Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Megkérhetlek titeket, hogy legyetek őszinték?
Figyelt kérdés
Szóval össze jönnétek-e egy fiúval úgy, ha tudjátok, hogy nincs benne semmi érzelem, mert a gyerekkori traumák ki ölték belőle??? Viszont azt is tudjátok, hogy a fiú jár pszichológushoz és próbál ellene tenni terápiával. Oh és tegyük fel, hogy ennek a srácnak a barátnője vagy! Ha kiderülne, hogy nem érez semmit és mindent megjátszott, akkor hogy reagálnátok? (részletesen is leírhatjátok..)
FÉLRE ÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE ELŐTT!!! A SRÁC NEM PSZICHOPATA ÉS NEM SZOCIOPATA, EGYSZERŰEN NINCSENEK BENNE ÉRZELMEK!
A válaszokat előre köszönöm! Habár valószínűleg jobb, ha nem mondok neki semmit, mert úgyis csak veszekedne, mert már volt ilyen korábban is.
17F
2016. máj. 20. 08:34
201/235 anonim válasza:
egyebkent meg hanyszor mondjuk el, hogy addig nem kene ismerkedni mig nem vagy rendben? mert nem magadat adod, aztan majd jol pofara esel, mert vagy teged dobnak vagy te unod el a kapcsolatot. akkor konyorgom meg mi ertelme van???? nem attol leszel valaki, hogy hany lannyal kavartal eletedben, hanem hogy egyet meg tudj tartani. nem allatok vagyunk, hanem emberek. tiszteld a noket es ne b assz ki magaddal legy szives. miert nem magaddal foglalkozol ahelyett h kamu kapcsolatok kiepitesen faradozol?
202/235 anonim válasza:
mi az hogy dobjad? gondolom nem jarsz egyszerre az osszesel. es gondolom mind konnyuveruek. miert nem tudsz varni? hova sietsz? az h ideig-oraig van valakid nem oldja meg a gondjaidat, csak eltolod vele a folyamatot.
203/235 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy akkor megszakítom a kapcsolatot velük :O.. VAn amelyik nem könnyű vérű..
2016. jún. 16. 13:13
204/235 A kérdező kommentje:
Nekem a tökéletes? NEm a külső a leglényegesebb, hanem hogy felfoga, hogy ilyen vagyok és próbáljon segíteni, pld rángasson el szakemberhez és ssegítsen, tartson ki mellettem, de ilyet nem találok, mert ha egyből azzal kezdem, hogy SZia őrült vagyok, lenne kedved az életed rám áldozni? akkor kétlem, hogy sok eséllyel indulok :(
2016. jún. 16. 13:20
205/235 anonim válasza:
magadat lene elrangatnod szakemberhez. ne azt vard h masok segitsenek, elobb segits magadon.
206/235 A kérdező kommentje:
Igen igazad van, de én magam nem tudom rávenni a dologra, ha valaki mondaná, hogy nem vagy őrült, nem lesz semmi gond és nem fognak bezárni ne aggódj, akkor is csak azt gyanítanám, hogy nah ez nekik dolgozik és menekülnék..
2016. jún. 16. 14:31
207/235 anonim válasza:
akkor meg mit szeretnel? nem ertem :D
es miert zarnanak be?
208/235 A kérdező kommentje:
Hát, hogy erőszakkal elrángasson.. Pld üssön le, és vigyen el :D.. Azért mert defektes vagyok talán? :O
2016. jún. 16. 20:41
209/235 anonim válasza:
szerintem, ha vkit leutnek es ugy rangatnak el orvoshoz eselyesebb, hogy bezarjak. :D
210/235 A kérdező kommentje:
De ha én kérem meg, hogy üssön le?? :)
2016. jún. 16. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!