Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan pasik akik egyszerre érzékenyek és őszinték de szeretnek szexelni is?
Figyelt kérdés
Mert én egy érzékeny lelkű lány vagyok és szeretnék egy rende pasit aki szeret szexelni is és esetleg egy kicsit vadabb is az ágyamban. És nem heti 1-2 alkalommal akarnak hanem akár minden nap.2015. júl. 16. 19:51
2/7 anonim válasza:
Az nem olyan jó,én csak hozzábújnék a csajhoz,átkarolnám az ágyban,csókolnam a nyakát.Ha lenne barátnőm.
4/7 anonim válasza:
Az utolsó kb minden pasira igaz, szóval csak az első 2 tulajdonságot kell keresned :D
5/7 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok.
2015. júl. 16. 20:32
7/7 A kérdező kommentje:
Hát csak pár ember írt és volt aki azt hitte szexkapcsolatot akkok..
2015. júl. 16. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!