Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Megkérhetlek titeket,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Megkérhetlek titeket, hogy legyetek őszinték?

Figyelt kérdés

Szóval össze jönnétek-e egy fiúval úgy, ha tudjátok, hogy nincs benne semmi érzelem, mert a gyerekkori traumák ki ölték belőle??? Viszont azt is tudjátok, hogy a fiú jár pszichológushoz és próbál ellene tenni terápiával. Oh és tegyük fel, hogy ennek a srácnak a barátnője vagy! Ha kiderülne, hogy nem érez semmit és mindent megjátszott, akkor hogy reagálnátok? (részletesen is leírhatjátok..)

FÉLRE ÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE ELŐTT!!! A SRÁC NEM PSZICHOPATA ÉS NEM SZOCIOPATA, EGYSZERŰEN NINCSENEK BENNE ÉRZELMEK!

A válaszokat előre köszönöm! Habár valószínűleg jobb, ha nem mondok neki semmit, mert úgyis csak veszekedne, mert már volt ilyen korábban is.

17F

#hazugság #csalás #szivfájdalom #Megjátszott érzelmek
2016. máj. 20. 08:34
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/235 anonim ***** válasza:

És apukáddal változott már valami?

Tényleg elolvastad a Semmit?

Egyébként amiket leírtál a lánnyal kapcsolatban, az mindenképpen jó, megbízik benned.

Az aggodalom is valami.:)

2016. jún. 7. 17:28
 142/235 anonim ***** válasza:

Semmi nem változott annyi különbséggel, hogy most már este dolgozik többet így elkerüljük egymást délután.. Ami viszont zavar, az az alvás gondom.. Vérvörösek a szemeim és fájnak, de nem tudok aludni.. Max 2-3 órát, de többet nem.. Van, hogy annyit se tudok. Nem tudom, hogy ennek milyen következményei vannak, de egésznap szédülök, és hihetetlenül erősen fáj a fejem..

Oh meg egy lány barátom segítségével kezdtem el aggódni.. Ilyen netes barát, akinek hasonlóan xar az élete, csak ő érezz, viszont semmibe veszi magát :O..

2016. jún. 7. 17:34
 143/235 anonim ***** válasza:

1. mas nincs a lathataron? vagy most direkt lealltal es egy rendes kapcsolatra gyursz?

2. alvasra esetleg probald ki az agykontrollt. :)

3. miket irtal? :D

amugy ezek a moderatorok segghulyek, most nekem is toroltek egy kerdesem, amu kb hetekig fenn volt es normalis valaszok is jottek ra. erre kulturaltan, level formaban megkerdeztem h miert toroltek, erre az volt a valasz h "nem kell provokalni es nem kerul torlesre s kerdes" semmi koszones se semmi. mondom wtf :DDDDD az a legjobb h semmi provokacio nem volt benne :DDDD amugy meg hol van ez az agyonhangoztatott szabalyzat, mert en sehol nem talalom. :D

4. most olvasol vmit?

5. AHS-t ismered? ;)

2016. jún. 7. 21:45
 144/235 anonim ***** válasza:

1; De sok lány van :D, oh de még mennyi, de nem már nem akarok véletlen se ártani, szóval inkább hagyom..

2; Agykontrol? Megyek dokihoz szerintem szemcseppért, meg altatótért, ha ad…

3; Kinek írtam miket? :O

4-5; nem és nem :D..

De ti is mesélhettek :D

2016. jún. 7. 22:36
 145/235 anonim ***** válasza:
hol a különkiadás xD?
2016. jún. 8. 10:16
 146/235 anonim ***** válasza:
#145-ös olvasd el, én vagyok az :D Kérdezz bátran :D.. Mi legyen a különkiadás?? 102 válasz van ezzel együtt, ami menő. Szóval nem is tudom már kiemlítette, mert tényleg rég volt, de úgy emlékszem mondta a hasonló sorstársú barátom, hogy menjek vissza az alapokhoz.. Csecsemőkig :D.. Ma láttam egy kisbabát, pattogott a babakocsiba és sírt, ott álltam mellette és elkezdtem nézni, hogy nah, hogy is kell ezt.. Erre ő is elkezdett bámulni és abba hagyta a sírást :D.. Rávillantottam egy mosolyt és felhúztam a szemöldököm és elkezdett kacagni :).. Ennyi volt.. Nah jó történet volt?
2016. jún. 8. 11:04
 147/235 anonim ***** válasza:
milyen kerdest irtal ki, amiert toroltek a fiokod?
2016. jún. 8. 11:17
 148/235 anonim ***** válasza:

Az egyikre nem emlékszem, a másik meg nem tudom, hogy szólt, de velem és a lánnyal kapcsolatos volt, csak lehet hülyén fogalmaztam, ami nálam megszokott és at hitték, hogy itteni lányról beszélek és ismerkedni szeretnék :(..

Megnéztem az AHS-t, amúgy névről ismerem, de a rövidítését nem ismertem :)..

2016. jún. 8. 11:43
 149/235 anonim ***** válasza:
es tetszik? :)
2016. jún. 8. 12:42
 150/235 anonim ***** válasza:
Igazából, ha sorozatot nézek, az nem azért van, mert tetszik vagy ilyesmi.. Szóval fura egy ember vagyok, de az összes sorozat unalmas számomra :O.. Sokszor azért nézek sorozatot, hogy legyen miről beszélni egy adott emberrel.. Van akivel így „építem” ki a kapcsolatom.. Szóval annyit mondok, hogy érdekes :D
2016. jún. 8. 13:12
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!