Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Megkérhetlek titeket,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Megkérhetlek titeket, hogy legyetek őszinték?

Figyelt kérdés

Szóval össze jönnétek-e egy fiúval úgy, ha tudjátok, hogy nincs benne semmi érzelem, mert a gyerekkori traumák ki ölték belőle??? Viszont azt is tudjátok, hogy a fiú jár pszichológushoz és próbál ellene tenni terápiával. Oh és tegyük fel, hogy ennek a srácnak a barátnője vagy! Ha kiderülne, hogy nem érez semmit és mindent megjátszott, akkor hogy reagálnátok? (részletesen is leírhatjátok..)

FÉLRE ÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE ELŐTT!!! A SRÁC NEM PSZICHOPATA ÉS NEM SZOCIOPATA, EGYSZERŰEN NINCSENEK BENNE ÉRZELMEK!

A válaszokat előre köszönöm! Habár valószínűleg jobb, ha nem mondok neki semmit, mert úgyis csak veszekedne, mert már volt ilyen korábban is.

17F

#hazugság #csalás #szivfájdalom #Megjátszott érzelmek
2016. máj. 20. 08:34
 211/235 anonim ***** válasza:

ennyi erovel mar magadtol is elmehetsz. :D

nem vagy te kisgyerek, hogy cibaljanak ide-oda.

2016. jún. 16. 23:21
 212/235 A kérdező kommentje:
Azt mondod, hogy menjek el és nem lesz gond?? :O
2016. jún. 17. 00:18
 213/235 A kérdező kommentje:
Lehet igazatok van! Hol találjak pszichológust?? :)
2016. jún. 17. 01:26
 214/235 anonim ***** válasza:

Hát hogy hol, azt meghagyom másnak, mert biztos én sem vagyok benne, bocsi.

De próbálj meg magadtól változtatni a helyzeteden, nem függhetsz másoktól, még akkor is, ha egy csomó dologért nem is Te vagy a felelős az életedben.

Mutasd meg apádnak, hogy képes vagy erre!

2016. jún. 17. 10:12
 215/235 A kérdező kommentje:
De apámnak nem tartozom semmivel!! Nem neki kell megmutatnom, hanem magamnak!
2016. jún. 17. 11:27
 216/235 A kérdező kommentje:

Azt hiszem életemben most nem tudom, hogy hányadjára, de helyesen cselekedtem :D.. Mindig úgy intézem, hogy a lány hívjon el engem.. Tudom nagy suttyóság, de nem engedtem mos! Finom közöltem kb mindenkivel, hogy most nem leszek elérhető egy bizonyos ideig! Igen-igen tudom, hogy mit kell tennem :D.. Majd pár nap múlva jelentkezem, mert dolgom van :D.

Addig is kellemes nyarat nektek :)

2016. jún. 17. 11:42
 217/235 anonim ***** válasza:

igen, csak es kizarolag magad miatt tedd!!

hat ez attol is fugg, hogy hol laksz. nezelodhetsz a neten, esetleg megkerdezheted a haziorvosodat mit ajanl.

2016. jún. 17. 11:42
 218/235 anonim ***** válasza:

nezd ezt talaltam : [link]

18 eves korig lehet asszem, de nem biztos.

es van maganrendeles.

2016. jún. 17. 11:46
 219/235 anonim ***** válasza:

Szorítunk!!:)

Nem azért írtam, mert apádnak bármivel is tartoznál, ez elsősorban magad miatt lenne jó, de így apád sem tudna beléd kötni.

2016. jún. 17. 19:32
 220/235 anonim ***** válasza:
na történt vmi előrelépés? :D
2016. jún. 18. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!