Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Megkérhetlek titeket, hogy legyetek őszinték?
Figyelt kérdés
Szóval össze jönnétek-e egy fiúval úgy, ha tudjátok, hogy nincs benne semmi érzelem, mert a gyerekkori traumák ki ölték belőle??? Viszont azt is tudjátok, hogy a fiú jár pszichológushoz és próbál ellene tenni terápiával. Oh és tegyük fel, hogy ennek a srácnak a barátnője vagy! Ha kiderülne, hogy nem érez semmit és mindent megjátszott, akkor hogy reagálnátok? (részletesen is leírhatjátok..)
FÉLRE ÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE ELŐTT!!! A SRÁC NEM PSZICHOPATA ÉS NEM SZOCIOPATA, EGYSZERŰEN NINCSENEK BENNE ÉRZELMEK!
A válaszokat előre köszönöm! Habár valószínűleg jobb, ha nem mondok neki semmit, mert úgyis csak veszekedne, mert már volt ilyen korábban is.
17F
2016. máj. 20. 08:34
191/235 anonim válasza:
nem hinnem, hogy megolte magat. kopogtass be hozzajuk es meglatod.
192/235 A kérdező kommentje:
de olyan messze lakik :(, így is heti 1-szer találkoztam vele, de most meg, ha meghalt, akkor meg nem akarok róla tudni, mert lehet valami hülyeséget csinálnék :O.
2016. jún. 15. 19:22
193/235 anonim válasza:
istenem, annyire toketlen vagy. valaki esetleges halalarol beszelunk, te meg arrol panaszkodsz, hogy messze lakik???? megis mi akadalyoz meg benne, hogy odamenj? iskola mar nincs, meg amugy se csinalsz semmit egesz nap, akkor?
194/235 A kérdező kommentje:
Talán az, hogy félek? Mi van, ha megtette? Egyből magamat okolnám, hogy én nem segítettem neki, pedig tehettem volna többet is.. Érted? Ha nem jelentkezik 1-2 nap múlva ,akkor elmegyek, rendben?
2016. jún. 15. 23:04
195/235 anonim válasza:
a felelem is erzelem. a vegen meg kiderul, hogy full rendben vagy...
196/235 A kérdező kommentje:
És az is okés, hogy megint elakartam nyomni az unalmam és ismerkedni kezdtem? :O.. És most 7 lánnyal beszélek és nem bírom, meghalok.-. Mindek nekem mindig ennyi lányt felszednem? Lehet reménykeek abban, hogy egy tökéleteset találok :3
2016. jún. 16. 00:36
197/235 A kérdező kommentje:
Nah, akkor majd holnap kitárgyaljuk ezt :)
2016. jún. 16. 02:04
200/235 A kérdező kommentje:
Mi az? :O.. Jó lehet igazad van, akkor most dobjam az összeset azonnal igaz? :(
2016. jún. 16. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!