Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Megkérhetlek titeket, hogy legyetek őszinték?
Figyelt kérdés
Szóval össze jönnétek-e egy fiúval úgy, ha tudjátok, hogy nincs benne semmi érzelem, mert a gyerekkori traumák ki ölték belőle??? Viszont azt is tudjátok, hogy a fiú jár pszichológushoz és próbál ellene tenni terápiával. Oh és tegyük fel, hogy ennek a srácnak a barátnője vagy! Ha kiderülne, hogy nem érez semmit és mindent megjátszott, akkor hogy reagálnátok? (részletesen is leírhatjátok..)
FÉLRE ÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE ELŐTT!!! A SRÁC NEM PSZICHOPATA ÉS NEM SZOCIOPATA, EGYSZERŰEN NINCSENEK BENNE ÉRZELMEK!
A válaszokat előre köszönöm! Habár valószínűleg jobb, ha nem mondok neki semmit, mert úgyis csak veszekedne, mert már volt ilyen korábban is.
Igen ez így igaz :D, viszont az a baj, hogy a lánnyal, akivel beszéltem rájöttem, hogy csak legjobb barátnak lennek jó :O, szóval ezt most közölni fogom vele finoman :(, mert nem akarom átverni, mert ha most nem verem át, akkor elindulhatok a „változás” útján.
2016. jún. 10. 13:07
162/235 anonim válasza:
hát ha úgy érzed, akkor mindenképp mondd el neki. Igazából az a folyamat még megfordítható is lehet, ha meggondolod magad:D De mindenesetre ne hibáztasd a szüleid azért, hogy olyanok amilyenek, ők is a szüleiktől kapták ezt a dolgot, szóval gyakorlatilag ugyanazt átélték amit most te, csak nem változtatták ezt meg magukban, és ezért így élik az életüket. szóval te most kb azt éled meg amit ők a gyerekkorukban. Apámnak kiskorában meghalt az apja, és kb nekem is hasonlóan szar volt a gyerekkorom, persze ezt ő ruházta rám, ő is az apjától kapta a traumát, én is. A génekben van. De ezekből ki kell törni, és ki lehet:D
2016. jún. 10. 13:19
163/235 anonim válasza:
ugyanaz a lemez pörög, csak ki kell cserélnünk:D
2016. jún. 10. 13:20
164/235 anonim válasza:
sajnos ezért van apám megragadva kb egy 8 éves szintjén néha, mert kajakra úgy is viselkedik, mert kb ilyen korban veszítette el az apját. Kb így is kezel minket, mint egy 8 évest. És kb ezért érzem magam sokszor én is egy 8 évesnek. De még az apám apja is lehet kapta a traumát az apjától, csak nála így nyilvánult meg a továbbadás, hogy meghalt. Mert az oroszlánoknál is megvannak a vadászási módszerek már generációk óta. Kb itt is hasonlóan pörög minden tovább a generációkon.
2016. jún. 10. 13:24
165/235 anonim válasza:
bocsi hogy ennyit írok:D
Szóval szerintem a megoldás az lenne, ha fejben átkreálnánk a szüleinkről alkotott véleményünket, hogy valójában ők milyenek is lehetnek.(mert biztos hogy ők sem olyanok mint amilyennek most mutatják magukat, azok nem ők, az valami más, valaki más aki átszáll rájuk, és nem engedi őket kiteljesedni) Mert kb azzal magadat értékeled.
2016. jún. 10. 13:27
166/235 anonim válasza:
162-es válaszodra, apámnak remek gyerekkora volt csak mindig sajnáltatta magát és nem vette észre! Ég világon semmit nem tettek a szülei ellene.. Kimondom az apám egyszerűen retardált és ennyi.
Szerintem felkeresek egy szakembert a nyárra, van Budapestem jó hely??
2016. jún. 10. 13:36
167/235 anonim válasza:
Fa*za.. Pár napja beszélek egy lánnyal és megakarja, megfogja ölni magát.. Nem tudom lebeszélni. Ha megteszi, akkor nem tudom mit teszek.
2016. jún. 10. 14:25
168/235 anonim válasza:
miért tenne ilyet? Mi a baja?
2016. jún. 10. 14:40
169/235 anonim válasza:
hasonló mint az enyém.. Ő lány 15 éves és igen az apja veri.. Oké hogy engem az apám ver/vert, de én fiú vagyok, ezt tenni egy lánnyal számomra felfoghatatlan és nem tudom mi bajom van, de rohadtul ideges vagyok és mérges az egész szar világra..
2016. jún. 10. 14:47
170/235 anonim válasza:
és mi lenne ha beszélnél az apjával? ha nem érti és téged is megüt feljelentitek. De persze diplomatikusan, ne ugatva beszéld meg vele a dolgot. Mondd meg neki, hogy a lányának milyen gondolatok járnak a fejében.(bár lehet hogy jobb ha először megkérdezed a lányt, hogy akarja-e ezt.) Fontos tudnia erről az apjának, hogy tudatában legyen a tettei súlyának. A lányt meg próbáld megvigasztalni, hívd el valahova, érezze, hogy fontos! Hisz egy emberi életről van szó. A lényeg hogy nagyon óvatosan kell kezelni a lányt, nem szabad túlzottan szélsőségesen rázúdítani semmit sem. Penge élen táncol és nem érdekli hogy el-e csúszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!