Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Megkérhetlek titeket,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Megkérhetlek titeket, hogy legyetek őszinték?

Figyelt kérdés

Szóval össze jönnétek-e egy fiúval úgy, ha tudjátok, hogy nincs benne semmi érzelem, mert a gyerekkori traumák ki ölték belőle??? Viszont azt is tudjátok, hogy a fiú jár pszichológushoz és próbál ellene tenni terápiával. Oh és tegyük fel, hogy ennek a srácnak a barátnője vagy! Ha kiderülne, hogy nem érez semmit és mindent megjátszott, akkor hogy reagálnátok? (részletesen is leírhatjátok..)

FÉLRE ÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE ELŐTT!!! A SRÁC NEM PSZICHOPATA ÉS NEM SZOCIOPATA, EGYSZERŰEN NINCSENEK BENNE ÉRZELMEK!

A válaszokat előre köszönöm! Habár valószínűleg jobb, ha nem mondok neki semmit, mert úgyis csak veszekedne, mert már volt ilyen korábban is.

17F

#hazugság #csalás #szivfájdalom #Megjátszott érzelmek
2016. máj. 20. 08:34
 221/235 anonim ***** válasza:
158.
2016. jún. 18. 15:44
 222/235 A kérdező kommentje:
Visszatértem hamvaimból édes gyermekeim :D.. Nem-nem szakembernél voltam, egyszerűen fogtam magam és leléptem egy napra XD.. Nem nagy dolog, fel se tűnt senkinek, de jó volt amúgy, hogy új ingerek értek.. Emberinek éreztem magam, és ez már régen volt :D
2016. jún. 19. 16:22
 223/235 anonim ***** válasza:
es mit muveltel? :D es szegeny epekedo noidnek visszairtal e mar? :D
2016. jún. 19. 18:13
 224/235 A kérdező kommentje:
Sok mindent.. "éltem" konkrétan megnéztem, hogy milyen lehet csövesnek lenni XD.. Mivel semmi nélül mentem el, vagyis ruháim voltak, hát nem aludtam az utcán, mert annyira fáradt nem voltam, hanem este is jártam a magam útját és néztem, hogy ki mit csinál.. De-de ez nagyon nem nekem való, szóval úgy döntöttem, hogy most már csak pár cél fogja vezérelni az életemet
2016. jún. 19. 19:05
 225/235 anonim ***** válasza:

na mik? ;)

elszakadas a csaladtol? anyagi letbiztonsag megteremtese? igaz szerelem? megerto tars talalasa?

2016. jún. 19. 20:11
 226/235 A kérdező kommentje:
Szóval jah rájöttem, hogy ku*va sok mindenért lehetek hálás és hát nem hálás is, most nézetek hülyének, de csövese*kel nah jó ez a szó kegyetlen, szóval hajléktalanokkal (így már jobb :D) leálltam beszélni és megérdeklődtem, hogy-hogyan jutottak ideáig persze mind kérdezte, hogy miért, de olyasmiket mondtam, hogy hát nagyon érdekel az emberek háttértörténete, mégse mondhattam azt, hogy apám utáni gyűlölet miatt :D.. Szóval sokaknál az volt, mint nálam vagy még rosszabb, mert még annyi anyagi javuk se volt, ba*szus amiket mondtak, nah ba*zki nem szoktam káromkodni, de hát az hótziher, van ilyen szó?? Szóval hótziher, hogy nem jutok oda!! Amint hazajöttem öcsémmel elkezdtem beszélni, és hát egész jól fogadta, hogy érdeklődöm iránta, szó szerint meglepődött, hogy most mi is van :D.. Nah mindegy most iszonyat sok ötletem van még és azokat fogom csinálni, leginkább segíteni akarok először másoknak, hogy jobb legyen a közérzetem, ha ez megvolt, akkor felkeresek egy szakembert :D.. Lényeg a lényeg, hogy szerintem tudom a megoldást :D.. Fura egy érzés, de régen elmentem egy fa mellett, és azt mondtam fa*za megint egy fa, de kit érdekel, mert van belőle még egy csomó másik, most elmegyek egy fa mellett, jah nem mert megállok és csodálom és azon elmélkedek, hogy az a fa, hogyan juthatott el ideáig és milyen ingerek érhettek az „élet” során :D.. Fura egy ember vagyok XD fa bámulás az új hobbim :D és-és egy embernek hála, aki rábeszélt pár dologra elkezdtem foglalkozni, ami igazán érdekel, a rajzolás :D.. Nos most annyi energiám van, hogy bármit megtehetek szerintem, komolyan mondom ennyire még nem pörögtem életemben :D.. Ennyi vegetálás után annyi erőm lett, hogy nincs előttem akadály, persze embernek hiszem magam még és nem jobbnak másoknál viszont enyém a tudás hatalma :D Kell ennél több? Jóval többet tudok, mint az életről, mint a korombeliek, rájuk nézek és csak agyalok, hogy-hogyan tudnak ennyire nem törődöm módon elmenni mások mellett! És hát igen.. A megoldás, ők nem is akarnak megoldást, mert nekik úgy kényelmes.. Szerintem én is azt hittem, hogy nekem úgy kényelmes, de nem ohh nagyon nem, roha*tul kényelmesebb a világban :D.. Még mindig más vagyok, de a régi énem egy kijavított verziója, persze még nem teljesen, van min csiszólni, mint egy újonnan felszínre hozott gyémánton :D.. Szerintem regényt is tudnék már írni erről :D… Hát mit mondjak még? Bocs a hibákért siettem, habár szerintem nem vétettem túl sokat :D Tudjátok alap gyk szöveg a végére mindig kell :D.. Nah még mit?? jajj igen, nos hát eléggé sokan írtatok, szóval azt nagyon szépen köszönöm nektek, mert hát mégis csak a legértékesebb dolgotokból adtatok nekem, szántátok rám :), az időtöket, szóval annyit mondanék, hogy azt kapsz, amit adsz, talán a sors úgy hozza, hogy egyszer összefutunk, nem fogom tudni, hogy ki vagy, de segítek neked, ki tudja hiszen tényleg sok minden lehetséges :D.. Nah igen a könyveket is elolvastam amúgy a Semmit meg a fhuuu hírtelen nem jut eszembe a másik, bocsi, de tényleg nem megy, pedig nem igen felejtek el dolgokat :D.. Depresszív könyvek repülnek a gépemről azaz nagyjából az összes, meg az összes véres és sötét háttérkép :D.. Igazából már nem tudom, hogy miről beszélek, de szerintem ti se tudjátok XD.. Nah mindegy, ha szeretnétek, majd beszámolok néha-néha a fejleményekről.. Viszont az öcsémnek nagyon örülök :), hogy szóba állt velem, rettentő fura volt, de kiba*zott jó :D
2016. jún. 19. 22:50
 227/235 anonim ***** válasza:

na ez a beszéd:D Egyébként úgy a legjobb segíteni másokon, ha tudod hogy nem tudják visszaadni neked:D De mindenesetre most már meg se tudom számolni a smilekat:D Csak így tovább, hajrá;D

- Paprikáskrumpli - (mint egy jó idézet után xd)

2016. jún. 20. 00:47
 228/235 anonim ***** válasza:

kivancsi lettem a rajzaidra :D

de orulok az eltokeltsegednek :)

csak az ocsed van?

2016. jún. 21. 22:44
 229/235 anonim ***** válasza:
ti hogy birjatok a meleget?
2016. jún. 26. 01:14
 230/235 A kérdező kommentje:

Egész jól :)..

A rajzaimra, hát van pár, ha tényleg érdekel írj pribátot és küldök róla képet :) (RAJZOKRÓL!!)

2016. jún. 29. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!