilyen szinten hasonló gondolkodású vagyok, hasonló problémáim vannak, még ha nem is ilyen szinten. Lényeg, hogy nagyon egymásra találtunk és nagyon sokat jelentünk egymásnak. Már már tankönyvbe illő történet. Amúgy több kérdező is volt már itt az oldalon, akinek privátban elküldtem ezt a saját kérdésemet, mert úgy érzem, hogy ezzel tudok másoknak segíteni. Köszönöm azoknak, akik eddig segítettek bármilyen hasznos válasszal és hittek benne hogy sikerülni fog, még ha anonim oldalon vagyunk is.

Remélem ez felbátorít titeket, és ennek elolvasása után ti is könnyebben kezelitek majd a saját helyzeteteket.

2023. febr. 10. 23:16
 37/131 anonim ***** válasza:
100%
Mi a helyzet?
2023. márc. 7. 13:34
 38/131 A kérdező kommentje:
Igazából olyan nagyon nagy változás azóta se történt. Találkozgatunk még szünetekben vagy suli után (hetente átlag 2x végzünk együtt), és próbáljuk kihasználni azt az előttünk lévő néhány hetet, ami után komolyabban el kell kezdenie készülni az érettségire. Utána meg már az egyetemre való ráhangolódás lesz a fő elfoglaltság, szóval nem sok időnk van hátra együtt. Mindenesetre egy hatalmas mérföldkő volt az életemben és ahogy látom, én is neki, még ha a szociális nehézségei miatt nem is igazán tudja kezelni ezt a dolgot. Hát, kb ennyi.
2023. márc. 7. 17:30
 39/131 anonim ***** válasza:
De ő összejönne veled?
2023. márc. 13. 17:05
 40/131 A kérdező kommentje:

Nos, az osztályából már évek óta ki van közösítve, ráadásul saját magát aszexuálisnak tartja, vagyis elég nehéz dolog vele a kapcsolati élet. Nagyon ritkán van ölelés, akkor is vagy kérni kell, vagy egyszerűen nem érzem annyira romantikusnak. Tudom ez így elég hülyén hangzik, de nehéz megfogalmazni. Lényeg, hogy én olyan kapcsolatot akarnék (akartam volna), hogy nem csak suliban meg a buszon látjuk egymást, hanem hétvégén átmegyünk egymáshoz, elmegyünk sétálni a városba stb, viszont neki a hétvége arról szól, hogy otthon beül a szobájába és kizár mindenkit maga körül, hogy elrendezze a gondolatait. És ma is mondta, hogy már kezdett nagyon szétesni, úgyhogy az érettségire készülés alatt minden jellegű kommunikciót meg kell szüntetni, hogy tudjon koncentrálni, érettségi után meg már az egyetemre fog készülni (természetesen Pestre megy, szvl onnantól végképp lőttek nekünk), vagyis már csak egynéhány hetünk maradt, amit még együtt tudunk tölteni.

Ősszefoglalva: ő még nem áll készen egy komolyabb kapcsolatra, én viszont érzem magamon a vágyat, szóval nem igazán illenénk össze. Ja, és ezek miatt a különbségek miatt úgy veszem észre, lassan kezd elmúlni az a jellegzetes "rózsaszín köd".

Őszintén szólva kicsit magasabb színvonalú kapcsolatra számítottan így elősre, de legalább tapasztalatszerzésnek (és nem mellesleg önbizalom növelőnek) nem volt rossz. Talán erre szokták mondani, hogy nem baj majd jön a következő. Hogy elmondtam-e már neki ezt a problémámat? Még nem tudja, de most a héten akarom vele megbeszélni valahogy.

Amilyen jól indult, azt hittem kicsivel tartalmasabb lesz, de végülis nem volt annyira katasztrofális :D

Ja és szokott olyan dolgokat csinálni (vannak olyan "érdekes" dolgai), amiket én elnézek neki, mert ismerem a személyiségét meg hogy ilyen a stílusa, de más azt mondaná rá, hogy hát én ilyen hülye p!csával biztos nem kezdek semmit.

Kérdésedre a válasz, egyszer már talán mintha kimondtuk volna, hogy összejöttünk, de én ezt így nem mondanám. Többet akartam ennél, de nem ő lesz az, aki ezt megadja. És nem, nem hibáztatom érte, egyszerűen még nem áll készen rá. Vicces amúgy, hogy 17 éves fiúként írom ezt egy mindjárt 18 éves láynról, de hát ez van, ezt dobta a gép.

2023. márc. 13. 17:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!