Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ti is utáljátok a rockereket?

Ti is utáljátok a rockereket?

Figyelt kérdés

Nem a rock zene hallgatókat, hanem a rockereket.

Véleményem szerint, utálandó amit ők csinálnak. Lenézik, mocskolják mások zenéit, nem ismerik el, laikusok sok zene műfaj terén, de mégis úgz beszélnek róla, mint ha ők lennének ezen műfaj legjobbjai. Felteszik a szemellenzőt, és lázadnak minden ellen, lázadnak azért, hogy miért esik az eső, s olykor azért, hogy miért nem. Azt gondolják az ő zenéjük a világ közepe, csak mert mások nem kritizálják olyan hevesen a zenéjüket, mint ők másét.

Nem értem, miért kell beleszólni abba, amihez nem értenek?

Miért van az, hogyha valaki nem syereti a spenótot, akkor a spenótban van a hiba, nem benne? Miért nem fogadjuk el azt, hogy vannak más zenék is, nem csak mi "szájbarágós" könnyen értelmezhető, idealizált műfajunk. A rockerek a zenében, olyanok, mint a rasszisták az életben, szerintem.

Nem kérek elnézést az általánosításért, mert ti sem szoktatok.

Köszönöm megértéseteket.

2014. júl. 10. 14:00
 61/96 anonim ***** válasza:
100%

59-es! A rockerség számomra a rock zene szeretetét jelenti. Azt hogy elsősorban rockot, metalt hallgatok, eljárok koncertekre stb. Öltözködésben már nem látszik ez, lassan 40 vagyok nő) Rendes ruhákban járok, külsőre senki nem mondaná meg milyen zenét hallgatok, nem is akarom már kifejezni a hovatartozásom mindenáron és már a lázadó korszakom is rég elmúlt. De a rockzene megmarad nekem, mert egyszerűen ez az ami tetszik és ez okoz örömet és ez így lesz 20 év múlva is, ahogy nem egy ismerősöm van aki 50-60 évesen is a rockzenét szereti és azt is fogja szeretni. Ez nem divat és nem múló állapot.

Szóval azt gondolom mi öreg rockerek vagyunk, azok is maradunk és ezt egyáltalán és soha nem fogom cikinek érezni.

2014. júl. 15. 13:09
 62/96 anonim ***** válasza:
53%

"A divat szülte őket

Futószalag, amin készültek

Éjjel és nappal nyomatva

Beledöngölik az agyamba

Ezt hallom minden nap

Az undor fojtogat

Torkig vagyok réges-rég

Betelt a pohár

Meddig nyomul, meddig még

A sok hazug, műanyag-sztár"

Még egy, csak hogy boldog légy magaddal, meg a dábszteppeddel. Csak egy kis divatmajom vagy, semmi más -.-

A rock viszont örök, nézz meg egy koncertet, tele lesz 50 felettiekkel. És nem mind öltözködik a való életben úgy mint fiatalon, de a rock szeretete összeköt minket mindig. A kis divatbuzeránsok meg max addig szeretik egymást amíg nem jön egy másik divat (tegnap a techno, ma a dábsztep, holnap meg ki tudja??)

Úgyis tudod ki vagyok

2014. júl. 15. 13:22
 63/96 A kérdező kommentje:

Vicc!

Én a dubstepet már az előtt szerettem mielőtt "divat" lett volna. 4 éve foglalkozok producerkedéssel, hobbiból, és el kell hogy mondjam, nem egyszerű.

Skrillexről annyit, ha kicsit utána nézel, dubstep karriere előtt rock bandája volt(from First to last) és tud dobolni, énekelni, gitározni, zongorázni. Sok videójában elmondja, hogy szeret metallicát gitározni, rockernek mondható személy. Ő szereti a zenét, azt csinálja amit szeret, ha nem így lenne, már abba hagyta volna a sok utálkozó köcsög miatt. Egyébként erdélyi vagyok, itt nálunk a rádióban nem lehet dubstepet hallani.

Miért így írtam a kérdést? Mert én is, meggondolatlanul, negatív érzésekkel, a saját generációmból indultam ki.

Miért lett ilyen "fontos" a zenei ízlés, más zene gyalázása? Mert ez már tovább gondolva több mint egyszerű, elkerülhető probléma. Az én generációm tanúsítja a tökéletes pártfüggőséget, és a tipikus nem velem van a probléma, hanem abban amit nem szeretek- szindróma. És ez ellen harcolni kell.

Beismerem, tényleg nem csak EGYES rockerek gyaláznak más zenéjét, hanem mások is, akik sovén mentalitással bírnak. Csak ezt nem vettem teljesen észre,eddig, de mostmár megérintette.

és megkérlek, nem tudjátok jobban nálam azt, hogy mit érzek és mit gondolok.

2014. júl. 15. 14:46
 64/96 A kérdező kommentje:
*megértettem
2014. júl. 15. 15:29
 65/96 Vad-Ász ***** válasza:
100%

"Én a dubstepet már az előtt szerettem mielőtt "divat" lett volna. 4 éve foglalkozok producerkedéssel, hobbiból, és el kell hogy mondjam, nem egyszerű."

-ha 16 éves vagy akkor 12 éves korod óta kellene , hogy foglalkozz producerkedéssel amit nemnagyon hiszek el.

--------

Elolvastam minden kommentet.

A végén már nemtudsz mit irni,egyik kommenteddel mocskolod a rockereked , míg a másikkal fényezed.

Ha te a partyzenéket szereted szeretsd azt!(lesz"rom mit hallgatsz)

De ha kérdezel , akkor ügyelj arra,hogyan teszed fel azt a nyomorult kérdésedet,mert a végén rosszul jársz.

-------

Ha már irtad hogy skrillex szeret gitározni meg tud dobolni és énekelni,akkor megmondanád miért játszik "tuc-tuc-nyek-nyek"

zenéket_?

2014. júl. 15. 15:32
 66/96 A kérdező kommentje:

1) feloszlott a banda egy ideig

2) van olyan hogy hobbi

3) megint mocskolod a dubstepet

nem fényezem a rockereket, és amint már írtam mérges voltam akkor, mint te most...

[link]

ezt nézd végig

2014. júl. 15. 15:42
 67/96 A kérdező kommentje:
2014. júl. 15. 15:45
 68/96 anonim ***** válasza:
100%

"Én a dubstepet már az előtt szerettem mielőtt "divat" lett volna. "

Azt ismered, mikor mondja az egyik hipster a másiknak:

- Nekem előbb lopták el az iPhone-om, mint hogy neked lett volna.

"Az én generációm tanúsítja a tökéletes pártfüggőséget, és a tipikus nem velem van a probléma, hanem abban amit nem szeretek- szindróma."

Ez nem csak a te generációdra jellemző, a tizenévesek nagyobb része mindig is ilyen volt, amit eddig itt írtál, az alapján te iskolapéldája vagy, ez nem szégyen, majd kinövöd.

"És ez ellen harcolni kell. "

Mikor ez ellen harcolsz, valójában ugyanazt csinálod, mint ami ellen harcolsz. Háborúzni a békéért, szeretkezni a szüzességért.

"Beismerem, tényleg nem csak EGYES rockerek gyaláznak más zenéjét, hanem mások is, akik sovén mentalitással bírnak. Csak ezt nem vettem teljesen észre,eddig, de mostmár megérintette. "

Azért nem vetted észre eddig, mert mindenki a saját csoportja elleni támadásokat veszi észre előbb, és nem gondol bele, hogy akár saját maga csinálja ugyanezt mások ellen. Tudod, másban a szálkát, magadban a gerendát sem.

2014. júl. 15. 15:59
 69/96 anonim ***** válasza:
Kezdesz belekavarodni a szócséplésbe >:P nem éppen te írtad ki a kérdést, miszerint "ugye ti is utáljátok a rockereket??" Aztán meg mondod hogy te aztán nem is hallottál semmit a Metallicától, most meg azt h a skrillex meg azt szereti gitározni, azaz megint segget csinálsz a szádból? :D
2014. júl. 15. 16:40
 70/96 A kérdező kommentje:

Istenem, Skrillex nem én vagyok, és ha megnézted a videót akkor rájössz, hogy említi, azt hogy szokott metallicát gitározni.

Nem azt mondtam, hogy nem ismerem a Metallicát, azt mondtam, hogy hallottam róluk, de nem ismerek tőlük számot.

Kezdetek belekavarodni abba, hogy a kifordítjátok amit mondok és magam ellen akarjátok fordítani.

2014. júl. 15. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!