Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Megkérhetlek titeket,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Megkérhetlek titeket, hogy legyetek őszinték?

Figyelt kérdés

Szóval össze jönnétek-e egy fiúval úgy, ha tudjátok, hogy nincs benne semmi érzelem, mert a gyerekkori traumák ki ölték belőle??? Viszont azt is tudjátok, hogy a fiú jár pszichológushoz és próbál ellene tenni terápiával. Oh és tegyük fel, hogy ennek a srácnak a barátnője vagy! Ha kiderülne, hogy nem érez semmit és mindent megjátszott, akkor hogy reagálnátok? (részletesen is leírhatjátok..)

FÉLRE ÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE ELŐTT!!! A SRÁC NEM PSZICHOPATA ÉS NEM SZOCIOPATA, EGYSZERŰEN NINCSENEK BENNE ÉRZELMEK!

A válaszokat előre köszönöm! Habár valószínűleg jobb, ha nem mondok neki semmit, mert úgyis csak veszekedne, mert már volt ilyen korábban is.

17F

#hazugság #csalás #szivfájdalom #Megjátszott érzelmek
2016. máj. 20. 08:34
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/235 anonim ***** válasza:
Most megdöntjük a válaszrwkordot?
2016. máj. 25. 21:28
 122/235 A kérdező kommentje:

ÚRISTEN EMBEREK!!! ÚRISTEN!!%!%!

Olyan lányt találtam.. Lehet ő az?? De aggódok, mert lehet megint csak fellángolás és megbántom :/.. Áhhhhhhhhh…. Értek a nőkhöz csak a félelmem kell legyőznöm.. Lehet megdöntjük, de azért ide írok és nem privátban, mert talán hatással lesz ez az egész valakire.. Ha olvassa :D Ezzel segíthetek másoknak is.. Én leírom az életem és talán erőt adhat valakinek vagy nem tudom..

De ez a lány.. Megláttam és egyből azt mondtam, hogy túl aranyos hozzám :/, ezt a szemetet hogy takarítsam el? :O.. Állítása szerint tetszem neki, de ő az ellentétem.. Nagyon félős és nem tudom mit tegyek.. Lehet most először kell nekem tanács lánynál.. Nehogy elrontsam :/.

2016. máj. 25. 22:25
 123/235 A kérdező kommentje:
ALUDNI IS TUDOK! Ilyen korán! hónapok óta anem aludtam 6 órát, de most lehet fogok.. Jó éjt :)
2016. máj. 25. 22:30
 124/235 anonim ***** válasza:

Egyszerűen add önmagad:D Add azt az éned, amit itt is mutatsz gykn:D Vagy legalábbis amit ma irkáltál:D Add azt az éned:D El nemigen tudod szúrni csak nagyon nehezen mivel bejössz neki, szóval szerintem lazán megcsinálod:D

Ami azt illeti én meg nagyon beletanultam ebbe a lányos dologba az elmúlt 1-2 napban:D Meg amúgy is értettem őket, csak a traumám által nem tudtam megmutatni nekik a valód énem.:D

Hajrá hajrá!:D

2016. máj. 25. 22:31
 125/235 A kérdező kommentje:
Srácok!! Mit tegyek?? Eddig minden lánnyal szóba tudtam állni, de ha hozzám szól, akkor leblokkolok és kis dedósnak érzem magam.. :/ Nem tudom miről beszéljek vele egyszerűen túl sok minden cikázik az agyamban és összezavarodtam.. Veletek volt ilyen? Legyőztétek? Hogy sikerült?
2016. máj. 26. 16:19
 126/235 anonim ***** válasza:

Ó, akkor ez lehet, hogy tényleg több.

Hol ismerkedtetek meg, miről szoktatok beszélni?

Szerintem, ha állítása szerint tetszel neki, akkor nagy gond már nem lehet. Folyamatosan olvasom, amiket írsz, és ha már úgy is rossz neked otthon, akkor hívd el valahová, beszélgessetek. Esetleg beszélhetsz neki mélyebben a dolgaidról, pl, hogy szeretsz olvasni, művelődni, egyedül tartod el magad, habár apáddal élsz....

És beszélj ezzel a lánnyal is úgy, mint azokkal, akik előtt nem blokkoltál le, tudom, hogy nem egyszerű, de ha mással ment, akkor vele is menni fog.

Ezt akartam már kérdezni, hogy egyébként Neked van önbizalmad, vagyis szereted azt, ahogy kinézel?

A lényeg, hogy ne félj!

2016. máj. 26. 16:26
 127/235 A kérdező kommentje:

Nos, van olya, hogy elviselem magam, de legbelül (Nem olyan belül :/) utálom magam.. A tulajdonságaim, a kinézetem mindenem.. Persze ezt senki nem gondolná, mert mást mutatok az embereknek.. De legszívesebben bárkivel cserélnék életet gondolkodás nélkül akár… Ezt úgy győzöm le magamban, hogy létre hozott valakit és őt állítom be magamnak.. És olyankor beszélek lányokkal.. De úgy érzem, hogy nála ezt képtelen vagyok megtenni.. Nem, egyszerűen lehetetlen bármit hazudnom neki, akármit kérdezne nem ferdítenék.. Még jó, hogy nem kérdezett még komolyabb dolgokat, mert akkor ott lenne végem :O..

(Itt eltelt egy kis idő..)

Mindegy lehet inkább hanyagolom, mert azért nálam jobbat is talál és sajnos kiderítettem, hogy nem sokáig marad, mert költözik több száz km-re :/..

2016. máj. 26. 16:58
 128/235 A kérdező kommentje:
Habár nem tudom, összevagyok nagyon zavarodva, ha egy lány azt mondja nekem, hogy „okés szia és remélem, hogy később még beszélünk” az számomra egyértelmű jel, hogy akarhat valamit, viszont ő is ezt mondta és csak a kétely fogott el.. Az igaz szerelem esetleg ennyi kétellyel és gonddal jár?? Sajnállak titeket, hogy ennyire leterhelek mindenkit, minden gondommal :/. De már nem tudom mit higgyek.. Egyszer ez egyszer az.. Ezt mondtam, ha engedem, hogy érezzek, akkor bekattanok talán… Lehet ez már az őrület jele?
2016. máj. 26. 17:15
 129/235 anonim ***** válasza:

Egyébként a szerelem tényleg furcsa.

Amíg vkinek örülsz, ha pl úgy köszön, hogy "szia, örültem", addig, ha egy olyasvalaki köszön el így, aki többet jelent, az már nem "elég", vagy nem is tudom, hogy mondjam.

De én még mindig csak azt tudom tanácsolni, hogy beszélj vele úgy, mint más lányokkal, úgy, mint eddig.

Amúgy ki ez a lány, hol ismerkedtél meg vele?

2016. máj. 26. 17:33
 130/235 anonim ***** válasza:

azt mondtad felos a lany, de akkor, hogy mondta, hogy tetszel neki? :P :D te mit mondtal? es rogton egybol mondta vagy hogy?

ird mar le, hogy hogyan talalkoztatok, mert kedves krumplitarsaimmal egyutt tukon ulve varjuk a fejlemenyeket. :D

2016. máj. 26. 18:35
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!