Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Megkérhetlek titeket, hogy legyetek őszinték?
Szóval össze jönnétek-e egy fiúval úgy, ha tudjátok, hogy nincs benne semmi érzelem, mert a gyerekkori traumák ki ölték belőle??? Viszont azt is tudjátok, hogy a fiú jár pszichológushoz és próbál ellene tenni terápiával. Oh és tegyük fel, hogy ennek a srácnak a barátnője vagy! Ha kiderülne, hogy nem érez semmit és mindent megjátszott, akkor hogy reagálnátok? (részletesen is leírhatjátok..)
FÉLRE ÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE ELŐTT!!! A SRÁC NEM PSZICHOPATA ÉS NEM SZOCIOPATA, EGYSZERŰEN NINCSENEK BENNE ÉRZELMEK!
A válaszokat előre köszönöm! Habár valószínűleg jobb, ha nem mondok neki semmit, mert úgyis csak veszekedne, mert már volt ilyen korábban is.
17F
de a lany tekint baratkent rad vagy te ra? amugy szerintem pont az, hogy radferne egy olyan lany, aki csak a baratod es nem akarsz tole semmi komolyat. talan meg a lanyokrol is tobbet tudhatnal meg tole, tanulhatnal tole. :) szerintem a baratsag fontosabb, mint "egy szerelem", es lehet, hogy neked most erre van szukseged leginkabb.
krumpli harcos
A lány még azóta sem írt, szóval azt hiszem megnézem most neten az újságokat :O..
99 órája nem léptem ki a házból, az mennyire durva? :O.. Nyárra mit tervezek? Semmit. Vegetálok és várom a csodát majd :O.
Valamennyi van, érzelmeim vannak, viszont megbánás-t nem tudok tanúsítani.. Hiány érzetem és birtoklási vágyam van mindig..
Itt vagyok!.. WTF addig valaki helyettem írt vagy mi?? :O WTF! :O
Amúgy nem :D.. Én voltam :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!