Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Megkérhetlek titeket, hogy legyetek őszinték?
Szóval össze jönnétek-e egy fiúval úgy, ha tudjátok, hogy nincs benne semmi érzelem, mert a gyerekkori traumák ki ölték belőle??? Viszont azt is tudjátok, hogy a fiú jár pszichológushoz és próbál ellene tenni terápiával. Oh és tegyük fel, hogy ennek a srácnak a barátnője vagy! Ha kiderülne, hogy nem érez semmit és mindent megjátszott, akkor hogy reagálnátok? (részletesen is leírhatjátok..)
FÉLRE ÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE ELŐTT!!! A SRÁC NEM PSZICHOPATA ÉS NEM SZOCIOPATA, EGYSZERŰEN NINCSENEK BENNE ÉRZELMEK!
A válaszokat előre köszönöm! Habár valószínűleg jobb, ha nem mondok neki semmit, mert úgyis csak veszekedne, mert már volt ilyen korábban is.
17F
Szerintetek normális?? Az apám??
Próbáltam kizárni, nem szóltam hozzá.. Erre ide jött és úgy beletépett a hajamba, hogy az kb egy skalpolással ért fel.. Kb 20 perce csinálta, de még mindig rohadtúl fáj nekem.. Persze azt mondta , hogy az én hibámból kaptam.. Aztuán még fenyegetett, hogy megöl meg agyonver..
Már változtam! Mint említettem már érzek, de csak haragot és szomorúságot, mély megvetést és folyamatos gyászt. Szóval még ilyet nem tudom, hogy írtam a DE KÖSZÖNÖM SZÉPEN AZ EDDIGI SEGÍTSÉGETEKET!
Igen lehetséges, hogy anyakomplexusom van
Nem úgy volt egyébként, hogy töröltek?:)
Amúgy apukáddal szerintem az a legjobb, amit tehetsz, hogy minél hamarabb a saját erődből önálló életet kezdesz, tőle külön.
Elérted azóta már a lánybarátodat, tudsz róla valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!