Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Megkérhetlek titeket,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Megkérhetlek titeket, hogy legyetek őszinték?

Figyelt kérdés

Szóval össze jönnétek-e egy fiúval úgy, ha tudjátok, hogy nincs benne semmi érzelem, mert a gyerekkori traumák ki ölték belőle??? Viszont azt is tudjátok, hogy a fiú jár pszichológushoz és próbál ellene tenni terápiával. Oh és tegyük fel, hogy ennek a srácnak a barátnője vagy! Ha kiderülne, hogy nem érez semmit és mindent megjátszott, akkor hogy reagálnátok? (részletesen is leírhatjátok..)

FÉLRE ÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE ELŐTT!!! A SRÁC NEM PSZICHOPATA ÉS NEM SZOCIOPATA, EGYSZERŰEN NINCSENEK BENNE ÉRZELMEK!

A válaszokat előre köszönöm! Habár valószínűleg jobb, ha nem mondok neki semmit, mert úgyis csak veszekedne, mert már volt ilyen korábban is.

17F

#hazugság #csalás #szivfájdalom #Megjátszott érzelmek
2016. máj. 20. 08:34
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/235 anonim ***** válasza:
akkor ezzel a módszerrel akár fogyni is lehet? :D
2016. máj. 24. 23:24
 102/235 A kérdező kommentje:
Szerintem segít, de ha szeretnéd edzek veled :P Miért súly problémás vagy? :O
2016. máj. 25. 06:10
 103/235 anonim ***** válasza:
Igen, csak azért ehhez is kell kitartás:D Tehát, ha 3x elmondtad magadnak, hogy fogyni szeretnél, de még mindig nincs olyan hatalmas kedved hozzá, akkor se add fel.. Lehet 4.-jére tényleg megjön a kedved hozzá:D Mert most ha őszinték vagyunk, az ellenkezőjét is lehet sokszor mondtad.:D És így nehezebb meggyőzni magad, de simán lehetséges!:D Minden változás fejben indul el.:D Meg kell győznöd magad!:D
2016. máj. 25. 06:50
 104/235 anonim ***** válasza:
hát igen sokszor mondom az ellenkezőjét :D nem olyan nagyon durva, csak 4-5 kilonak kene lemennie es akk mar happy lennek. :D sajnos magas sem vagyok, de ha nonek mondjuk 10 centit, akkor nem aggodnek mert az aranyos lenne. :DDD
2016. máj. 25. 13:30
 105/235 A kérdező kommentje:

A mai napomról írok.

Nem tudom, hogy katasztrófa volt-e, de azért nah.. Ma írtam kompetencia felmérést :D Mindent simán megcsináltam :P.. Nagyon könnyű volt :D. De utána jött a lényeg.. Most az egyszer igent mondtam és mentem pár osztálytársammal.. De egyre több és több ember jött.. Komolyan a napom fele úgy telt el kb.. Hogy hello XY vagyok :).. Azt mondták nagyon őrült vagyok, de jó fej :P. Azért döntöttem így, mert reggel vettem egy topjoy-t :D, nem szoktam, de most mégis vettem :D Egy limonádés ízűt mert gondoltam tükrözi a személyiségemet :D Savanyú és édes is egyben.. Szóval az volt benne, hogy „Fel a fejjel” és gondoltam most megteszem :D.. Sok lány sétált el arra, mert futottak, én pedig mosolyogtam rájuk ők meg belenéztek a szemembe és vissza mosolyogtak.. Ez a nap fura volt, de mégis olyan jó lenne, ha mindennapom ilyen lenne, mert, hogy nem gondoltam az életemre addig amíg emberek körül vettek és ez felszabadító „érzés” igen érzés volt.. Mintha levették volna a súlyt rólam ami nyomott ideáig, de vége lett és vissza került a súly, de szerintem már kevesebb.. Szóval azt hiszem tudom mit kell tennem a teljes változáshoz.. Ez az nem egy kicsit kell megváltoznom, mert az egész mostani életem egy szemét.. És a szemét tudjuk hova való :D.. Most egy üresedő szemetes vagyok, de kiürülök majd és szemét helyett értékes dolgokkal azt hiszem érzelmekkel töltöm majd meg a szemetesem :). Krumpliharcos milyen magas vagy? Az alacsony lányok nagyon cukik :). Az a 4-5kg szerintem nem is sok :). Én örülnék, ha lenne rajtam +4-5 kg :D Kár, hogy nem így működik a dolog :D

2016. máj. 25. 18:05
 106/235 anonim ***** válasza:

Na ez igen, ezt már nevezem:D Az a valódi éned volt ma, átélted a jelened:D Gratula, csak így tovább!:D

Amúgy egyetértek a kérdezővel, az alacsony lányok tényleg aranyosak:D

2016. máj. 25. 18:27
 107/235 A kérdező kommentje:
Igaz? A legcukibbak :) Habár egy kölyök róka is hihetetlenül aranyos :) látatok már kölyök rókát? :O Egyszerűen zabálni valóak..
2016. máj. 25. 18:41
 108/235 anonim ***** válasza:
Egy kölyökróka poszter van a falamon:D Még a nővérem ragasztotta ki, mert előtte az övé volt a szoba, szóval én minden nap látom:D
2016. máj. 25. 18:44
 109/235 A kérdező kommentje:
Nagyon helyes :).. Tudtad, hogy ha előteremted a környezetét, akkor adnak engedélyt a tartására? :D Tuti szerzek egyet, ha nagy leszek..
2016. máj. 25. 18:46
 110/235 anonim ***** válasza:

fuuuuuuuu de en nem akarok aranyos lenni!!!!! :DDDD en madas szeretnek lenni! egy zsiraf! :D

olyan 162 korul... :(

de orulok, hogy neked jo napod volt! :)) ezek szerint tizedikes vagy?

es h ment az ismerkedes? :) miket mondtak?

2016. máj. 25. 18:57
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!