Szóval jah rájöttem, hogy ku*va sok mindenért lehetek hálás és hát nem hálás is, most nézetek hülyének, de csövese*kel nah jó ez a szó kegyetlen, szóval hajléktalanokkal (így már jobb :D) leálltam beszélni és megérdeklődtem, hogy-hogyan jutottak ideáig persze mind kérdezte, hogy miért, de olyasmiket mondtam, hogy hát nagyon érdekel az emberek háttértörténete, mégse mondhattam azt, hogy apám utáni gyűlölet miatt :D.. Szóval sokaknál az volt, mint nálam vagy még rosszabb, mert még annyi anyagi javuk se volt, ba*szus amiket mondtak, nah ba*zki nem szoktam káromkodni, de hát az hótziher, van ilyen szó?? Szóval hótziher, hogy nem jutok oda!! Amint hazajöttem öcsémmel elkezdtem beszélni, és hát egész jól fogadta, hogy érdeklődöm iránta, szó szerint meglepődött, hogy most mi is van :D.. Nah mindegy most iszonyat sok ötletem van még és azokat fogom csinálni, leginkább segíteni akarok először másoknak, hogy jobb legyen a közérzetem, ha ez megvolt, akkor felkeresek egy szakembert :D.. Lényeg a lényeg, hogy szerintem tudom a megoldást :D.. Fura egy érzés, de régen elmentem egy fa mellett, és azt mondtam fa*za megint egy fa, de kit érdekel, mert van belőle még egy csomó másik, most elmegyek egy fa mellett, jah nem mert megállok és csodálom és azon elmélkedek, hogy az a fa, hogyan juthatott el ideáig és milyen ingerek érhettek az „élet” során :D.. Fura egy ember vagyok XD fa bámulás az új hobbim :D és-és egy embernek hála, aki rábeszélt pár dologra elkezdtem foglalkozni, ami igazán érdekel, a rajzolás :D.. Nos most annyi energiám van, hogy bármit megtehetek szerintem, komolyan mondom ennyire még nem pörögtem életemben :D.. Ennyi vegetálás után annyi erőm lett, hogy nincs előttem akadály, persze embernek hiszem magam még és nem jobbnak másoknál viszont enyém a tudás hatalma :D Kell ennél több? Jóval többet tudok, mint az életről, mint a korombeliek, rájuk nézek és csak agyalok, hogy-hogyan tudnak ennyire nem törődöm módon elmenni mások mellett! És hát igen.. A megoldás, ők nem is akarnak megoldást, mert nekik úgy kényelmes.. Szerintem én is azt hittem, hogy nekem úgy kényelmes, de nem ohh nagyon nem, roha*tul kényelmesebb a világban :D.. Még mindig más vagyok, de a régi énem egy kijavított verziója, persze még nem teljesen, van min csiszólni, mint egy újonnan felszínre hozott gyémánton :D.. Szerintem regényt is tudnék már írni erről :D… Hát mit mondjak még? Bocs a hibákért siettem, habár szerintem nem vétettem túl sokat :D Tudjátok alap gyk szöveg a végére mindig kell :D.. Nah még mit?? jajj igen, nos hát eléggé sokan írtatok, szóval azt nagyon szépen köszönöm nektek, mert hát mégis csak a legértékesebb dolgotokból adtatok nekem, szántátok rám :), az időtöket, szóval annyit mondanék, hogy azt kapsz, amit adsz, talán a sors úgy hozza, hogy egyszer összefutunk, nem fogom tudni, hogy ki vagy, de segítek neked, ki tudja hiszen tényleg sok minden lehetséges :D.. Nah igen a könyveket is elolvastam amúgy a Semmit meg a fhuuu hírtelen nem jut eszembe a másik, bocsi, de tényleg nem megy, pedig nem igen felejtek el dolgokat :D.. Depresszív könyvek repülnek a gépemről azaz nagyjából az összes, meg az összes véres és sötét háttérkép :D.. Igazából már nem tudom, hogy miről beszélek, de szerintem ti se tudjátok XD.. Nah mindegy, ha szeretnétek, majd beszámolok néha-néha a fejleményekről.. Viszont az öcsémnek nagyon örülök :), hogy szóba állt velem, rettentő fura volt, de kiba*zott jó :D