Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Megkérhetlek titeket, hogy legyetek őszinték?
Szóval össze jönnétek-e egy fiúval úgy, ha tudjátok, hogy nincs benne semmi érzelem, mert a gyerekkori traumák ki ölték belőle??? Viszont azt is tudjátok, hogy a fiú jár pszichológushoz és próbál ellene tenni terápiával. Oh és tegyük fel, hogy ennek a srácnak a barátnője vagy! Ha kiderülne, hogy nem érez semmit és mindent megjátszott, akkor hogy reagálnátok? (részletesen is leírhatjátok..)
FÉLRE ÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE ELŐTT!!! A SRÁC NEM PSZICHOPATA ÉS NEM SZOCIOPATA, EGYSZERŰEN NINCSENEK BENNE ÉRZELMEK!
A válaszokat előre köszönöm! Habár valószínűleg jobb, ha nem mondok neki semmit, mert úgyis csak veszekedne, mert már volt ilyen korábban is.
17F
ennyi erovel mar magadtol is elmehetsz. :D
nem vagy te kisgyerek, hogy cibaljanak ide-oda.
Hát hogy hol, azt meghagyom másnak, mert biztos én sem vagyok benne, bocsi.
De próbálj meg magadtól változtatni a helyzeteden, nem függhetsz másoktól, még akkor is, ha egy csomó dologért nem is Te vagy a felelős az életedben.
Mutasd meg apádnak, hogy képes vagy erre!
Azt hiszem életemben most nem tudom, hogy hányadjára, de helyesen cselekedtem :D.. Mindig úgy intézem, hogy a lány hívjon el engem.. Tudom nagy suttyóság, de nem engedtem mos! Finom közöltem kb mindenkivel, hogy most nem leszek elérhető egy bizonyos ideig! Igen-igen tudom, hogy mit kell tennem :D.. Majd pár nap múlva jelentkezem, mert dolgom van :D.
Addig is kellemes nyarat nektek :)
igen, csak es kizarolag magad miatt tedd!!
hat ez attol is fugg, hogy hol laksz. nezelodhetsz a neten, esetleg megkerdezheted a haziorvosodat mit ajanl.
Szorítunk!!:)
Nem azért írtam, mert apádnak bármivel is tartoznál, ez elsősorban magad miatt lenne jó, de így apád sem tudna beléd kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!