Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Megkérhetlek titeket,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Megkérhetlek titeket, hogy legyetek őszinték?

Figyelt kérdés

Szóval össze jönnétek-e egy fiúval úgy, ha tudjátok, hogy nincs benne semmi érzelem, mert a gyerekkori traumák ki ölték belőle??? Viszont azt is tudjátok, hogy a fiú jár pszichológushoz és próbál ellene tenni terápiával. Oh és tegyük fel, hogy ennek a srácnak a barátnője vagy! Ha kiderülne, hogy nem érez semmit és mindent megjátszott, akkor hogy reagálnátok? (részletesen is leírhatjátok..)

FÉLRE ÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE ELŐTT!!! A SRÁC NEM PSZICHOPATA ÉS NEM SZOCIOPATA, EGYSZERŰEN NINCSENEK BENNE ÉRZELMEK!

A válaszokat előre köszönöm! Habár valószínűleg jobb, ha nem mondok neki semmit, mert úgyis csak veszekedne, mert már volt ilyen korábban is.

17F

#hazugság #csalás #szivfájdalom #Megjátszott érzelmek
2016. máj. 20. 08:34
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/235 A kérdező kommentje:
Ezen a facebook nevű dolgon jelölt be ismerősnek gála, aki a tudtom nélkül mesélt rólam neki.. Azóta 1-szer találkoztunk és beszélgetek vele.. :/.. Igen miután mondtam neki, hogy tetszik nekem, elmondta, hogy én se vagyok közömbös… Mikor elmondtam akkor egyből rávágta igen, hogy tetszem neki..
2016. máj. 26. 20:23
 132/235 anonim ***** válasza:
milyen gála? :D és ki mesélt rólla neked? mit mondott rólad? meg honnan ismer és mit tu rólad mondani? úgy értem azt mondtad h nem vagy túl közlékeny a mindennapokban. :)
2016. máj. 27. 22:04
 133/235 anonim ***** válasza:
Na mi történt ezzel a leányzóval? :)
2016. jún. 4. 20:54
 134/235 anonim ***** válasza:
100válasznál lessz különkiadás?
2016. jún. 5. 07:49
 135/235 anonim ***** válasza:
mar csak 9 kell :D
2016. jún. 5. 10:56
 136/235 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi van veled, tényleg érdekel.:)

2016. jún. 6. 15:47
 137/235 anonim ***** válasza:
ja :D
2016. jún. 7. 14:18
 138/235 anonim ***** válasza:

Sziasztok én volnék a kérdező, csak az előző felhasználóm ügyesen törölve lett, de reklamáltam és jogos volt és láss csodát itt vagyok :D ( 1 smile ez haladás, ahogyan mondtad sok-sok napja :D)

Szóval.. A lány elköltözött, mint már említettem, viszont tartom vele a kapcsolatot.. Mindennap hosszú órákat beszélünk és naponta többször is elmondja, hogy nagyon aranyos srác vagyok és boldog lesz a barátnőm nagyon, ha lesz.. És mondta többször is, hogy a nyáron majd összefuthatnánk különböző helyeken.. :D Szóval, majd lesz, ami lesz.. Igazából elég fura dolgokat osztott már meg velem és a lelki bajaival és hozzám fordul és nem a családjához, szóval biztosan bízik bennem, meg talán már kedvel is, ki tudja igazán?..

Egész jól vagyok csak mostanában 1 érzésem van és az az aggódás.. Ami nagyon nem hiányzott.. Folyton azon aggódom, hogy mi lesz, ha amiket írok a tudatalattim színészkedi és igazából az nem én vagyok :O.. Szóval ilyen kesze-kusza gondolat meneteken.. Filozofálok magamban :D

Nem tudom.. Mi érdekel titeket? Kérdezzetek nyugodtan :D

2016. jún. 7. 17:13
 139/235 anonim ***** válasza:
miért törölték? :D :/
2016. jún. 7. 17:21
 140/235 anonim ***** válasza:

Két kérdésemre is azt hitték, hogy szabály szegés, mert rosszul értelmezték :(..

Veletek történt valami? Szívesen meghallgatlak titeket..

2016. jún. 7. 17:23
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!