Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Megkérhetlek titeket,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Megkérhetlek titeket, hogy legyetek őszinték?

Figyelt kérdés

Szóval össze jönnétek-e egy fiúval úgy, ha tudjátok, hogy nincs benne semmi érzelem, mert a gyerekkori traumák ki ölték belőle??? Viszont azt is tudjátok, hogy a fiú jár pszichológushoz és próbál ellene tenni terápiával. Oh és tegyük fel, hogy ennek a srácnak a barátnője vagy! Ha kiderülne, hogy nem érez semmit és mindent megjátszott, akkor hogy reagálnátok? (részletesen is leírhatjátok..)

FÉLRE ÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE ELŐTT!!! A SRÁC NEM PSZICHOPATA ÉS NEM SZOCIOPATA, EGYSZERŰEN NINCSENEK BENNE ÉRZELMEK!

A válaszokat előre köszönöm! Habár valószínűleg jobb, ha nem mondok neki semmit, mert úgyis csak veszekedne, mert már volt ilyen korábban is.

17F

#hazugság #csalás #szivfájdalom #Megjátszott érzelmek
2016. máj. 20. 08:34
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/235 anonim ***** válasza:
Az apja tudja de les*arja.. :O.. A lány nem akarja, hogy segítsek és mikor akarok akkor elzavar.. Már sokszor próbáltam, de egy idő után idegesitő, de attól még próbálom..
2016. jún. 10. 18:08
 172/235 anonim ***** válasza:

de a lany tekint baratkent rad vagy te ra? amugy szerintem pont az, hogy radferne egy olyan lany, aki csak a baratod es nem akarsz tole semmi komolyat. talan meg a lanyokrol is tobbet tudhatnal meg tole, tanulhatnal tole. :) szerintem a baratsag fontosabb, mint "egy szerelem", es lehet, hogy neked most erre van szukseged leginkabb.

krumpli harcos

2016. jún. 11. 17:32
 173/235 anonim ***** válasza:
ohh most olvastam az ongyilkosos reszt. csak annyit fuznek hozza, hogy aki nagyban hangoztatja, hogy az lesz, az sosem teszi meg. ezt nem szoktak csakugy bejelenteni normalis emberek, max orultek. szoval nyugi.
2016. jún. 11. 17:37
 174/235 anonim ***** válasza:
Hát, de a lány nem ad életjelet már jó régóta :O.. Megpróbáltam lebeszélni és azóta :O.. Szóval lehet, hogy már megtette :/
2016. jún. 11. 17:47
 175/235 anonim ***** válasza:
mint mondtam, aki beszel rola az nem teszi meg. miota nem beszeltetek?
2016. jún. 12. 00:11
 176/235 anonim ***** válasza:
nyarra mit tervezel?
2016. jún. 13. 19:40
 177/235 anonim ***** válasza:
Vannak már érzéseid xd?
2016. jún. 14. 13:02
 178/235 anonim ***** válasza:

A lány még azóta sem írt, szóval azt hiszem megnézem most neten az újságokat :O..

99 órája nem léptem ki a házból, az mennyire durva? :O.. Nyárra mit tervezek? Semmit. Vegetálok és várom a csodát majd :O.

Valamennyi van, érzelmeim vannak, viszont megbánás-t nem tudok tanúsítani.. Hiány érzetem és birtoklási vágyam van mindig..

2016. jún. 14. 13:47
 179/235 A kérdező kommentje:

Itt vagyok!.. WTF addig valaki helyettem írt vagy mi?? :O WTF! :O

Amúgy nem :D.. Én voltam :P

2016. jún. 14. 16:19
 180/235 anonim ***** válasza:
de nekem is kel minden xd
2016. jún. 14. 16:43
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!