Ti is utáljátok ezeket a szaxofonos minimalos semmilyen unalmas zenéket amik a rádión mennek?
Én azt mondom, hogy nem is hallgatok rádiót, ha élvezetre, izgalomra vágysz, akkor a kedvenc zenéid nyomasd mobilról, vagy cd-ről ennyi.
Ezt meg csak azért linkelem, mert nagyon szeretem ilyen formán hallgatni :D https://www.youtube.com/watch?v=-czX0Y1z0yY
Hogy én hogy utálom az ilyeneket!
Passzívan szoktam hallgatni ezeket konditeremben. Benyomják azt a szutyok rise fm-et, és ott csak ilyen retkek mennek.
Valaki állítólag a slipknot-tól és hasonlóktól lesz agresszív, én meg ezektől a vackoktól.
Egyébként általában azon szoktunk poénkodni, hogy az ilyenek szövegfelvétele hogyan is zajlik.
Valamelyiket úgy tudom elképzelni, hogy bekapcsolva marad a mikrofon, miközben valaki bemegy egy forr kávét kevergetve, ami menet közben rálöttyen a kezére és felüvölt. Erre mondja kint a hangkeverő, hogy ez igen, ezt megtartjuk! Aztán alányomnak + egy végtelenített hangot, autotuneolják, és már nyomatják is a rádióban.
Hát, némelyik tényleg elég unalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!